MOLQ VI POMOGNETE MI.NE ZNAMKAKVO DA PRVQ.VE4E OPITAH VSI4KO
Iskam da pitam ne6to.mn vi bih bila blagodarna ako mi kajete.predi godina hodeh sas edno mom4e.bqh mu parvoto gadje i me be6e mn strah 4e toi 6te me zareje za da vidi kakvo e sas dr momi4eta.znaq 4e toi se be6e mn privarzal kam men no vse pak go ostavih.negoviq nai dobar priqtel ne mu dava da se doblijava do men.mina ve4e mn vreme a az vse o6te sam ludo vlubena vav nego.proletta se vidqhme i se celunahme.na sledva6tiq den toi mi kaza 4e vsi4ko e bilo piqnska istoriq.v sledva6tiq moment me pregarna i kaza 4e taka bi iskal da me zadarji za cql jivot no ne mogal.az znam 4e negoviq priqtel ne iska toi da se hva6ta sas men.no i znam 4e moito mom4e vse o6te ima 4uvstva kam men.moje i da sa namalql vav vremeto,no znam 4e gi ima.v momenta samo si pi6em po skype.a i so6to taka razbrah 4e ot kakto sam skasala s nego toi e stradal mn i e tragnal po lo6 pat,a i sa6to 4e ot togava ne e tragval s dr momi4e.znam 4e mn hora me biha obvinili i kazali 4e az sam vinovna za vsi4ko.no az sajalqvam nai mn za tova.bihte li me posavetvali kak da tragna s nego otnovo.kak da go spe4elq.sled kato toi se saobrazqva sas negoviq priqtel i mojebi ne iska za tova da tragnem.osven tova 4e go e strah da ne go zareja pak.znam li.MOLQ VI POMOGNETE!!!!