Zdr.Nqma da opisvam nadalgo i na shiroko vrazkata mi s edno momche ,koeto she otbelqzvam s Ц.She kaja samo che hodim ot 3 godini i otnosheniqta ni sa imali i spadove i vazhodi,i vse pak kato cqlo do tazi vecher beshe krasiva i spokoina.I eto sega zapochv istinskiq razkaz.Като повецхето хора аз сасхто имам регистрации в саитове за запознанства и един ден в този саит (преди нчколко дни) poluchi saobshtenie ot edno momche ,che gajeto mi me e lagalo prez vsichkoto tova vreme kaza sashto i citiram "toi pravi haus ,a ti si slqpa"Sega v glavata mi se vartqt hilqdi misli,piitam se vazmojno li e kogato sme s nqkoi da si izgrajdame svoi sobstven svqt i da me vijdame che chovekat do nas ne e tova koeto nie mislim che e.,Vazmojno li e da badesh s nqkogo godini i da mu prichinqvash tova,kak bi moglo da naranqvash drygiq kato moje samo s dumite "iskam da sam i s drygi momicheta ,mislq che e nujno da sme sami"moje da spestish tolkova mn salzi i nedoumeniq.Az mislq che kogato si s nqkoi predi vsichko trqbva da go uvajavash a posle vs ostanalo da go obichsh i cenish,zashtoto lubovta e prehodna no uvajenieto si ostava,a sega uvajenieto mu kam men go nqma ,zashtoto otricha nqkoga da e izneverqval i se kalne che me obicha.az znam che me obicha,no az ne iskam takava obich,ne sam na 30 che da se primirq s tova che maja do men me laje.Az bih jelala toi da si priznae majkata che e imalo nqkoq iznevqra i chesno she mu kaja evala ti si pich,predpochitam i imam nujda toi da mi kaje ,otkolkoto da nauchvam ot razni mesta sluchaino.Jiveq s nqkakvi neqsni neshta ,i iskam vsichko tova da svarshi ,kak ne razbira che mn poveche me naranqva kato krie vsichko ,s koeto se e provinil ,vmesto da mi priznae taka she se uspokoim i dvamata.Nqma s kogo da spodelq vsichi tezi tolkova lichni misli ,zatova go napravih tyk.mn bih se radvala ako nqkoi ot vas me posavetva ili mi napishe kakvo misli.Hora naistina sam obarkana i na raba na nervite si