Хмм..На носа ми мн често му излизат пъпки и черни точки!Третирам го с крем такъв ааааааааа clean and clear май на гарниер...ама не помага.........ходила съм и на козметик(мн пъти),ама те ми казват да се мажа с тва............кво да пр???![]()
Черните точки,най - често се премахват от козметик.Иначе ,ако те притеснява посъветвай се с друг козметик,ако трябвa.
една приятелка си маха черите точки с Pure zone|Може да ти помогне и не е много скъп, ама не е и евтин - средна работа
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Отиди на козметик.След това с подходяща козметика можеш или да забавяш появата им, или да ги отстраниш напълно
Направи добро- яж л***о !
и на мойто носле има мн черни точки ама те са мънички и не се забелязват от далече нито от близко лесно се махат но са мнмисля че имаше едни лепенки дето ги слагаш и като ги драпнеш се махат точките но не си спомням точно как се казваха
-=To Live Is To Die =-
Еххх..айде сети сеПървоначално написано от SirMihou
Ще е супер
![]()
Every man dies
But not every really lives
Използвай лентичките на purederm по 2 на седмица като интервала м/у тях е 1-2 дена.Струват левче и са много ефикасни![]()
ТОЧНО ТЯХ ИМАХ В ПРЕДВИДПървоначално написано от Gothique♫
![]()
![]()
![]()
![]()
-=To Live Is To Die =-
ее супер ще ги потърся![]()
Every man dies
But not every really lives
еми мойто носле е доста зле милото, не само черни точки ми и пъпки с бяло връхче имам, понякога става като домат, то не стига че е чипо ами става още по-дебело ужасссвече и аз незнам какво да правя, кво ли не съм опитвала
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мда, носът си е най-проблемната област на лицето - и изобщо Т-зоната.
Какво да ви кажа - мазила много, но черните точки просто трябва да си се махнат. За целта се ходи на козметик, защото сами в къщи е опасно.
Не знам твоят козметик какво ти прави, но по принцип би трябвало да ти истиска всички пъпки, черни точки и т.н., за да може след това вече лечението с лосиони и гелове да бъде ефикасно. Иначе след това черните точки пак си стоят и се запушват още повече и стават на гадни, големи пъпки.
Иначе за ежедневно почистване аз лично съм доволен от серията Garnier Pure Skin - ползвам я цялата и е окей. Също така има един мехлем против акне, който ползвам понякога - Скинорем. Тези продукити са скъпи, но пък ефикасни. Повярвайте ми, когато стане дума за лицето - икономии не се правят.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....