.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: ДИЛЕМА

ДИЛЕМА

Здравейте!Проблема ми е че от година и нещо харесвам едно момче по точно луда съм по него,немога да го разбера той самият какъв е,иска от мен секс и да се виждаме,мен ме опасява че е само заради секса но не сам на 100% сигорна.Та се чудя дали да го направя.Вмомента си нямам гадже,но от него искам нещо по-сериозно,какда разбера той какво иска?
    Кой каквото си направи си е за главата му

6tom iska6 ne6to po-seriozno ne si lqgai s nego...pogovori si s nego i mu spodeli vs ...4e go haresva6 4e iska6 seriozna vr1zka i ako toi ti kaje 4e ne iska podobno ne6ot ot teb a samo sex...zna4i go lin4ivai...e** mu maikata i go zareji...a ako i ti iska6 s16otto deistvai..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    За да задържиш един човек до себе си не е нужно да си съдираш задника да му огаждаш, в твоя случай да правиш с него секс. Недей.
    (#) ...thats a cookie...

немога така директно да му кажа,ще разбере че съм луда по него а аз не искам,нека той да потича по мен,искаше да се видим да го направим,но ако не искам нямало смисъл да се видим

tova trqbva da ti dokazva kak1v e ...taka 4e... iska samo tova ot teb... ne zaslujava i da mu govori6 pa kamo li...ne6to dr da tr1gne6 da pravi6 s nego...no ti si izbira6 de...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не прави секс с някой само, за да го задържиш!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

оф така ми е завъртял главата,никои не беше го правил досега,объркана съм

mi ti mai iska6 da go napravi6 s nego...togava 6to ni pita6... po dumite ti tva razbiram... mila.. .

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Направи го, ако искаш дълго време да се чувстваш като парцал и да се самообвиняваш за действията си.
    Защото това има изгледи да се случи, ако позволиш да се стигне дотам - лягаш си с него, след което ме съмнява да получиш някакво внимание от негова страна.
    You are broken, I can fix you...

Еми честито - загубила си година и нещо от живота си, заради тъпак, който иска от теб само да те изчука! Като толкова го харесваш, не можа ли да проведеш един разговор с него? Чакаш той да тича по теб?!? хаха Никога няма да го направи! Не виждаш ли, че иска само да те използва?! Забрави го, колкото се може по-бързо!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Хаха ще го направиш заради него ли е?Неговите прищявки ли е?
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    От това, което си написала, много ясно си личи, че той иска единствено секс от теб.Не очаквай нещо сериозно да излезе.Опитай се да го забравиш.Не си заслужава даже да мислиш за него.

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-скоро,май,му е само за секса.В такъв случай-не се захващай.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    По-скоро,май,му е само за секса.В такъв случай-не се захващай.
    +1
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

По - скоро му е само за ... .. Него прави защото после ще съжаляваш най-вероятно но това си е твое лично решение ..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Не прави секс с някой само, за да го задържиш!

Никога няма да го задържиш само със секс
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Тва ми напомня на една случка с един приятел бяхме в тях една вечер сами и той реши че му се е'е и 2 часа по скайп я навиваше да дойде и тя се съгласи ама тя страшно много го обича а пък на него му е все едно и постояно се гаври с нея!!! Както и да е тя дойде и аз ги оставих на другия ден ги виждам едно здрасти няма викам и ко стана!!! И тя ми аз мислех че като му пусна ще тръгне с мен!!!! И ся си блъска главата от глупост!!!Така че внимавай

tova 4e ne si sigorna 100% idva ot tam 4e ti samata neiska6 da go prieme6 a to si e to4no taka tva iska ot teb ako ne ot teb 6te otide pri dryga i katy go poly4i pri sledva6ta taka4e i da legne6 i da ne legne6 pak 6te te ostai rany ili kasny no 6te te ostai predi da si se naradvala i 6te ti bade mn kofti i 6te pi6e6 tajni temi4ki mila takiva mn sa se pobvali pri men no prosto az ne vama vse edno da znam 4e noja reje i pak da si go slagam na rakata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си