.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Mного кофти се получи?

Значи аз съм момче и съм на 15 имал съм мн гаджета с които не съм се задържал много.Преди 1 седмица в компанията която се събираме дойте едно момиче.В първият момент си казах "абе ква е тая бе аре бягай от тука" разбира се не и го казах просто така си помислих.На другия ден усетих,че всъщност тя е момичето което обичам ама наистина обичам.Предложих и да тръгнем но ме одряза защото преди имало едно момче което си направило ташак с нея и тя сезарекла че почеве няма да се захваща с момчета.Аз продължих да настоявам но тя пак ме одряза.Просто много я обичам кво да правя ??? Моля ви кажете Благодаря предварително!

Град
    na kraq na sveta ili v tvoeto sarce
    може би трябва да й дадеш малко време да разбере, че ти не си като другото момче. покажи й че нямаш намерение да се държиш като него и тогава опитай пак, а ако тогава пак те отреже й обясни това, което обясняваш на нас и й кажи че държиш на тва да сте заедно...но ако пак не стане опитай да я зарежеш...може би иска да е стара мома и ще й просветне когато види своя единствен, но който може би вече е пропуснала...само тва мога да ти дам като съвет дано съм помогнала мъничко
    Tell me baby when I hurt you
    Do you keep it all inside
    Do you tell me all's forgiven
    And just hide behind your pride

1. Ти не я обичаш! Това е просто някакво привличане. Не можеш да видиш някой и на другия ден да си кажеш: "А, обичам го/я!"
    2. Когато тя казва, че не иска да се занимава повече с момчета, преувеличава... и то доста! Със сигурност не иска да остарее сама. Просто в момента е много наранена и й трябва малко време.
    Ако искаш да бъдете заедно - опознайте се. Карай го по-бавно. Нормално е да те отреже, щом си я питал дали иска да сте заедно само след едно виждане.... Пък и като разбереш що за човек е, може вече да не ти хаерсва толкова.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    1. Ти не я обичаш! Това е просто някакво привличане. Не можеш да видиш някой и на другия ден да си кажеш: "А, обичам го/я!"
    2. Когато тя казва, че не иска да се занимава повече с момчета, преувеличава... и то доста! Със сигурност не иска да остарее сама. Просто в момента е много наранена и й трябва малко време.
    Ако искаш да бъдете заедно - опознайте се. Карай го по-бавно. Нормално е да те отреже, щом си я питал дали иска да сте заедно само след едно виждане.... Пък и като разбереш що за човек е, може вече да не ти хаерсва толкова.
    +1

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    +1
    +2

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    След 1 седмица ти реши че я обичаш?! Аре стига моля те...
    Остави момичето... не я карай да страда. Хвани си някоя друга..
    Такива за теб има много!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    +1 Много точно казано!!!

на първата ви среща си си помислил "ква е тая" на следващия ден "ох обичам я" и на всичкото отгоре веднага си й предложил. Не се прави така бе момче. Къде остана охажването и приятната част с флирта....ц ц ц
    Fuck you You fucking Fuckers

Много риба в морето.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Поредната глупава детска история.
    Той я видял и на другия ден решил,че я обича
    Някой си направил тъшак с нея и тя се зарекла,че повече няма да се занимава с момчета Момичето сигорно е една бъдеща лесбийка

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Поредната глупава детска история.
    Той я видял и на другия ден решил,че я обича
    Някой си направил тъшак с нея и тя се зарекла,че повече няма да се занимава с момчета Момичето сигорно е една бъдеща лесбийка
    ХАхаха Браво продължавай в същия дух...
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на sasha_90
    И как така толкова бързо осъзна,че я обичаш?Я,не се заблуждавай.Това е обикновено привличане!А щом те е отрязала се примири и я остави на мира!

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    на първата ви среща си си помислил "ква е тая" на следващия ден "ох обичам я" и на всичкото отгоре веднага си й предложил. Не се прави така бе момче. Къде остана охажването и приятната част с флирта....ц ц ц
    +1 mnogo burzash mi se struva i tova OBICHAM TE mi zvuchi nerealno
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

да бе и след 3 месеца още да си мися че я обичам ли ????

и да оточня не и казах на следващия ден ами след 2-3 дена нз не мога да си спомня точно но толкова маь.3 дена все пак мерси

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Mного кофти се получи?

Цитирай Първоначално написано от NoAcTIvE
    Значи аз съм момче и съм на 15 имал съм мн гаджета с които не съм се задържал много.Преди 1 седмица в компанията която се събираме дойте едно момиче.В първият момент си казах "абе ква е тая бе аре бягай от тука" разбира се не и го казах просто така си помислих.На другия ден усетих,че всъщност тя е момичето което обичам ама наистина обичам.Предложих и да тръгнем но ме одряза защото преди имало едно момче което си направило ташак с нея и тя сезарекла че почеве няма да се захваща с момчета.Аз продължих да настоявам но тя пак ме одряза.Просто много я обичам кво да правя ??? Моля ви кажете Благодаря предварително!

Влюби се в някоя от форума
    и ще ти мине.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от NoAcTIvE
    да бе и след 3 месеца още да си мися че я обичам ли ????
    Преди 1 седмица в компанията която се събираме дойте едно момиче.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

но ме одряза защото преди имало едно момче което си направило ташак с нея и тя сезарекла че почеве няма да се захваща с момчета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си