.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: My Space

My Space

Хей!Бихте ли ми казали профилите в myspace.com на някои stars!Благодаря ви предварително!
    Every man dies
    But not every really lives

Last.fm

I have so many anchors, far too many to be sailing on these seas.

MySpace имат почти всички актьори,банди и изпълнители.За целта си имаш удобна търсачка в горния десен ъгъл =) Ако търсиш група или изпълнител,просто избери от падащото меню отстрани на търсачката опция "Music".Ако търсиш по-известен изпълнител и т.н.,може да ти излезят повече от един резултата,като само един е "Official" =) Но ако търсиш да си аднеш някоя песен към профила,а не я намираш в официалния майспейс,можеш да провериш и останалите(в повечето случаи направени от фенове).Съжалявам за подробното обяснение,просто като видях тема със заглавие "My Space",реших,че ще е нещо по-съдържателно...Няма да е зле наистина да превърнем темата в нещо такова,т.е. можем да си задаваме най-различни въпроси,а можем и да споделяме своите спейсове,за да намерим нови приятели

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Моят е myspace.com/kikenceto Който иска може да ме добави към приятели....Сайта е доста зарибяващ

Град
    between the stars ,,
    Цитирай Първоначално написано от Lil`G`Girl
    www.myspace.com/lilggirlbg ei ti moq
    знам тее моя е www.myspace.com/big_smile7

uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Цитирай Първоначално написано от rehab
    Моят е myspace.com/kikenceto Който иска може да ме добави към приятели....Сайта е доста зарибяващ
    о аз ще те добавя задължително преди да изляза, ще ми видиш снимката са едни кецове
    btw аз съм www.myspace.com/dudumaster , мое ме адвате, се пак съм звезда в мойта стая
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Това myspace и аз знам че е супер зарибявка..един път тръгнах и аз да си направя мой ама ми се стори супер тегаво.Не е за хора със слаби нерви като мен

Град
    Terra incognita!
    Влизаш си в сайта и там най-бързо и лесно можеш да си ги намериш....
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

И при мен мъката беше голяма докато го направя Затова накарах една приятелка да ми помогне.Можеш да си сложиш фон по избор и музичка

www.myspace.com/_k_r_i_s_s_ Т`ва е моят спейс...Вече дадох няколко рикуеста =D

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си