- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко сте старателни в у-ще?
Когато трябва съм изрядна,
но не винаги се налага![]()
Не съм старателен...и миналата година бях(завърших си с 5.11 де)тая година още по-малко ще се старая...
ами..не![]()
Oh, beauty is a beguiling call to death and I’m addicted to the sweet pitch of its siren.
аз разчитам на това какво съм разбрала в час (ако въоще присъствам)Иначе в нас учебник все още не е бил отварян
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
pFfff hiCh ne se StAraq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Може да се каже,че съм старателна,защото уроците (повечето) ги научавам в час и имам предостатъчно време да си напиша домашните.Но е имало и няколко случая,когато съм била без домашно.За тестове,контролни и изпитвания попринцип уча,но тази година имаше само един случай,когато не бях учила-в един от часовете по физика.И тогава ме изпитаха и получих 6 (казах,каквото съм запомнила в часа.Явно е било достатъчно)..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
старателнааа...много силна дума понякога си пиша домашните но нищо другооо![]()
аз не уча мн ама получам добри оценки [4-5]мързела ме влече повече,,но мисля тая година да се стегна щоту трябва да кандидаствам[нз дали тка се пише,ама...![]()
]
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Досега не бях от най-старателните,но тази година ще се постарая и ще си уча уроците и пиша домашните на 100%.
КандидатствамПървоначално написано от malka_diva4ka
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
Дотолкова,че да ми викат зубърбез злоба,разбира се
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Така се пише:кандидатствам![]()
+2Първоначално написано от LacrymoSa~
in defense of our dreams...
Почти винаги си пиша домашните и да мога да кажа, че съм старателна.Предпочитам да поседя малко повече вкъщи, но да знам, че на следващия ден ще си знам урока.
![]()
![]()
ами никога не съм била без домашно и винаги уча за контролни.....но за изпитвания само по определени предмети...
someone else...
Уви, не съм от старателните. Всяка година преди 15 си обещавам да се стегна и винаги намирам оправдание![]()
Определено не се старая.Уча в последния момент преди изпитването,а за контролни пищовите винаги са на 6 .. за съжаление.Да се надяваме,че тази година няма да е така ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
уф да бе от бързина написах с тПървоначално написано от Katthy
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
ne sam nqma i da stana
ами преди бях много старателна...ама вече ми писна и хич не ми пука![]()
Аз съм най-старателния в класа, особенно зимата...седя си до парното...подремвам си![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682