.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Колко сте старателни в у-ще?

Колко се стараете да сте изрядни в у-ще и в изпълняването на домашните си-стараете ли се всеки път да сте с написани домашни,научени уроци,подготвени за тест или изпитване?

Изобщо не съм старателна. Мисля тази година да се стегна малко.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    в мазето ;dd
    да старателна съм .. не отивам неподготвена за тест ( освен по история - там мощно се преписва ) ... но не съм зубър ... това да си учиш уроците всеки път и да бъдеш добре подготвен за мен не означава че си зубрач :P

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Старателен съм, и тази година ще се стегна още повече
    +1

Град
    Around... :)
    [bНе съм старателна,мързела надделява надявам се тая година да успея да се стегна [/b]

Почти винаги съм с написани домашни (само ако не съм могла да я направя тогава преписвам). За уроците- уча ги но по някои предмети уча само като ще има контролна. Знам че в последния момент е гадно ама ако не ми харесва предмета как да уча секи път За контролни и тестове се подготвям, но не на 100%. А по история....... нищо не мога да запомня и рядко уча

Да,определено съм старателен.

определено не ;д

Голям фен
    Ами горе-долу, все пак зависи от предмета и от учителя.
    Don't worry, be happy!

Aми да. Старателна съм. Уча си уроците, пиша си домашните..
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Еми старателна съм доколкото мога, много рядко ходя неподготвена и все тогава решават да ме изпитват(страшен късмет имам) . Рядко обаче отивам без домашни и без да съм научила поне наполовина някой урок.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    По принцип съм старателна по отношение на подготовка за тест,изпит и такива неща,е случва се и да отида неподготвена,нооо тва е ако много ме мързи Иначе всяка година преди да започна даскало си обещавам,че няма да си драскам тетрадките и чантата за даскало ще ми бъде добре подредена,но уви тва продължава един месец и до там с обещанието
    Суетата.Моят любим грях.

Хич не съм старателна

Мега фен
    изобщо не съм старателна, на контролни и тестове преписвам, за изпитвания изобщо не се подготвям, не си пиша домашните.... въпреки тва засега все съм успявала да изкарвам мн добри оценки тая година може да опитам да се стегна малко ама...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    По принцип съм старателна по отношение на подготовка за тест,изпит и такива неща,е случва се и да отида неподготвена,нооо тва е ако много ме мързи Иначе всяка година преди да започна даскало си обещавам,че няма да си драскам тетрадките и чантата за даскало ще ми бъде добре подредена,но уви тва продължава един месец и до там с обещанието
    и аз така иначе 99%винаги си знам материала,но учебниците ми приличат на халваджийски тефтер

Не съм старателна.Домашни не пиша от 2-3 години .Уроци уча редовно само по някои предмети.За контролните обикновени чета малко,а за някои часове в които не съм учила уроците,залагам на пищови

ми смятам че съм старателна винаги уча и пиша домашни каквито и да са
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Голям фен Аватара на o0ps
    Тази година много се отпуснах и не мога да кажа че бях старателна (въпреки че завърших с 5.60). За контролни винаги си уча, но иначе определено не съм редовна. Домашни освен по Математика не ни дават, та тях си ги пиша.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато ми е интересно това,което трябва да науча или се стремя към висока оценка,съм старателна.Следователно,ко гато нямам желание,не съм.

Достатъчно много .Даже един мой учител ми вика работохоличка

Да,определено съм старателен. Smile
    Старателен съм, и тази година ще се стегна още повече Smile

Не мога да повярвам-старателни момчета!!! Вие сте едни от малкото!БРАВО!Само така!Колкото до мен-аз съм пълна перфекционист
    ка! Обичам всичко да ми е както трябва!А ако става въпрос за у-ще-изключено да не съм научила!Е,случвало се е 1-2 пъти да не съм могла да си науча поради непредвидени обстоятелства,но това е изключение.Или съм имала състезание,или нещо др. Но това не значи,че съм зубър!!! Аз съм твърдо против зубренето!!! Да призная,мин.година зубрех само по биология и то не за др.,но просто не можех да смогна-г-жата беше мн строга! А...и още нещо...ще ми дадете ли skype-овете си.

Еми никога нямам домашно - освен по езика който уча ( испански) .. И се приготвям за изпитвания само по математика .. повечето неща в час ги разбирам

Град
    In the middle of Nowhere
    Не...Понякога имам чуството,че се старая да съм неподготвена и да съм без домашни...7 години ходя на даскало и в нито една не съм била с написани домашни и научени уроци
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    да старателна съм .. не отивам неподготвена за тест ( освен по история - там мощно се преписва ) ... но не съм зубър ... това да си учиш уроците всеки път и да бъдеш добре подготвен за мен не означава че си зубрач :P
    дам така е ....и въпреки това 10 клас се бях отпуснала яко,да ми се чуди човек на високия успех

ми... старателен баш небих казал но винаги преди часа като препиша или напиша домашното и след това излезна с 1 тлъста 6ца и може да се каже че съм старателен а отностно тестовете ако са трудни ше учи но не много ако са лесни то препис + логика до сега не съм имал проблеми и 5-6 са ми в кърпа вързани..
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си