- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко сте старателни в у-ще?
ибахти изрядните дечица![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз когато искам тогава уча и пиша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бях старателна и примерна до 6-ти клас, след това съм пълна бъркотия! Няма просто време! Пък и ми е по-добре, някак по-яко е да си разхвърлян...ама вий се знаете!![]()
Em po skalata ot 1 do 20 nai-mnogo 3.... taq godina shte se probvam da go napravq na 5![]()
За уроци - мнооооооооооооооооооооооо го рядко се случва да не ги науча... в смисъл ги уча... понякога колкото да знам нещо, понякога идеално... Но ме е страх въобще да не си отворя учебникаЗа домашни - тук е различно... Зависи какво е, по какво е, колко е трудно... понякога вкъщи, понякога - не
Долу-горе е това...
Не съм чак толкова безотговорна...
И да си напиша: "Тази година ще се старая, ще си уча всички уроци идеално и няма да сядам много на компютъра"... Така, олекна ми
![]()
еlsy![]()
Пиша си домашните редовно.Но за тестовете не уча много много.Ако ми дадат да правя план на урока сама всичко ще си знам ама тва се случва само ако ми е за домашно иначе учебника почти не се отваря!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
На приливи и отливи съм, общо взето.
В дадени ситуации като се запъна и си научавам всичко идеално, в други пък въобще, ама въобще не ми пука/кофти е да ти предстои класно върху произведение, което по една или друга причина да не си прочел и въпреки това да си цъкаш по пс-ито![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone