.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    ибахти изрядните дечица
    аз когато искам тогава уча и пиша

Бях старателна и примерна до 6-ти клас, след това съм пълна бъркотия! Няма просто време! Пък и ми е по-добре, някак по-яко е да си разхвърлян...ама вий се знаете!

Em po skalata ot 1 do 20 nai-mnogo 3.... taq godina shte se probvam da go napravq na 5

Град
    Враца
    За уроци - мнооооооооооооооооооооооо го рядко се случва да не ги науча... в смисъл ги уча... понякога колкото да знам нещо, понякога идеално... Но ме е страх въобще да не си отворя учебника За домашни - тук е различно... Зависи какво е, по какво е, колко е трудно... понякога вкъщи, понякога - не Долу-горе е това... Не съм чак толкова безотговорна... И да си напиша: "Тази година ще се старая, ще си уча всички уроци идеално и няма да сядам много на компютъра"... Така, олекна ми
    еlsy

Старая се ако не ме е мързел

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Пиша си домашните редовно.Но за тестовете не уча много много.Ако ми дадат да правя план на урока сама всичко ще си знам ама тва се случва само ако ми е за домашно иначе учебника почти не се отваря!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    На приливи и отливи съм, общо взето.
    В дадени ситуации като се запъна и си научавам всичко идеално, в други пък въобще, ама въобще не ми пука/кофти е да ти предстои класно върху произведение, което по една или друга причина да не си прочел и въпреки това да си цъкаш по пс-ито
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си