Оказа се,че съм приет да уча!Идеалния повод да се разкарам от нас без да се карам с нашите,без да трябва да се омета по идиотския начин от американските филми.Може да не са свестни,но все пак са ми родители,а никой не си ги избира

Как стана?Седях си отчаян в офиса(новата ми скучна,тъпа работа за малко пари),дремех си,пиех си кафенцето и си мислех как парите от заплатата до никъде няма да ми стигат и само си губя времето,дали да не сменя работата,но все тая.Проверих си отново резултатите и какво се оказа???Променили са се,вече съм приет!Точно това,което бях искал да уча,не само това ами на другия край на България.Стотици километри от мястото от където съм сега и исках да се махна.

Нашите и те се зарадваха,че съм щял да уча и т.н.Сега се радват обаче нищо не направиха за мен...Не само това,но няма да говоря за тях,те няма да се променят,няма смисъл да се ядосвам

Просто исках да се похваля,да вдъхна надежда може би и на останалите,че чудеса се случват.Че точно тогава,когато мислиш,че си изгубил всичко,пропаднал си на дъното и дните просто си минават а ти не живееш ,а ги наблюдаваш само и стават чудеса.Може би някой горе е сметнал,че не заслужавам всичкото това страдание и ще получа и малко забавление.

Новия град...Хм,трудно е за момче от голям град,свикнал да вижда лъскави коли,скъпи кафета и хотели и усмихнати хора да отиде на място където не познава никой.Град в пъти по-малък от неговия с намръщени хора тип "селски гъзари",нали знаете-прогнилите коли,мръсната газ по кръстовищата,малкото светофари и мръсните погледи
И все пак града ми хареса...Архитектурата,клим ата,въздуха.Все ще се живее някак там,надявам се да бъде добре.Място където никой не ме познава,където мога просто да се забавлявам без да се товаря с гадни мисли,да срещам стари гаджета,стари приятели и най-различни хора,които за изминалите години са ми обърнали гръб или са пробвали да ме прецакат.Няма когато се прибирам вечер да чувам обидни думи и скандали и да бъда обвиняван за личните проблеми на нашите.
Ще има къде да си поканя гаджето(само да си хвана ново,ей това искам в близкото бъдеще),ще мога да направя някой купон(само и приятели да си намеря ) или пък просто ще мога да легна,да си пусна музика и да релаксирам без да ми се вика на главата.

Накратко казано ще мога да си живея самостоятелно,най-накрая,без да трябва да живея за другите,без да трябва да се мъча всеки ден и да се чудя дали няма от един Ад да отида в друг.

Време е за студентски живот и като първоначална цел-наваксване на изгубеното време и на пропиляните тийн години,не по моя вина

Ами НАЗДРАВЕ форумци,мисля,че оттук нататък ще ме виждате доста по-весел или поне няма да съм сдухан до краен предел