- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета .... кажете обичате ли да ...
...сте отгоре ...напраоо кое ви е по яко отдолу или отгоре .Гаджето ми харесва само като аз съм отгоре а на мен си ми харесва и тя да е от горе ама кат неще и като го праи на сила не е яко ...тая при вас как е и евентуално от кво може да е тва може ли да не праим нещо както трябва смисал за тва да не я кефи
Еба ти неграмотния си...
Предпочитам да съм отдолу
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
аз предпочитам да съм отгоре. не че отдолу ми е зле де ама предпочитам аз да контролирам нещата.![]()
![]()
Отгоре - отдоле , все тая .Важното е да ни е яко . Няма значение за мен .![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Няма значение кой къде е, важното е да имате светена вода под ръка, за да се пръскате ако стане гаф.![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
spored men na neq 6te i e po dobre otgore za6toto tq 6te komandva ne6tata a moje bi ne iska da se mori i za tova si sedi otdolo za6toto vse pak pove4e se izmorqva tozi otgoreПървоначално написано от kakakaka
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
ами и отгоре доста ме кефи и отдолу както дойде пък и ме кефи да пробваме некви нови пози
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
На мен ми е по яко да си спим по корем до 2 часа![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
+1Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
Иначе обичам да съм отгоре...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Az predpochitam otdolu,zashtoto moga da se samozadovolqvam i otdolu moga da si konroliram dosta poveche neshtata otkolkoto otgoreOtgore e samo za bavno tempo,zashtoto kakvoto i da si govorime,nikoe momiche ne moje da se dviji otgore chak tolkova burzo,kolkoto si moje momcheto :PSpokoino priqtelkata ti e normalna,no mojesh da q kachvash za nqkvi minuti otgore,posle nastrani,da smenqte i nakraq pak tq da e otdolu i na dvamata shte vi e qko
Uspehcheta
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
мм аз обожавам съм отгоре, но момчето да е седнало и да ме е хванало за дупето или нещо таковаиначе не ми харесва ако е легнал
Ам, явно страда от няква липса на малоценност и мисли, че няма да се справи добре като е отгоре.
То аз друга причина за всички момичета, които повече им харесва да са отдолу, а не от горе - не виждам.
Ест, че мен ме кефи адски повече да съм отгоре и въобще във всички позиции, в които аз определям темпото, движенията и т.н... ама тва явно е до човек и до тоа да обича да държи нещата под свой контрол. ннананана!
И аз споделям мнението на Cherinka Но добавям че обожавам да съм отгоре! Просто когато аз съм отгоре не зависимо какво правим свършвам божествено!Нз поне аз така както свършвам отгоре всеки път в никоя друга поза немога!![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
И аз оби4ам пове4е да съм отдолу. Така и не се нау4их да си доставям удоволствие, когато съм отгоре. Много трудно свършвам така и определено не ми е любимо.
![]()
Робинята на Quench
Отгоре е хубаво ,но барзо се уморявам.Иначе в повечето случаи предпочитам да е отгоре той или зад мене.
зависи си от партнйора с който съм.. с някои ми харесва доста да съм отгоре ,а с други не ми е приятно и предпочитам да съм отдолу![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
+1Първоначално написано от K_O_L_E_V
отдолу отдолу
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
аз обичам мноо на заднаили когато съм отдолу и краката са ми на вратът му , и той обича тка защото ме усеща как треперя и тва го възбужда адски мноо!!!
![]()
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...