.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Град
    [Градът, който никога не спИ]

Стивън Кинг

Здравейте.
    Има ли почитатели на Стивън Кинг?Много харесвам филмите направени по книгите му и искам да си взема някоя негова книга.Ще ми препоръчате ли такава Някоя, която ви е направила силно впечетление и си заслужава да я прочетеш.
    Благодаря Ви предварително
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

М.. Ами 'Нощна смяна' не е лоша, 'Дългата разходка'...чела съм доста ама заглавията не ги помня. Той Кинг няма лоши книги, тоест, ако му харесаш една книга, най-вероятно ще харесаш почти всички.

Сеймъс(или Сеймънс) Лот не е лоша пак..
    Use me, I'm beautiful
    Take me, I'm Yours
    Hurt me, it feels like medicine
    And all I deserve...

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Най-голямо впечатление ми направи "Тъмната половина".
    "Подпалвачката", "Кери" също са добри.

Живата факла/Подпалвачката трябва да са едно и също произведение, ама с различен преводач явно..
    Да.

Филмите са ми малко тъпички.. освен Мъглата и Очите на котката или нещо подобно беше, не помня.
    За книги - няма лабаво. Гробище за домашни любимци, Живата факла и Сейлъм'с лот са ми най-любимите.

Живата факла/Подпалвачката трябва да са едно и също произведение, ама с различен преводач явно..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Да, така е. :]
    Засега съм чел само нея.
    После започнах с едни разкази - "4 след полунощ", но незнайно защо зарязах четенето им...
    хъхъ..

"Сейлъм'с Лот" е повече като приказка на ужасите обаче, отколкото като каквото и да е друго. Кинг вярно го бива в това, и ако търсиш точно уютния му ужас, тя е добър избор.

Иначе, зависи, има и МНОООГО по-"дълбоки" книги. Ако искаш нещо, което не просто да те уплаши, а да ти се забие като свредел в акъла - "То", "Зеления път", "Мъртвата зона",( макар че на мен лично далеч не ми е любима, много бавно се точи действието) "Дългата разходка" също до една степен, тя си е жив екшън, но определено има върху какво да се замислиш.

Ако искаш нещо по-простичко, което да не натоварва чак толкова много - "Кери" (за мен лично е много слаба, но почеркът на Кинг си личи), "Мизъри", "Проклятието", разказите му са хубави - от сборника "Нощна смяна" препоръчвам горещо "Вампирът", "Аз съм вратата" и "Дружество "Отказване с гаранция". Като станеш корава фенка, можеш да посегнеш и към сборника "Всичко е съдбовно". Дано съм била полезна.

Преди няколко дни свърших"Тъмната страна".А филмите по книгите му не ми харесват особено.
    Иначе го харесвам,определено.Към изредените мога да добавя само"Мизъри","То","Сблъсък" ии май това е

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Сейлъм'с Лот я четох преди 1-2 месеца и ми хареса ... даже повече отколкото очаквах.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Комерс... много елементаризира нещата, а си личи, че може доста повече да изкаже.
    Стилът му е вълшебен иначе, умее да предава мисълта си.
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Чела съм на Стивън Кинг "Мъртвата Зона" ,"Мизъри" , "Подпалвачката" и "Сейлъм'с Лот" , стилът му е доста завладяващ като цяло , но филмите по произведенията му нещо не ми харесват Аз обичам първо да прочета книгата и после да гледам филма , и когато той не съвпадне с моето въображение и моите представи , оставам недоволна Сега ми се иска да прочета "Гробище за домашни любимци"

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Еее, благодаря Ви много Мисля да изляза малко по-късно и да си купя
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Филмите не съм гледала.
    Харесват ми "Подпалачката", "Играта на Дежралд", "Кери", ...
    Бтв защо не си взимате книги от библиотеката? Аз от там си взимам. Така и така рядко препрочитам някоя книга а чета мн и някак не си заслужава да ги купувам ...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Куджо, То, Дългата разходдка, Тъмната страна, Мизъри, Мъртвата зона, Живата факла, Гробище за домашни любимци, Сиянието, Очите на дракона, Клетка... Тия съм чел май :P

-------------------

Град
    ... Some happy place ...
    TO!!! Obojavam q taq kniga ... Sushto "Jivata Fakla" mi beshe haresala mnogo , a filma ne struva ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    United States Of Love
    Харесвам много Стивън Кинг, чела съм някои негови книги - Момичето, което обичаше Том Гордън, Мизъри, Гробище за домашни любимци, Кери, То, Куджо, Живата факла май са това, но може би най ми харесва Мизъри, защото героинята се казва Ани, също като мен :P
    Somebody told you how much i love you!!!
    Everything's fine, so fine

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Все още му чета книгите "Дългата разходка" и "Сиянието" ме филмираха по 2 различни начина...мн напрежение.
    Харесвам и "4 след полунощ" и 2те книги,"Особено сезони","Очите на дракона"...абе кажи речи няма слаба книга.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Филмите по неговите книги са меко казано ужасни, даже той сам признава, че 1-2 филма си заслужават. Повечето книги, които исках да ти препоръчам, като видях 1вия пост са вече препоръчани. Така че ще препоръчам една друга, която мисля че не видях "Неизживени спомени"- това е последната книга за Касъл Рок(градчето измислено от Кинг) от 2 части е, и е наистина мн интересна и завладяваща.

i na mene mn mi haresvat knigite na Stivan King. dosega sam 4ela malko. "proklqtieto" s tazi kniga me grabna i mn mi haresa. knigata "keri" q imam no sam q gledala na film. btw filma be6e mn dobar. v momenta 4eta "tamnata strana" no ne6to ne mi haresva i q zaebah.. pisatel koito pi6e pod psevdonim i e 6tastlivo jenen s dve deca...

абе Кинг си е King

То
    Мизъри => задължителни
    Мъртвата зона

Голям фен
    chela sam na King "siqnieto", "keri", "martva zona", "dalgata razhodka" i "zeleniqt pyt".vsi4kite sa strahotni knigi, a na "zeleniqt pyt" dory i filmyt be6e super.
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

виждам че всички сте добре на тема Кинг (съжелявам че се намесвам и в темата ) има един филм на кинг за двама младожеци на който им се разваля колата и се срещат с някакв мъж .Докато младоженеца отива мисля че да търси помощ този странен мъж започва да разказва на жената истории.едната беше за някакви зъбки а другата за някаква ръчичка. този филм бил хем забавен хем и страшничък.помогнете ми да го открия моля ви ..
    Пак онази лудата в мойто огледало видях,
    как гримира болката и те пуска в своя свят....

Не съм чела нищо ново на Кинг, но старите му книги са ми настолно четиво. Като малка четях само него и остава един от любимите ми автори. Изкуплението Шоушанк (книгата я има с още едно две заглавия, но аз си я спомням с това) Очите на дракона, Тъмната полвина, новелите му, Сейлъмс Лот, Сиание, То... всъщност няма смисъл да изреждам, единствената негова книга, която не ми хареса особено е Мизъри, малко в повече ми дойде.

remember_me колкото и да не и се иска да го кажа, щастливо женен за Кинг не може да се каже. Въперки изявленията в пресата, че е преодолял проблемите си с алкохола, до колкото знам още вдига здраво чашката и жена му не е много щастлива от факта. Но каквито и проблеми да има живота си е негов, а въображените му е ненадминато
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    Най-голямо впечатление ми направи "Тъмната половина".
    +1
    Страхотна книга! "Зеленият Път" също е хубава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си