- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Боли...
Mn me e sram...Prosto...me boli...tam...tolkova me zabolq,samo kato se opitah da si sloja tampon i...nz...tova normalno li e?Devstvena sum,razbira se,no fakta,4e me zabolq tam SAMO OT TAMPON mn me pritesnqva.Znam,4e kogato mama za purvi put e pravila sex mn q e zabolqlo.Kak az da izbegna tova?
![]()
Няма как да го избегнеш,а от "само тампон" те е заболяло,защото не си била възбудена.
няма как да го избегнеш се пак не е болка за умиране ...но ти от кои тампони си се пробвала да си сложиш ?
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
OB mini pro comfort.Priqteli mi kazaha 4e stavat i za devstveni
![]()
е може ако са на об тези с двете капчици те са малки и попринцип няма проблемПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
ima tamponi i za devstveniПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Ako samo ot edno malko tampon4e me e zabolqlo mnogo,zn i pri sexa 6 e taka,no sig pove4e,nali?
е не се знае защото ако си с човека в който си сигорна и те възбуди достатъчно невярвам да имаш такива проблеми но пак ще има болка неможе да се избегнеПървоначално написано от mmm_sweet
От едно малко тампонче те боли,защото си била суха и тясна.Първоначално написано от mmm_sweet
Ако приятеля ти е с 18-20 санта не си преставям![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Била си суха и невъзбудена, нормално е да те боли от тампона.И при секс ще боли, ама няма да е болка за умиране.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
+1Първоначално написано от Melosa
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Че вие кво, преди да си сложите тампона гледате яки батковци за да се възбудите ли![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
+1 6te se oprai kat praish sexПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Само като го видях и се възбудих...перфекна овална форма,копринено покритие,идеално на дължина и здраво конче...слагам си само тези тампони защото ме възбуждат.....злееее сте многоооооооо![]()
![]()
еее омисли си че щом всички правят секс значи не е болка за умиране ,пък и само в началото ще е так,ии предполагам си зависи и от човека с който ще го направиш ако е достатъчно опитен ще направи така че минимално да те заболи![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
zn trqq da se vuzbujdam vseki put kogato vidq tampon,taka li?Първоначално написано от Melosa
Zn problema e v tova,4e ne se vuzbujdam
![]()
Мила,секса е много по-различно нещо,там си доставяш удоволствие а не болкаПървоначално написано от mmm_sweet
Първоначално написано от exclusive__16
Моля ви се като не разбирате не се изказвайте така!
Аз съъм ползвала тампони много преди да си изгубя девствеността!
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
За какво я храниш,като ти самият си доста необразован. Поне като не знайш си трай.Какво като е девствена?! Естествено,че може да използва тампони.
По темата .. Не знам защо толкова те е заболяло,но най-вероятноо е защото си била притеснена и съм почти убедена,че не си го поставила правилно. Защо преди тампона,някой път докато мастурбираш например .. не опиташ да поставиш пръст там долу.Така хем ще си възбудена. Ако успееш тогава значи можеш и с тампона. Спокойно всеки първи път е кофти. Просто бъди по-внимателна и по-търпелива. Докато не бях правила секс още използвах даже O.B. Normal и никога ни съм имала проблеми. А първият път също ме боля, въпреки че използвах мини. Просто се отпусни и успех!![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
и аз имам сходен проблем....при мен тампон не иска и не иска да влезета отказах се от тая идея...смисъл уж влизаще ама мн болеше и така ;д иначе каквото такова...сефтето ще мине...мен и от пръст много ме боли..ама се свиква. Просто,когато решиш да правиш секс избери човек,който супер много държи на теб,за да си сигурна,че ще внимава и няма да бърза....пръсче,две...постепе нно никой не е казал ,че ще стане за ден-два....ще посвикнеш с контакта на нещо там
и ще мине....в крайна сметка знам ,че ще боли...ама няма да умра я :Д мисли си как после ще ти е кефче
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
ако ще правиш секс ще та посъветвам, първо да се отпушиш с една клечка за зъби или за уши.....![]()
![]()
![]()
![]()
<N>
mmmmm shto ne probvash da se povuzbudish malko predi da si slojish tampon...taka moe i da ne te boli tolkova![]()