- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СПРЕТЕ С РАЗДЕЛЕНИЕТО!!!
Стига сме се делили на красиви и грозни, слаби и дебели, ниски и високи... Това не е най-важното! По-важното е какво имаш в главата и в душата. Всички повърхностни неща... С нищо няма да ни помогнат, водят само до лоши неща. Суета...
mindscan
Има една приказка - Не е важно голям ли е малък ли е - важно е да е много голям![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
ина4е...темата мн хубава, си4ко то4но ама мисли6 ли 4е някой 6е те послу6а?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Надявам се някой да се замисли.ина4е...темата мн хубава, си4ко то4но ама мисли6 ли 4е някой 6е те послу6а?
Ако се запознаеш с човек, който е малко по-пълен или са му криви зъбите или е с големи вежди, няма да искаш да си му приятел ли?Разбира се, че има значение.
mindscan
Стига,бе,ти си първата,която го казва!!
никой до сега не го е казвал това,честно!!
И не е обсъждано 10000 пъти!
И сега всички ще почнат да обясняват колко не са повърхностни,ама само на приказкии
Не тряя да съдим човек по външността, защото не знаем какво се крие в душата му ... но понякога и аз не го правя![]()
колкото и да не ни се иска...външния вид в днешно време е най-важен![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
хаха продъложавай да смяташ така и да те видим докъде 6е стигне6. важен е за 1-то впе4атление, оттам нататък е важно къв 4овек сиПървоначално написано от `noтhИng...
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Taste the rainbow
Мда, моя коментар трябваше да е след тоя, ама не ми се чакаше някой да го каже.![]()
В сегашно време външният вид бил най-важен-в България може би,но отиди например в Германия(казвам Германия,защото там съм ходила).Никой не ти гледа външния вид.А аз иначе бях със деца от 24 народности на езиков курс и тук в Бг когато излизам все се гримирам(най-малко един гланц и коректор да си сложа),а там се гримирах 3 пъти в седмицата,като се има в предвид,че по цял ден съм със други хора и ходим насам натам.Това за външния вид изобщо не е вярно,по тази логика едно от най-пеканите момичета там трябваше да бъде дискриминирано,защото е пълничка,да ама не!
preichetoy напъно съм съгласна с теб,че не трябва да има разделение.Няма значение какъв е човека на външен вид.Да кажем когато мой приятели са отблъсквали някое дете заради външния му вид ми е ставало много гадно,но какво мога да направя.Те вече се мислят за голямата работа и за 1-ви красавици и каквото и да им кажа няма да им дреме.
има значение външният вид,за много неща,за различни,но въобще не е най-важното!зависи от човека,кво гледа,кво търси ,абе какъв е,даже и от възпитание си зависи понякога.на мен външността на някой ми влияе,но ако се окаже прост или не ми доапда и няй-красивия де е просто е все едно!за приятелството не мисля,че външността е важна,за другия вид приятелство е според зависи.понякога е въпрос на вкъс,понякога до заблуденост,простотия и тн.но ае само не ми се правете на ( не повърхностни),че тфа е лъжа,секи е е резел някой или си е градил мнение (дори и първоначално) кат гледа някой друг просто как изглежда.СТИГНАЛА СЪМ ДО 1 ИЗВОД-,ЧЕ ВЪНШНОСТТА НЕ ПРАВИ ЧОВЕКА,А ЧОВЕКА ПРАВИ ВЪНШНОСТТА!ЧЕ ХАРАКТЕРА И ХАРИЗМАТА ТИ ПРАВАТ ЧАРА И АКО СИ ПИЧ НЯ ЗНАЧЕНИЕ КАК ИЗГЛЕЖДАШ ЗА ПОВЕЧТО НЕЩА (НО ДРУГАТА ИСТИНА Е,ЧЕ КОЛКОТО И ДА СИ ГОВОРИМ ТУКА,ПРИЯТНАТА ВЪНШНОСТ И СТИЛА СА СИ ЕДИН ГОЛЯМ ПЛЮС ЗА ДОСТА РАБОТИ)
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Правила съм си 1-во впечатление само и единствено като видя някоя девойка на мойте години по улиците,приличаща на магистрална фея.Приятнаха външност и стила са си + да,но ако иначе си няква тъпа разглезена курвичка никой няма(а и не е длъжен)да те търпи!
![]()
еми кво тука ми се праат на много морални,ама като видат някой грозен на улицата и си викат ''ебати урода'' ... а не''аз ще ида да се запозная с него,може да е вътрешно красив.''Първоначално написано от AFT
Първоначално написано от preichetoy
hubavo e da si vqrvash
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Глупости, външният вид Е важен. Айде, за някой приятел няма да ми пука как изглежда, стига да е свестен. А за интимните партньори? Разбира се, че е важно дали ми харесва. Или ти примерно да речем, че си на интервю за работа. Еми ако не изглеждаш поне малко прилично шанса ти да работиш там е нулев.
Не е без значение външният вид, а и няма лошо да влагаш малко суета. Не случайно старите хора са го казали - по дрехите посрещат, по ума изпращат.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами за теб може да е най-важен, обаче за мен не е.Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
Don't worry, be happy!
Лично аз не бих си хванала някое грозно,пълно,с гъст вежди гадже!И не го отричам както правят някои![]()
![]()
Бих могла да съм САМО другарче
![]()
а би ли се хванала с някой пълен тъпанар? вие половината май не правите разлика м/у ВАЖЕН и НАЙ-ВАЖЕН?? външния вид е важен, но не е най-важен!Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
щом не е грозен и дебел,значи е тъпанар.Първоначално написано от sladur4etyYy
хах
Това се опитах и аз да кажа, но веднага ме нападнаха, че съм иги карала да ходят с грозници. Не съм казала за интимен партньор. Естествено, че трябва да има привличане. Не съм имала предивд някой с черни нокти, огромни лекета, жълти зъби, бъздящ, с девствен мустак (без значение момиче или момче). Не неподдържани, а например с малко по крив нос или леко пълен, или пък с очила. Не всички са перфектни и не всички могат да бъдат ако го поискат. Само че ми прави впечатление, че ако дрехите и обувките не са ти маркови, телефона ти не е 1000 лева и не носиш тонове грим, дори когато отиваш до магазина, не можеш да си намериш приятели...Първоначално написано от sladur4etyYy
mindscan
Е че това са дребни неща все пак. Аз не знам някой да си зареже гаджето, защото има една дребна пъпка на носа, има едно криво зъбче, за което трябва да се загледаш, че долната устна е по-дебела примерно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
"Суетата - любимият ми грях."
Тая реплика беше от филм и аз обичам да си я повтарям.. Може да се разбира по няколко начина, зависи и от ситуацията. За тази бих казала, че обичам суетата, но я приемам и като грях.
Че тя по принцип е по-дебела...Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Да вярно е няма значение как изглеждаш,а какъв си вътре...Обаче красивата опаковка чудеса прави...Не един път се убеждавам в това,което е жалко за по-добрите хора които не изглеждат като модели![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Хаха...Една позната си заряза гаджето защото бил много висок вика обичам го ама е прекалено дълъгПървоначално написано от Wrathchild
О боже господи,а момчето беше толкова мило и добро,всичко даваше за нея,а тя го заряза заради ръста му...Бахти лигавата пикла
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..