.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Пинцетка.

Пинцетка.

Здравейте, хора.
    Та днес се престраших и направих голяма стъпка-купих си пинцета от едно левче и си изскубах космите на подмишниците. Болеше ме малко, но го намазах с крем Здраве и ми мина. Обаче сега гледам някакви червени пъпчици, и то доста са се появили. Нормално ли е това?
    А и да ви попитам също-добра идея ли е това с пинцетата? Защото самобръсначката ги прави повече, а така оредяват, не е ли тъй, аджеба?
    Дано само мама не види к`ва глупост съм свършила.

Град
    София
    абе извинявай ама ти на 6 ли си,че да те е страх майка ти да види,че си си махнала космите ебаси.Аз не бих изтърпяла 100 години да си вися пред огледалото и т.н ама карай.Това с червените тоочици е мястото,където са били корените на косъмчетата и спокс.Ако имаш нерви по-добре продължавай с пинцетата(лично мое мнение),защото ако се бръснеш косъмчетата стават по-дебели и се виждат повече

БОЖЕЕ дано в магазина не си казала пинЦета казва се пинСета!!!!!!!! и да нормални са червените пъпчици , спокойно ще изчезнат...а и защо да е глупост?? ти на колко години си ?? отвращавам се като видя хора с косми под мишниците , особено момичета

Мега фен Аватара на Blab
    лигла.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    БОЖЕЕ дано в магазина не си казала пинЦета казва се пинСета!!!!!!!! и да нормални са червените пъпчици , спокойно ще изчезнат...а и защо да е глупост?? ти на колко години си ?? отвращавам се като видя хора с косми под мишниците , особено момичета
    аз си мислех,че е пинцета,ам вече знам как е.А откъде съм си го наулила не се знае

Ами попринцип ми казва, че съм била още малка, а и те бяха малко. Амм, мисля, че пинсета и пинцета са дублетни форми, но добр-винаги вие сте прави.
    Защо да съм лигла?

Град
    Ha MopeTo (sun)
    а с епилатор няма ли да ти е по-лесно ... и по-бързо
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

И аз си мислих,че с пинсета няма да растат толкова бързо,но ефекта е същия..
    Още на другия ден бяха порастнали

Град
    София :Pp
    лелее как не те е боляло незнам
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Ами попринцип ми казва, че съм била още малка, а и те бяха малко. Амм, мисля, че пинсета и пинцета са дублетни форми, но добр-винаги вие сте прави.
    Защо да съм лигла?
    е на колко си години.Смис ако имаш каквито и да е косми ги махаш.Се едно на 8 да си цялата космясала(трудно,но все пак)и да ти кажат прекалено малка си,стой си като маймуна

Град
    ВаРнаАа...
    Кажи на ваще да ти купят епилатор, няма да си играеш толкова, а и е по-лесно и удобно. За червените точици нормално е, на мен винаги ми се появяват след като се епилирам, мажи се с крем и ще минат.
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ние казваме пинсета, ама официално си е пинцета, така че момичето правилно си го каза. Питай майка ти да ти купи крем депилатоар, защото с пинсетата е много болезнено и много време отнема!

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Ами попринцип ми казва, че съм била още малка, а и те бяха малко.
    ами щом са били малко значи не си си играла доста време... като се появят повечко си вземи епилатор :] намажи червените точки с крем и ще минат бързичко

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    4ervenite to4ici sa za6toto ti izvadila kosym4etata s korenite a po dobre si vzemi epilator po byrzo stava a moje i s kola maska da gi maha6 tykmo taka kosym4etata iztynqvat
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

kola maska ili epilator. zako s pinseta? ti ne si fred a i osven tfa pup4icite sa ot krema, az si gi maham s epilator i nqam pap4ici.Nikoga sled epilaciq ne se morki ili maje mqstoto s neshto.tfa se prai samo pri brasneneto . maika ti ne e fred da ne ti dava da si gi mahash. da beshe napisala temata predi da si po4nala s pinsetata...kola maska e nai barzo i udobno

Град
    Някъде там...
    Колко часа си ги махала С пинсета...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ауу като някой каже пинЦета адскиии ме дразни.Все едно слушам баба си(нищо лично).А това за точиците ти до сега не си ли ползвала кола маска или нещо подобно .Винаги има червени точици,ноо ще се махнат споко.Айде успех

П.П.А като кажа нищо лично винаги ми се иска да довърша с просто бизнес
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на gabi_94
    probvai s epilator, boli kolkoto pinseta, ai pone pri men ama ne ostavq pap4ici i me darji edna sedmica
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Имаш няколко по добри опций:
    -кола маска-болезнено,но дълготрайно
    -креми демилатоар-1 седмица приблизително без ново окосмяване-никаква болка,но е възможно да си алергична към самия крем така че ако решиш да използваш такъв прочети инструкцийте за безопасност
    -ами...да го направим като първобитните-избръсни ги-никаква болка,алергия,пъпчици и до следващото къпане ако са израснали махни ги пак аз така правя
    само недей повече с тия пинЦети че е опасно така
    in defense of our dreams...

Град
    някъде...
    Ъъъ..
    Кво се занимаваш със пинсета,няма смисъл с кола маска става доста по-бързо, и ефектът е същия

И аз така правех,ама ме мързи и вече с епилатора.Боли,ама поне е бързо.
    Иначе за червените пъпчици,споко нормално е.Мен и някви гноини са ми излизали...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си