- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- получавам вече комплекси ;[
здравейте първо искам много да се извиня ! знам че има такава тема , но просто ми не можах да намеря..намерих за какво ли не..само и за това не :-о макар че четох такава тема преди време..
та значи имам коремче , но само в долната част точно при пъпа..правя коремни преди от 2-3 седмици вече и нищо не се получава само над пъпа се става , но при пъпа си е все подуто..
много харесвам прилепналите блузки но с тази подутина в коремчето не изглежда хубаво а пък и вече получавам комплекси![]()
ще кажете ли какви упражнения да правя и по колко на ден за да се махне тази шибана подутина при пъпа..за около 2 седмици благодаря предварителноо
![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Коремните преси не свалят,а стягат корема.
Така че,преди да отслабнеш там,не ги прави.
Лошото е,че точно коремът е най-труден за сваляне.
Ако ходиш на фитнес - пътеката.Ако не - тичай и спазвай някакъв хранителен режим.
Не диета и не гладуване.
i az imam sa6tiq problem, no ne mislq 4e s koremni presi stava ne6to, pone ne pri men. mislq si 4e s fitnes, moje da stane, no ne znaq, ne sam probvala, no mislq da opitam.
Първоначално написано от Goddes`
Голям размер на картинката! /machoka/
как така да не правя коремни преси и упражнения преди да отслабна![]()
той корема ми може ли да спадне само с хранителна диета ?!
бтв забелязах че коремът ми вместо от коремните да спада сякаш става все по-голям и подутако спра да правя коремни ще се махне ли тази подутост която се получе в последствие ?
![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
Тези мазнини ни предпазват - нз точно от какво ама всяка жена ги има .
И аз съм така,но не го приемам за нещо лошо.Тоест имам предвид,че не трябва корема да ти е супер плосък.По-скоро важното е да е стегнат.Аз също правя коремни преси почти всеки ден и съм си доволна.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
znachi ne mogat da se mahnat tezi maznini okolo pupa taka li da go razbiram?
P.S sry za latinicata
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
Могат.Но аз искам да те питам тази подутина голяма ли е или не?Корема ти стегнат ли е?Защото и аз съм се чувствала така,но в последствие разбрах,че това са пълни глупости и коремчето ми е супер.Първоначално написано от spongkata
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Според мен коремните преси помагат,но трябва да се правят на серийки и от различните видове ... става но бавно..не може да искаш за 1 седмица да станеш манекенка![]()
![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
ami ne e chak tolkova naduto no se chuvstvam nqkak sikato sedna i to se sguva i izpukva oshte povheche
![]()
![]()
znachi da pazq hranitelna dieta okolo sedmica- dve i posle s koremnite taka stava li?
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
Абе мацка стига глупости..моя "тумбак" знаеш ли какъв беше преди време и го свалих с якооо тренировки..фитнес,коремни преси,сега съм в същото положение даже още по-голям корем,сичко спрях тренировки и ядех сичко квото ми паднеше,сега се взимам в ръце пак и ще се оправя знампросто не очаквай за 2-3 седмици да си с супер плосък корем..и коремните преси помагат няма как
щом спазваш и хр. режим сичко ще се оправи
Айдее успех и на сички другите които ще се стягат + мене
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
blagidarq za podkrepata macka![]()
Първо Едуард бе вампир.
жадуваше за кръвта ми.
за две седмици не мисля,че ще има кой знае какъв резултатПървоначално написано от spongkata
![]()
Глупости... не е вярно.Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
А и по- горе имаше пост дето казват ,че с коремни преси не се получавало. Само били за стягане ама не и за отслабване.Абе ти си го стегни пък да те видим дали ще имаш мазнини. Който казва ,че със спорт нещата не се оправят - греши. Напротив...спорта е полезен както за тялото ти , така и за здравето ти. С гладуване и дието нищо няма да промениш. Прави си коремните преси , но не се натоварвай. Имам в предвид давай на серии. Веднъж направи 50 , след 5 мин минути отново. Карай колело или си бягай сутрин по 4-5 км. Да те видим дали ще имаш някакви проблеми с тялото си.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
еми аз имах същия проблем и много си свивах корема смис гълатах го за да не личи и скоро започнах да не ям такива вредни храни, газирано, ранно вечерях и то Активия и днес забелязах като си седях пред огледалото че коремът ми е много по-малък от преди и разликата между глътнат и нормален си корем е минимална и много се зарадвах, разбира се има още време докато стане по-добре
мм и аз имах преди този проблем.. изтрепвах се да правя коремни преси, корема ми супер много се стегна, но се получи така - отгоре си стоеше слой мазнина, а под него яко мускули. За да свалиш тлъстините трябва да наблягаш и на аеробни движения + тичане. Гарантирам ти, че до 1 месец ще усетиш промяната. Успех. ;]
Шъ сваляте... да сте мислили като сте се тъпкали
Леле сега и аз ще ходя да тичам, че и моето коремче е голямо.
Една приятелка, която тренира лека атлетика какво стегнато коремче има, чак ми става гадно като я видя, а пък аз каква съм разпусната. Ама няма воля бе, много ме мързи:{
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Тичане и каране на колело + хр. режим най вече! Прибави и коремни след време за стягане на корема.
Some things are better left unsaid!