искам да попитам някой дали знае как се правят ето такива
къдрици ?![]()
Мерси предварително![]()
С пресата ми стават точно такива къдрици, но моята коса по принцип си е чуплива и лесно се поддава
![]()
С пресаПървоначално написано от taamara
![]()
![]()
По темата:
-Големи ролки
-Маша
С маша![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Дамм, точно така - с керамична преса ЗА изправянеПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Да и с преса може да се къдри![]()
(#) ...thats a cookie...
не се смеи като не знаешПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
да и с преса става...вместо нормалние керами4ни пло4ки се слагат 1 на вълни4ки...има и такива преси..
и не само така става и като с маша има си триковеПървоначално написано от FlipY
(#) ...thats a cookie...
маша и ролки![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами с по-едра маша и в основата леко иправяш с преса. Така може са стане
П.С. не забравяй фиксацията
По какъв повод ти трябва такава прическа?
S.O.S please, someone help me... (music)
+1Първоначално написано от Elisa`Day
Суетата.Моят любим грях.
Ролки като преди това сложиш по малко пяна с ниска степен на фиксация ок.3 на всеки кичур и така навиеш ролките. Суши се с фризьорска каска в салоните по принцип, но вкъщи можеш да се сушиш със сешоар или просто да преспиш с тях. Махаш ролките и разделяш къдриците с клечка. Пръскаш с лак.
Ам само да те питам,косата я сушиш докато е с ролките или когато я пуснеш,защото една приятелка я сушеше още с ролкитеПървоначално написано от Gossip Girl
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
vij tova http://www.vbox7.com/play:b8e7cd58
VANESSA HUDGENS FOREVER NuMBER 1
с ролките я сушиш
Най - добре,фризьорката да ти ги направи.Ако не,с маша ,също пияни и гелове да ти държи.
Я ме светни как с вафличките ще станат завити къдрици,че явно съм тъпа щом не мога да се сетяПървоначално написано от FlipY
![]()
И още по-интересно ми стана как с поставката за изправяне ще се направиш така![]()
![]()
Виж това клипче http://www.vbox7.com/play:b8e7cd58 , което пуснаха преди мен.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Обаче става така , само ако пресата не е широка.
![]()
Това са вафлички,и не стават къдрици ....Първоначално написано от FlipY
Само не мога да разбера удоволствие ле ти прави да говориш с такава ирония? Много е просто като не знаеш- си траеш! Не стига, че спориш за нещо, с което не си запозната ами говориш с надсмешка...И да с пресата за коса и с приставката за изправяне стават много хубави къдрициПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
http://www.youtube.com/watch?v=Ga5sV6YwY3A
Хахаха забавна си![]()
1.Ще си говоря,както си искам![]()
2.Никога не си трая![]()
3.Оки вече видях как се къдри с приставка за изправяне...Само ми е чудно,на колко такива къдрения ще издържи косата на момичето![]()
4.Продължавам да съм на мнение,че с големи ролки и маша ще е много по-добреПо-лесно ще стане и по-малко ще се увреди косата
![]()
Маша и ролки
Facebook : Даяна Денкова