- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бельото издава характера...
Ходим в тоалетната да ачкаме по голямаПървоначално написано от stereopor
![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Ачкайте си аз ше стискам.Първоначално написано от anonimen88
Всички сме равни, но някои са по - равни. (Направо гладки)
Ъъъхъ...Първоначално написано от (S) AINT
Само дето е задължително една жена да има един комплект черно и един комплект бяло бельо, та едва ли всички, носещи черно са разкрепостени...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+3Първоначално написано от meropu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
всичките ми килоти са розофи ;д не обичам розово,но майка е доставчика ;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Първоначално написано от _CuCuTy_
А аз като имам в най-различни цветове...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
аБе нА нАс моМЧеТата нИ е Се Тая Кво ноСИм нЕ сЕ пРоМенЯме ... а и ЗА вАс ЕдВаЛи иМа нЯКвО ЗнаЧенИЕ ... Тва СПОреД Мен Са пЪлНИ ГлУпоСТи ...
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
противоположности отвсякъде..а бельото ми е в такива цветовеПървоначално написано от Castaway
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+1213 А пък това за бялото е бахти шита .. Не съм съгласнаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
За всеки е индивудуално може да съвпада за някой за други не! Степен на достоверно ст за мен- 35%![]()
Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!
ЧЕРНО - активна и разкрепостена личност, няма нищо против експериментите в секса.![]()
И аз като преминах на предимно чисто бели или чисто черни боксерки кво? За черното е ок, ма за бялото... еми нямам комплекси или проблеми с отпусканото просто имам бели панталони някои от които прозират и някакси щеше да бъде смешно да ги нося с любимите си боксерки на snoopy нали?![]()
И аз това се чудя... така е, неразгадаеми натури сме.Първоначално написано от ell_ownz
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ЧЕРВЕНО - страстна натура, понякога агресивна, обича насладите.
това съм аз![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
ЧЕРНО - активна и разкрепостена личност, няма нищо против експериментите в секса.
Напълно прави са
аз нося основно черно и червено,но имам и доста други цветове...
и какво ако имаш от всички цветове(най-малкото за да ги съчертаеш с дрехите....)?!![]()
a az po princip nosq 4erno
Да бе аз имам всякакви цветова. Това са глупости!