- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем......
Здравейте имам 2 въпроса!!! На тестовете за бременност пише че може да се ползват още първия ден след закасняването на цикала.А ако си направиш тест 1-2 дена след секс просто защото имаш съмнения и не искаш да чакаш ще покаже ли правилно?И другия ми въпрос е разбрах че има някакви други хапчета които имат същото предназначение като Escapelle някой знае ли нещо по въпроса?
да ще покаже ... а за хап4етата незнам
Някви други мнения?
не мисля че теста ще отчете правилно толкова рано от акта ...
за хапчетата търси в гооглето
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Е добре колко време требе да мине за да отчете?
nqma da pokaje pravilno sled 1-vi 2-ri i 3-ti den trqbva sled sedmica nqkade zemesh 2 testa na "Surecheck" pravish si sutrinta testa 4e e po sigorno i gotovoa za hap4eto neznam
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Постинора вече не го продават и ескапел дойде на негово място!
За теста-трябва да мине поне 6-7 дена!
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аз искам да е момиченце!! И ще съм му кръстницаПървоначално написано от Bixel
Ще й правя прически и ще й слагам фибички
![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
Теста няма да отчете правилно на 1я или 2я ден... ще отчете правилно след 10тия ден от рисковия акт или на първия ден от закъснението на цикъла.Относно хапчетата освен Ескапел друго незнам..
Аз съм чувала че тестовете Shurecheck отчитат на третия ден след половия акт,въпреки че при останалите трябва да са минали минимум 14 дена...![]()
Искам момченце ще го науча си бие чикий![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
най-малко 7 дни от актаПървоначално написано от Barni
Тестовете эа бременност,се ползват седмица след половият акт![]()
Абе ти може да си чувала и че на магарето му е голям, ама няма да го...Първоначално написано от SEXI-FF
Тестовете за бременност дават 98% сигурен резултат или 14дни по-късно или след закъснение.Има голяма вероятност и след 7ми ден да покажат, но това е доста индивидуално.Тестовете действат като отмерват количеството на определен хормон в орината.При някои той нараства по-бързо, при други по-бавно.За да си напълно спокоен трябва или след 7ми ден да си направиш кръвен тест или да повториш обикновенният след 3-4дни.
Situatin normal-All fucked up...
Първоначално написано от Ico_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тест за бременност се прави за най-сигурно 1 седмица след като ти закъснее цикъла (ако закъснее), при SureCheck може и още на първия ден след закъснението. Ако не ти е закъснял цикъла, няма защо да го правиш. Ескапел се пие до три дни след акта. Това е.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
ами провери де ...Първоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
еми една приятелка каза 4е тя е пробвала на 2рия ден , а го има като отговор от др тиин .. ама нз не сам запозната 4ак толкова мн
При положение, че в упътването пише на първия ден от закъснението, според теб как ще отчете на първия ден след секса??Мислете малко.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Съгласна съмПървоначално написано от пLiнцесkъ
![]()