.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    maloumen
    Не ме обиждай, когато запомниш 100 инстанции на wow тогава ми говори кой е малоумен...

Яко заблудени сте да вярвате на тва....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    V komputarniq svqt nqma da si namerih priqtelka ... ako ne iska6 da stoi6 ve4no sam spri da sedi6 tolko vreme pred kompa... a i nikoe momi4e nqma da te haresva ako samo igrae6 nekvi tapi igrii...

ебана тема пф
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Супер фен
    хехе браво бе пич, тва е най-яката тема ебавка която съм виждал наскоро колко балъци се вързаха обаче...

иначе брато ако искаш да сваляш мацки, цъкай диабло - прави там сорсърки с много мф, демидж и айтеми бла бла

не играя тва ама съм чувал преди години за МФ-то

На d2 съм луд, имам dreamdeen с перф облекло forty na 30, grief 40/400 berserker axe, gore riders, verdungo`s heard, angelic set amu+ring + raven 20/250, draculs max, 20/5 resist/fhr charms и т.н, къде играеш

Град
    In the Middle of Nowhere!
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    моля те, кажи 4е тва е няква ебавка и 4е няма 4ак толкова отка4ени хора, при това на цели 21?!
    E tva e! ti go srazi be 4ovek
    The forbidden fruit tastes the sweetest...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    mi izlez ot komputarniq svqt

Град
    Paradise
    Играй Guild Wars бе кретен - за тва не те харесват

Цитирай Първоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
    Имам чувството,че темата е ебавка
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    abe izlizai pove4e navunka,ko se vre6 v ku6i,pred komputura edva li 6e si nameri6 momi4e
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Така с тия игри се зомбирате яко....Излизай,престани да играеш на тия игри и да се оплакваш,че си сам. Направи нещо по въпроса....

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Бе човек ние ли да ти решаваме проблемите?!След като се занимаваш с глупости..место да излезеш и да си намериш момиче?!Показваш им колко си велик в лол и сякви такжис видео гаме,...това едва ли ги вулнува...Търси си други интереси с който да се доказваш
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от atiradeon
    На d2 съм луд, имам dreamdeen с перф облекло forty na 30, grief 40/400 berserker axe, gore riders, verdungo`s heard, angelic set amu+ring + raven 20/250, draculs max, 20/5 resist/fhr charms и т.н, къде играеш

или си мноооооого зле ... или си измъдрил най-яката тема ебавка до ся =D>
    Предполагам е ебавка тВа

Мега фен
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ако не седиш по цял ден пред компютъра и излизаш повече има вероятност да си намериш приятелка.....OMG!!!!

sladur4etyYy виждаш ли, че се впечатли от всичко това.... може да си разправяш че няма значение обаче едно е да имаш itemi и голям лвл герой, друго да си балък.... :}

Мега фен
    sladur4etyYy виждаш ли, че се впечатли от всичко това.... може да си разправяш че няма значение обаче едно е да имаш itemi и голям лвл герой, друго да си балък.... :}
    впе4атлила?! аз не разбрах и 4асти4ка от поста, освен ''къде играеш'' сериозно, кажи ми, темата е ебавка , нали ??
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ОО щом се закачаш с мен значи ме харесваш, така правите вие момичетата знаех си, че ще ми помогне все някак този форум, продължавайте да давате стойностни мнения, чета ги с интерес, благодаря на някои за подкрепата

Град
    Пловдив
    boje gospodi ..ti si otka4en mi kato tolkova te vazbujda prodaljavai da si celuvash rakata i si stoi pri tapite igri..skoro nqma da namerish momiche qvno... no vse pak podkrepqm 4e tova e ebavka... jalko ako ne e ..i to jalko za tozi koito e napravil temata

пффф пич и аз цъкам уоу ама чак пък толкоз .. поизлез навън и ше си намериш някоя ...да се надяваме

Абе ти си на 21 не е нормално да играеш тъпи игрички на компа си и да се хвалиш че свършваш бавно това може би е просто щото не се инт от момичета много . . не колкото от героите на уоу излизай по-често и спри малко с тия тъпи игри
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    Targovishte
    Kat gledam mai si obseben ot komputrite q po dobre vremenno gi spri i togas si tarsi gadje
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Колко херца , колко Мегахерца а у моля говори на кирилица
    Я, обясни как по-точно се ГОВОРИ на кирилица, че ми стана интересно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си