- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем, а съм готин... ;(
Аз ще се отнеса сериозно ама се надявам да не те обидя...Тфа, че си готин, може да го мислиш само ти..Четейки самия ти пост разбирам..Ъъъ .. извинявай за думата.. задръстен!!"Чуек" на 21 си а играеш игра дето я играят бившите ми ( най-големия е на няма и 19) ...И спри да чакаш гърлите по канали,сървъри,скайпове и т.н. ...Излез малко ..ако наситина твърдиш че си готин, ще идеш без да те е срам да заговориш някоя путка, я в дискотека , я на улицата или някде..ай стягай са..сори пич-ама си типичен геймър...
На мен ми мирише на ключ от някой модератор...![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Първоначално написано от atiradeon
![]()
![]()
![]()
![]()
zle si br0
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
хвърли си компа някъде и започни да живееш в реалния свят![]()
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes
Инсталирай си ЮСБ вибратор.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
баце не цъкам диабло, обаче мацките не ги кефи диаблото щото са яко тъпи! резбиш ли, пък там аз щот съм гледал има много раоти - мечове, шпаги, брони мрони итн, се материални неща... пък после мацките били материалистрки? еми начи не са, щом не харесват нърдове дет цъкат д2![]()
иначе земи цъкай цс, ще и разправяш как меташ смоук скачаш и правиш 5 фрага с дезърта, на дъста много ясно!
мое и халфец да разцъкаш и да им кажеш как правиш лонг джъмп и трепеш с tau cannon-а![]()
нема как да не ги впячатлиш!!!
жалко че компеца ми е барака, ама преди години колко яко беше на тея игрици нема ти казвам, никви мацки не ме интересуваха![]()
![]()
Е,ти пък само с пц-та ли се занимаваш?Почни да излизаш,да се запознаваш с нови хора по дискотеки,поне ползвай чата эа нещо,уреждай си срещи с момичета от чата,и така ще придобиеш нови приятелства.
Първоначално написано от Bai Toq
![]()
=D> живей в реалния свят!няма да си хванеш в НИКАКЪВ случай момиче от нета...просто се откажи!на 21 си и си девствен...ясна е картинката!а като станеш на 40 кво пак ли на игрички ше си джъткаш?!сиг до тогава вече ше си се срастнал със стола и около компа ше се търкалят празни бутилки и опаковки от вафли и тем подобни!порастни!момчета и момичета тръгват на работа на по 15-16 години и стават отговорни хора а ти...нямам думи
дано да се ебаваш защото ако не е така значи си мн зле!
Темата не е истина. Ебавка е, все тая ама лошото е, че такива хора има наистина...и те са по-скоро жалки, тука може би беше преувеличено, ама преди време бях чел как някъв пич на 20 и няколко год. си търси някой да посрещнат нова година заедно в wow![]()
![]()
![]()
![]()
омг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
утепвация
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
1. Момичетата не са просто "путки"-показвай малко уважениеПървоначално написано от The_iMMortal_f
2. НЕ-той не е типичен геймър, както и ти не знаеш смисъла на думата "геймър"...
той е от онези жалки подобия на псевдо-хакери и леймъри които се затварят по цял ден пред компа си вършейки 1 и също нещо непрекъснато, всеки ден и в процеса стават дистанцирани от света
Да бъдеш геймър няма абсолютно нищо общо със това-не е задължително да си пред компа по цял ден правейки 1 и също - геймърите не са маниаци, те играят просто за забавление без да се откъсват от живота. Най-малкото не са толкова прости по цял ден да цъкат само 1 игра-писва. Геймърите играят на много и различни игри-какъвто жанр им харесва, но в никакъв случай не се ограничават в еднообразието.
И най-важното-истинските геймъри НИКОГА не занимават околните със своето занимание освен ако същите околни не проявяват някакъв интерес към него.
Така че ми писна от такива индивиди като автора на темата и също от хората които псуват геймърите незаслужено![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
грозен си, тва е истината![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ХАхаХахАХа,уби меПървоначално написано от waaaagh
![]()
![]()
![]()
Има много по-висши и красиви неща от едното чукане повърхностна гнида такава, ето заради такива хора като теб с такъв начин на мислене сме на това дередже.Първоначално написано от KillSwitchEngage
Айде "говори си там на кирилица" и се научи малко на уважение, най-мразя такива сексисти като теб, тъп селянин
.
тц..мене пък така ми стана жал за тебеПървоначално написано от atiradeon
:P
nikoe momi4e nqq se zagleda po nqkav deto stoi po cql den pred kompa i igrae.. vzemi izlizai malko vij svqt.. nedei da jiveesh v prikazniq svqt ot igrata.. deistitelnosta e druga taka 4e stavai ot pc-to i otivai navunka![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Каде играеш УоУ аз съм във Близард ( Sylvanas) Или просто играеш в безплатен фън ..Първоначално написано от atiradeon
И междо другото УоУ до някаде е хубава игра , но престрастиш ли се много става доста Шибано .. бях чул че някой се бил самоубил за да иде във света на УоУ![]()
![]()
![]()
много умно...нема що
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Първоначално написано от Prophecy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За УоУ не ти трябва кой знае каква машина.Тая част с конфигурацията си беше чисто хвалене.![]()
Иначе...поспри малко с игрите.
Според мен си голямо момче с неизживяно детство..
Ако питаш мен аз ти предлагам да спреш игрите... защото за годините ти звучи странно.. едва ли ще можеш да си намериш подходяща компания или подходящо момиче .. докато седиш във вас пред Pc-to..
Мен лично подобни момчета ме отблъскват...като почнат да ми говорят за игри .. все едно сме в детската градина..
Facebook : Даяна Денкова
Аз знам за тоя случай в Китай ли къде беше, някакъв доста зарибен УоУер отишъл в зоопарка, влязъл в клетката на лъва, яхнал го и извикал "Go go Orgrimmar", естествено лъва го свалил на земята и му замахнал с лапичката си и толкозПървоначално написано от Prophecy
.