.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от crazy_F_
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от porky
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Ами тръгни с компа си
    Е тва ме разби

По темата: На момичетата не им пука какъв компютър имаш и какъв герой и не знам си още кво си, а самия теб.
    е глупости ся , ако имаш "ДУАЛ КУР" си с един.... по напред...

Не,Не,Не ти ме уби

Ахахаха признавам си: тотално ме затъпи
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

O boje za poreden put se ubejdawam , che wuw tozi forum ima samo maloumnici.Kakwo spamite kato pitcha wi kaza, che e ebawka? mnogo ste prosti , chestno !
    http://www.flirt4e.com/genchy

LOVE ISN'T ALWAYS ON TIME DUDE'S

WoW е религия!
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Re: Имам проблем, а съм готин... ;(

Цитирай Първоначално написано от atiradeon
    Здравейте, казвам се Цецо. Аз съм момче на 21г. в разцвета на силите си. Проблемът ми е, че нямам другари и момиче до себе си...от преди няколко години, открих нов свят, в който намерих много себеподобни. Започнах да играя World of warcraft. Компютърът ми е много добър. Това е той:
    Dell PowerEdge SC1430

Quad-Core Intel Xeon E5320 1.86GHz/2x4MB 1066FSB
    2GB 667MHz FBD (2x1GB single rank DIMMs)

3.5 inch 1.44MB Floppy Drive
    2x250GB, SATA, 3.5-inch, 7.2K rpm
    SAS 5/iR Controller Card for SATA and SAS HDs
    16x Internal IDE DVD+/-RW Drive

ВЪПРОСЪТ ми е защо не ме харесват момичетата, аз не съм срамежлив правя им комплименти, имам доста добри герой във различни сървари на wow, но те сякаш не се интересуват... и ме отбягват. Те може би не осъзнават, че ако са с мен ще са в един невоятен компютърен свят, заобиколен от хармония ;( ;( ;( Помогнете не мога повече така...дайте ми съвети, които ще ми помогнат, благодаря предварително.
    МОЛЯ без злобни коментари и нападки, отнесете се сериозно :}
    Само гледай как се изразяваш"нямам другари " Ами ... каква връзка можеш на пример да имаш с момиче в лол-а?хаххах Какво значение има компютърати като проблема ти е с омичетата,я го зарежи тоя комп за една две седмици и излизай по заведения...дори с някой стар познат все ще се запознаеш с нови хора...
    No Fear!

Не мислех,че и в този форум има толкова мн спрели хора.Ебавка е и др е пускал същата тема.Личи си,че не са ви правили с старание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си