.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Любовни издънки

Не видях такава тема и реших аз да я пусна
    Та случвало ли ви се е да се издъните пред момчето/момичето,което харесвате
    ето и моята-вървим с една фр в морската и изобщо не знам кой е зад нас,докато си купувахме сладолед аз викам на фр-та си "Ама той Кристиян е голям сладур,нищо че е рус и като се обърнах ми видях,че зад мен е Кристиян и ми идеше да се скрия някъде

Личи си че си 94...

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Личи си че си 94...
    да,да да...ти никога не си била на 14,нали?

Супер фен Аватара на Qnchety
    Веднъж паднах, когато той беше наблизо, ама слава Богу точно тогава беше с гръб. Иначе ако ме беше видяяяял..

Веднъж пък в един магазин се засякохме и бутнах там някви простотии от рафта

А като ме поздрави(досега не се беше случвало) стоят и го гледах опулено

Тряя има още ама не се сещам.

xaxa aз не се сещам сега ...
    И не ми е ясно какво имате против момичета на 14 ?

Къде прочетохте че съм против бе,да ви еба,казах че си личи къв детски акъл има точно 94....

Цитирай Първоначално написано от paranoia
    Къде прочетохте че съм против бе,да ви еба,казах че си личи къв детски акъл има точно 94....
    Много отличителни белези за детски акъл имаше ама както и да е... да не спамя повече.. !

Мега фен Аватара на lenito_sf
    az qvno ne se se6tam za takiva izdanki

i men me e sram... mi zna4i vedn1j si patuvah v gradskiq.. s edna fr i kontroliora be6e mn hubav i sled kato ni dade bilet4eta kazah na moita fr 4e ima gotino dupe i toi se ob1rna i me 4u.... mn kofti...posle cql mesec hodih pe6a da ne go vidq...
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    в къщи :D
    аз пък като бях на 15 си бях харесала един сладур.ииии с една приятелка бяхме излезли до магазина ииии се засякохме ама аз като го видях се спънах ии паднах....в краката му

и аз имам такава издънка Значи минава момчето,което харесвам.Аз,заета да го гледам не виждам че следва стъпало и падам.А при опита си да стана,бях се изправила наполовина и пак паднах После се надявах да е видял поне само едното падане,че... А при втория си опит да стана замалко отново да се озова на земята,защото ме беше напушил такъв смях,че се излагам така....ама 3-ти път не се изтърсих
    Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    abe imah,ama,sega ne se se6am za ni6o konkretno
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    in my world!
    ми не се сещам за издънка но няма как да нямам
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Ми подхлъзнах се и за млко да не падна пред момчето, което харесвам в момента, добре, че не ме видя

Мега фен
    Град
    SF
    Редовно като по-малка много зловещо се спи4ах около някое мом4е, което харесвам. И 4есто съм се пребивала, като е минавал покрай мен, понеже съм го зяпала него, а не къде ходя. А и с пустият ми късмет съм коментирала хора, без да знам, 4е са ми зад гърба и ме 4уват.. Ей такива работи, нищо особено Ама одъртях и ве4е не се сдухвам

Робинята на Quench

Аз снощи се унижих достатъчно...Не пред него..пред новата му...С целия акъл ( който нямам) се нацедх там дето е сервитьорка.....Курвата ме позна ..и ме поздрави..бях потресена.. а колко го ревнувахме и двете.. (аз от нея тя от мен-макар че не ходиха) .....ужс...Поиче няма се излагам..там!

ou az takia shitove ne praq ama pomnq moita best fr mnou be6e haresala edin ... i toi tykmo izliza ot daskaloto i tq hodi nazad i go greda .. i az i vikam - ari e 6e zakysneem vsi4ki nas 4akat - i v toq moment se obyrna i taka qko se nabi v edin stylb .... cqla sedmica ima6e cinina za smetma na tva mom4eto baq se posmq kato q vidq da se udrq

Град
    Plovdiv
    пф...шматка каато мен ако няма издънки та кой
    та първата за която си спомням е ,когато бях 6 клас :Д пред първото ми гадже...една патка ме беше ядосала и се гонихме из двора (исках да я бия) ама паднах в една локва,а носен бяла блуза-познайте :Д смях....
    втората за която си спомянм е,когато по повод 2 месеца от връзката ни с тогавашното гадже му написах стихотворение,той го чете половин час,при което се чувствах супер глупаво и отгоре на сичкото нищо не ми каза....сви се някаф и се нацупи...в последствие ми говори някфи глупости...абеее хлапе тотално беше....
    а иначе редовно ходим си нанякъде и аз ще се спъна,или пък някоя чешмичка ще си промени струйката и ще ми напълни носа...подобни :Д О.о веднъж пък с гаджето бяхме нанякъд и ми се сцепи панталона точно по шева на Д-то :Д забавно.. :Д
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    1.Къде погледна,че "няма такава тема"???
    На първата страница от форума???
    2.Това не са любовни издънки,
    ти не знаеш какво е любов
    между мъж и жена.
    3.Имаш акъл като за 2004 набор.
    4.По темата-подобни простотийки,
    за които ти питаш ми се случват ежедневно.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Re: Любовни издънки

oo da.. opredeleno i ne vednuj sum se dunila pred mom4eto koeto haresvam...ili primerno sig vi se slu4va kato si vurvite po ulicata da vidite nqkoi gotin tip i da go gledate.. tuu takamm.. vurvq si az i otsre6ta mom4e.. ama mn hubavo.. i az si produljavam ama gledam nazad nali za da go skivam za posledno i pred mene ima6e edna 6ahta i padnah v neq.. aa i edin put se blusnah v edin stulb....
    bqhme s frs v edin avtobus ii ima6e edno mom4e s koeto vinagi se zasi4ahme v avtobusa.i edin den gledame nqkfo mom4e(be6e s grub kym nas) a toi be6e na dr krai na avtobusa ... i nie po4vame da govorim 4e e nai-sladkoto mom4e.. blaa blaaa... i posle mom4eto slezna ot avtobusa ii kfo da vidim.. ne be6e na6to mom4e.. i poznaite na6to mom4e kade be6e... to4no zad nas..

ОО аз пък имам прясна случка от днес. Значи отивам на спирката на тролея ми и виждам,че на мястото,където по принцип си затавам има супер сладък пич... и аз отивам към него и заставам на 2-3 метра. С периферното ми зрение виждах,че постоянно ме гледа и и аз го погледнах,погледите ни се засякоха,той ми се усмихна... и така... качваме се в тролея,той застана точно до мен,но се видя с един негов приятел и не можахме да се запознаем.Ииии тръгвам да слизам вече и заставам на стълбите на тролея и аз виждам че той пак ме гледа,направо не отлепя поглед от мен.И аз си викам на акъла"Ей ся ще направя едно подобаващо слизане" ... И какво става- слизам аз,и първата ми крачка беше върху лед,който не видях... ииии като се изтърсихх... чак си одрасках ръката Беше ме супер срам,щото паднах пред всички,а и пред момчетоо... и направооо
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

ooo da toi si be6e ostavil slan4evite o4ila na zemqta az ne gi vidqh i gi nastapah

Град
    Destanation unknown ((:
    Абе ... не знам дали е точно издънка ..

Той : Оф ... тряа ти кажа нещо ...
    Аз: Кажи ?
    Той: Обичам те ..
    Аз : Ъъъ .. благодаря
    Той :

Град
    Дълбините на канала :D
    Ее то не е баш издънка ама за друго не се сещам...начи бяхме в една пицария с едни приятели ии момчето дет праеше пиците беше многоо яко...и аз там неш хиля му се,флиртувам и един фр вика сервитьора и изръсва:мойта приятелка мн е харесала онова момче и тоя вика:ааа ма той е гей тушшшшш

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Абе ... не знам дали е точно издънка ..

Той : Оф ... тряа ти кажа нещо ...
    Аз: Кажи ?
    Той: Обичам те ..
    Аз : Ъъъ .. благодаря
    Той :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми