- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс само с един?
KAkwo mislite za seksa samo s edin?
ебаси темата ....
толкова ли те интересува мнението на другите баси в днешно време ако на другите не им харесва и не им е кеф с него не можетте да ходите с него ебаси ако го обичаш истински нема да те инт![]()
или давай като приятелките си проеби се с 10 момчета за 1 вечер и нема ти е скучно а ще ти е инт както е на тях![]()
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
eeeeeeeeeee
И..? Оплака ни се и сега какво искаш да чуеш?!![]()
Sasho1988
Варна..
Пфффф... земи им хвърли 1 С4 на тия твойте патки. И си дръж гаджето здраво, а не се връзвай на грозни комплексирани ку**и... Секса без любов, с който ти падне е пълна простотия. И не е по - хубав от секса с човек, когото обичаш![]()
eeeeeeeeeeeeeeee
и ето пак ... кво се инт толкова от мнението на другите бе :х;х;х;х;х;Първоначално написано от some_on3
some_on3, това кой как мисли не ти върши абсолютно никаква работа. Това е мнението на твоите приятелки.. не твоето! Като се чувстваш адски щастлива с него защо изобщо пишеш тема?! Който каквото и да ти каже от форума не вярвам, че ще направиш нещо различно или ще си намериш с кой да се разнообразяваш (освен приятеля ти). Вложи малко мисъл и нещата ще тръгнат!
Sasho1988
Варна..
даааа точно такаааааПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
![]()
![]()
![]()
ок не пишете повече, даже направо ми кажете как се трие това защото е напълно безмислено
omg![]()
Първоначално написано от some_on3
![]()
Ами аз като се хвана с едно момче,и се обичаме го правя само с него,и не му изневерявам,както и той на мен не ми.Имаме си доверие един на друг.Мисля,че е нещо напълно нормално да го правя с е1
Така си еПървоначално написано от Люси
![]()
Ако вече си без връзка ,а само търсиш секс ,тогава сигурно няма да си с 1. . и все пак това няма смисъл![]()
Еми че е нормален секс... е зависи де - то може да сте двама пък да правите егати и извращенията.![]()
луди работии![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx