- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви отвращава в едно момче?
Една не толкова положителна тема![]()
Интересува ме какво би направило дадено момче за вас отвратително?
Кои са нещата които биха ви попречили да го харесате/да тръгнете с такова момче.
Замислих се дали едно момче със златно сърце и недостатъци във външния вид може да си хване готино момиче или по-голям шанс има момче с отвратителен характер и готина външност?
Какво ви е противно момичета?Големи мускули,гъсти вежди,крив нос,косми по тялото,корем,пъпки?
А може би-високо самочувствие,липса на пари,наглост,арогантност?
Нещо друго?Алкохол,цигари,нарко ици
Интересно ми е да разбера кои момчета най не се харесват за да не бъда от тях
И аз като всички хора си имам своите недостатъци,а утре имам среща с момиче на което държа и искам да я впечатля(то засега съм успял,щом поиска да излезем)![]()
mi tova da se pravi na golqma rabota da se darji nadmenno i tfa ako ima dalga kosa![]()
a kolkoto do cigarite alkoxola i narkoticite ne mi DREME kfo prai s jivota si
![]()
mi mraza naduti mom4eta...i takiva deto demonstrirat v1zmojnosti ... v1v v1n6niq vid ne haresvam debeli...i potni... a takiva deto se podd1rjat..i uspeh na sre6tata utre...
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Не харесвам самохвалковци,които само гледат как да се изтъкнат, също така лигльовци... като нямаш чувство за хумор нямаш и тва е трябва да се примириш, а не да се правиш на недорасъл олигофрен
![]()
Иначе мн ми харесва да усетя хубав парфюмпосле момчето ако ми е харесало навсякъде ми мирише на парфюма му
![]()
P.P И не ползвай заучени фрази тип " Това го чух вчера в един филм"
Мн успех ти пожелавам утре![]()
ne mi haresvat nagli i naduti mom4eta,abe budi estestveni kusmet na sre6ata
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много интересна тема. И на мене ми е интересно да разбера какво дразни момичетата![]()
--------------------------------------------------------
да се правят на голямото добро утро,да са нахални и нетактични и да миришат на пот,ей т'ва най ме дразни
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
abe pi4
pita6 momi4eta na 13-14-15 godinki![]()
ne se pravi na nqkoi liglio i tova e
Еми мразя някое момче да ми разказва постоянно как се напил, с кого се напил, какво правили после, как повръщал, щот се напил с еди какво сиПосле как обичал да си редува ракийка и масур...
Абе я стига, направо много се дразня така. Все едно ми се хвали и го има за едва ли не нещо супер важно и готино.
Същоо много мразя пъпките.
Иии разни скучни момчета.
П.П. Да и забравих!
Определено да не е дебел, нито прекалено слаб!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Мен също ме дразнят надути мамини красавци,които си мислят,че владеят света.. Също и аз не харесвам момчета с дълга коса,но не и подстригани като някои пансионец.. не ме интересува токова с какво очи е или нос..цвят на косата ... Да е подържан и да не е дебел....
Мамини синчета ме дразнят...
а и да ми обясняват колко много пият и как са се ебали с не знам си кой
По отношение на характера : ненавиждам прекалено надутите момчета,които се хвалят с това колко пият , колко пушат и с колко мацета са ходили наведнъж.
По отношение на външността: хубаво е да се поддържа,може да не е мускулест, но да не е дебел и със шкембеее..., а за пъпките-повечето момчета в пубертета си ги имат, но на мен не ми е толкова гадно, ако не са прекалено много пъпките ( да не мяза на някои болен от шарка), не трябва да мирише на пот определено, защото това ме влудява......
а и наистина ако се напарфюмираш хубаво, ако тя те е харесала, задълго няма да се отърве от миризмата ти.... знам го от личен опит!!!
П.С. Искрено ти желая да мине добре срещата ти и един последен съвет: бъди себе си и максимално романтичен...... уверявам те, всяк0 момиче обожава романтичните момчета макар и да не и личи!!!![]()
И к'Ф0 къТу Е кУхЬ, нЪлИ тИ дУхЪ !!!
не бих с ходила мом4е,което не знае как да се държи към моми4е...мисля,4е вси4ко друго бих преодоляла,но на4ина да говорене и държание...предпо4итам да е с уважение
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
аа да и забравих-не обичам и някои трикрилни гардероби натъпкани с химии,облечени в тесни черни потничета и с по 10 ланеца
Не ми харесват такива,които се правят на клоуни,за да им обърна внимание...Или като си вървят по улицата да започнат да се хвалят,че едни какво си им е на едки коя си,готина марка.Такива, хич нямат шанс с мен.Харесвам искрени,естесвени,поддържа ни и с чувсто за хумор.Не искам да е някъв малумен мусколест маняк...Нормален да е просто.И да не пие!!Фалшивите хора ги забелязвам много бързо...
Да се прай на по велик от това което е!ами дам не харесвам мусколести момчета и тем подобни,но не и такива който не излизат от тях само и само защото не са се видели в огледалото ...себични ит.н момчета!Падам си по растмани и G ^_____^ !!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Много неща има...Би ме дразнило ако:
- е мамино синче;
- е пиянка;
- е женкар;
- не уважава мен и близките ми;
-ме дразни
има и други,но не ми се пиши повече.
много ама много мразя някое мом4е да по4не да ми се фука, независимо за какво , направо ме побърква! ии не оби4ам ску4ни мом4ета, които не знаят кво да кажат и освен тва някои мом4ета има по на 15-16-17 с мозък на 12 годишни... егати![]()
във външния вид не ми харесват някви такива педал4ета с бретон4ета настрни, дето им влизат в о4ите ,кльощави , с някви ланци дет се 1 6е се обесят на тяхе, ест тряа се пак да има нещо, което да ме впе4атли във външния вид, тряа да е поддържан. най важното оба4е за мен е да ми е забавно с него и да можем да си говорим за мн неща
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
draznqt me takiva koito ne sa sebe si govorqt ne6ta koito ne mogat da napravqt ili sa mnogo naduti
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Първоначално написано от variety
![]()
![]()
![]()
Позьорството, лицемерието, лигавщината, несериозността в едно момче! Мразя, когато не оценява това, което правя за Него! Отвращава ме също и ако момчето парадира пред мен с колата си или пък с парите си! Нещо, друго, която не харесвам е да има голямо самочувствие, което няма покритие и иска да е с мен само заради едното е**не, мразя също и момчетата Страхливци! А ако е за външен вид - не харесвам някакъв адски напомпани, разкарващи ми се с ланци, на които могат да се обесят или пак със силно оскубани вежди -блякОбичам момчето да се поддържа да държи на външния си вид, само че има някои, които просто прекаляват, а да забравих и да спомена ония слабичиките, с бретони настрани или пък ония с изсулените гащи, ми извинявай ама какво е това, ми той ще се спъне в дънките си, басиии
![]()
Мии за външния вид нямам кой знае какви изисквания, смисъл не мога да кажа "Харесвам момчета с черна коса, зелени очи и черни дрехи"Първоначално написано от vamp
![]()
![]()
![]()
Въпросът е да се поддържа,това е предосатъчно.Е разбира се, не мога да харесва всяко добре поддържано момче, трябва да има обаяние да ме привлича по някакъв начин.
Иначе цигарите не ме бъркат, а алкохола и наркотиците също, стига да не ходи всеки ден пиян или яко напушен.
А това което може да ме отблъсне най-много е характера - ако е някакъв супер надут, или няква превземка![]()
![]()
, ако се държи гадно и арогантно, или пък е злобен и само се заяжда. Ако се държи непочтително, или не му пука за нищо и никой, или .....
![]()
аз ще спра че усещам как някой в скоро време ще ме тресне
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мислете че съм толкова взискателна де, тея отрицателни качества са дразнещи ако са на макс.
Иначе всичко си има граници
Абе само да си къпан и чистПървоначално написано от vamp
и да се държиш пичовски
и оттам вече е тя(ако не те харесва,
значи нищо не можеш да направиш,
т.е. не си я отблъснал).
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Еми честно казано доста неща ме отвращават в момчетата..Много мразя някой да се прави на велик , а всъщност да е "утрепка"
![]()
Също така мразя някой да се възползва от дадено момиче , а после да я зареже
А и мразя тези , който като са употребили дрога и се мислят за най - великите на света хаха.. Все едно незнам кокво са направили
тцтцц..има и още много други неща , обаще няма да ми стигне мястото да напиша ..
![]()
Определено за външен вид ако говорим, това е да е прекалено слаб и да има лош дъх. Зна4и вси4ко останало е що-годе поносимо, но тези двете са ми абсолютно противни.
А ако е за характер - мразя такива, които се правят на нещо, което не са. Глупаво е, най-малкото след няколко срещи си проли4ава. Или да лъжат.Или да ти свалят звезди, когато всъщност просто искат да те из4укат. Така де, не съм глупава. Ясно ми е, 4е не може да се познаваме от седмица и ве4е да е влюбен. По-голям шанс има, ако направо дойде и ме попита дали искам да спя с него. Поне ще е 4естен.
ПП: Аз косми и корем4ета харесвамЗа мом4ета става въпрос де.
![]()
Робинята на Quench