.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Вече съм отвратена от момче което:
    1.ме информира каква химия пие
    2.колко пъти на ден ходи на фитнес
    3.Как се вдига щангa и по колко серии прави
    4.как "душата ми страда- за 200 коня под капака"
    5.мега стиснат и пестелив (и на чувства и на пари)
    За туй have fun!

Град
    In your pink dreams.. :]
    Да се прави на гъзар!Само за да впечетли момичето да се прави на нещо което не е !Естественноста е най-важна!

Град
    Plovdiv
    след като си поживях доста това лято мога да заявя какво ме отвращава в едно момче-постоянно несериозното и хипер вулгарно и ужасно поведение
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Град
    In Devil's Castle
    не ми харесва да се държи грубо с мен...колкото и да го харесвам,веднага ще се отвратя
    someone else...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от ane_one
    Да се прави на гъзар!Само за да впечетли момичето да се прави на нещо което не е !Естественноста е най-важна!
    Доста глупости чета тук...
    Да не е гъзар-ама няма да си харесаш
    някой обикновен тип,ами
    ще предпочетеш някой готино облечен,
    с пинизи,сичко(като мен).
    И с тея клишета като почнете...
    естественността..бла-бла...дрън дрън!
    Ако не е "отворен" няма и да го погледнете...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

пффф тва че не ме иска ...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от LoViN`You
    пффф тва че не ме иска ...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    не ми харесва да се държи грубо с мен...колкото и да го харесвам,веднага ще се отвратя
    +1...Тва най го мразя...и да ме обижда нещо и да ми прави забележки за външния вид ,височина и тн Не ми харесва да пуши ,да се прави на големия пич,да е женкар,да му е само за едното е*ане и така...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Нещото,което най ме отвращава в момчетата е,когато примерно вървите си на някъде и той се изплюе като първият селянини на улицата или демонстрира възможностите си да се оригва.Това просто ако го забележа бягам на далече.Не харесвам повърхности,такива с които темите на разговор мнооого бързо се изчерпват.И е много важно момчето да е поне на мойто интелектуално ниво.

Град
    Dreamland Varna
    Забравих да спомена, че мразя също да ми обяснява нещо за телефона си, какъв му бил, как искал еди какъв си дето имал мн екстри, и да започне да ми се хвали, че си купил нов сега, който има страхотна камера ии..
    Само колко се отегчавам като почната такаааааааааааааааааааа
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

MEn lichno me otvra6tava 4e 80% ot mom4etata mislqt s dolnata si glava
    I loVe baD boYs'

Мега фен Аватара на babity
    На мен ми е най - противно това, да е някой кльощав и да е нечистоплътен. Това са нещата, които ще ме откажат дори да се запозная с това момче. Иначе ако ми се направи на оборотен пред приятелите си, ако ме ограничава, ако ми се дърви, ако се друса, ако ми крещи и ме злепоставя или дори ако си помисли само да ми посегне, значи не го бива.

еми аз не бих тръгнала с дебел,с мн 4ерни о4и,мн космат,мн мускулест,ппристрастен към наркотици,който е тъп,не ме разбира,не знае какво иска и как да го полу4и,не е искрен с мен...оф,мн са нещата,не мога вси4ко да изброя
    I can't stop myself from loving you <3

дразнят ме

нагли момчета
    потни
    прекалено суетни и самовлюбени
    големи "ебачи" и "пиячи"
    прекалено тъпи
    много надути
    много повърхностни
    скучни
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    И такаааа аз съм пак тука и пак ще четете тъпи коментари хЪхЪхЪхЪ.... вамп само не разбрах защо точно ти пусна тази тема ? Като ти си един от "гъзарите" според това което си ми писал едно време Точно ти си човекът със Z3-ката за която се хвалиш на всеки , ти си мангизлията, красавеца и т.н Както винаги бейбиту даде един много смислен отговор (не е ирония) ! Значи сте съгласни да не е надут скучен и бла бла бла но може да не се къпе повече от 1 път седмично да е некъв кльощо да го духа вятъра .... яку все готини хора си харесвате бе Неа значение тая тема не е за мене много ми е .... скучна?
    De-Phazz - Anchorless

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Не ми харесват невъзпитаните, глупаците и простаците.Иначе за външен вид според зависи
    Направи добро- яж л***о !

Еми за външността - аз мн гледам зъбите и тва дали има прекалено мн пъпки Нз ма кат видя момче с некфи жълти, немити зъби и с 300 пъпки ми иде да драйфам .Ужас!Мда не тряаа да е дебел и потен,тряаа да се поддържа,няма само аз да се мъча във фитнеса я! А за характера - тряа да е възможно най-нежен,грижовен и добричък .А ако е някъв смотан селянин (като един познат) , който заплаши приятелката си с бой, а тя просто изказа мнение по некъф въпрос - бягам на делече, шот такива шамандури мноу ги мраза...
    Събуждаш се и този ден красив блести в очите ти...не виждаш ли, напомня ти че си...напомня ти, че влюбен си...

Отблъскват ме момчета :
    - с прекалено високо самочувствие
    - материалисти
    - твърде суетни
    - със селски манталитет
    - самовлюбени
    - готови да направят всичко, за да се направят на "интересни" пред приятелите си

Външния вид се преживява, по- важна е душевността

от едната крайност:не ми харесва наконтено мамино синче фукащо се с многото си кинти,с коя са бил е*ал,колко са натряскал,с колко са целувал или пък някой си Дон Жуан.

другата крайност:аиде да не казвам чак пък дебел..туи зависи от характера..амааа някой си пуснал дълга коса без да я поддържа кат хорта-НЕ!или да мине покрай мен и на 5 метра да му усещам потта БЛЯК!хигиената е мн важна ако искаш да я впечатлиш!Не позволявай да се излагаш!Аааа или пък който го познавам съм ги виждала-носи едни и същи дрехи с днииии наред или пък си има негова си мн странна мода и начин на обличане..или пък да носи кецове и да му миришат краката по зле от на пор(нямам нищо против кецовете..и аз нося ама не ми миришат краката )..Бъди в крак с модата ии си направи някоя готина но не и прекалено откачена прическа.облечи някоя фешън ризка с готини дънчици(тури там ако искаш и един ланец-ама така се дава малко гъзе..нз)не се изхвърляй в приказките много защото се усеща.Бъди си себе си ии най-важното е да си спокоен и да си се отпуснал..без място за притеснения.щом е искала да излезе с тебе значи не трябва да се правиш на какъвто не си а да бъдеш този който тя е харесала. :P Упсех!Надявам се че и аз помогнах

vs kazano do tuk e vqrno i za men,no naskoro se sblyskvam i s bebe6tinata na tiq mom4eta,daje ne mom4eta maje na po 20 god i pove4e se darjat kato petoklasnici...tva drazni
    mrazq i kogato vinagi priqtelite se predi gajeto...toi vinagi predpo4ita de zapiva nqkade s priqteli otkolkoto da e s teb,ili e s teb edva sled kato qko se e nacepil nqkade...
    Любов и вечност не се римуват...

Надут, лицемер, двуличник, богаташ който парадира с парите си (имай си пари но ходи по земята все пак), човек който се води с много приятели а в същото време само използва. Против алкохола и цигарите нямам нищо стига да е умерено

Мразя нечистоплътни и неподдържани хора. И под неподдържани нямам предвид да не е наплескан с 2 тона гел и да не е епилиран навсякъде. Мразя хора, дето са пуснали една такава дрипава косица (като ще имаш дълга коса, еми поддържай я бе, мамка му, има шампоани, ако не ти е хубава косата - балсами, маски...), брада оформена и приличаща на... ами всъщност на нищо не приличаща. И да ми е от тия, дето се пускат на всичко, що е с дупка, дори куче със забрадка. Но пък и мразя хора, които не си знаят цената и които една забележка да им направиш, ще кажат 'оф ми да, извинявай, аз такова тъп съм, за нищо не ставам, зле съм...'. И тия, дето ми се контят повече време от мен.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на gabi_94
    dosta neshta biha me otvratili naprimer:
    da pu6i i da pie
    da e s visoko samo4uvstvie
    da se origva i pardi
    da e mnogo ligav
    da e super bogat paradirash s pari
    da pokazva nadmoshtie nad po-slabite
    da laje
    da e licemer i dvuli4nik
    da e jenkar
    da psuva vseki i vsi4ko
    da se stremi kam bogatstvo
    da e prekaleno sueten i da se pravi na gazar
    da se darji grubo s men
    da e tvarde tap i smotan
    da ne se kape redovno i da voni na por

kolkoto do haraktera mai e tova, za vanshnost nqma da govorq

P.P. sorry 4e pi6a s angl. bukvi ama klaviaturata se precaka
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Пловдив
    високо самочувствие,наглост,арога нтност,алкохол,цигари,нарк тици, нечистоплатност, да лъжат ... и т.н

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Ами обикновено ме отвръщава това от което ми се гади!
    ами ако мирише..лошо...ако има малки мустачки...ако е пълничък..ако е много нахакан...ако е грубиян....ако има тъпо чувство за хумор и ако говори предимно за себе си и своите проблеми.! намерете ми моля ви г-н Перфектееееен
    in defense of our dreams...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си