- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви отвращава в едно момче?
ayyyy ako nqkoe mom4e doide s neopravena kosa i mi zagovori za kompiotarni igri takav 6yt 6te my zabi 4e mesec s kamila nomoi se prebere . ili pak nqkoi golqm eba4 da iska samy sex
ni6y![]()
(sun)~{}*
mraza ...maZni... (puke)
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Всички са на това мнение-че момичетат мразят момчетата,който са надути и говорат само за себе си...просто повечето момичета не ги харесват...Иначе на външен вид-не обичам потни и пълни[нищо лично]..![]()
![]()
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
Отвращават ме такива,които се държат като 5-годишни хлапета и не знаят какво искат...
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
Хубава темичка![]()
най-ме дразни и отвращава,когато момчето се мисли за"егати пича съм като си копувам приятелите и момичетата".Другото си зависи от човека![]()
![]()
И като имаме в предвид че повечето момичета чакат момчето да я заговори.Първоначално написано от Bai Toq
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
-липсата на хигиена
-липсата на уважение
-нечестните хора
-пияниците
-наркоманите
-грубияните
-ограничените в мисленето си
-надувките
-богаташчетата
-много от спортистчетата
-прекалено мускулистите
-глезльовците
-мамините синчета
-тези без самочуствие
-тези с прекалено самочуствие
-безмозъчните
-прекалено патриархално настроените
-завистливите
-злобните
-липсата на чуство за хумор и самоирония
-много дебелите
-тези с девствените мустаци
-лицемерните
-двуличнитте
-тези, на които парите са им единствената цел в живота
ме отвращават. Има още качества и типажи хора, които не харесвам, но мисля, че ще стане прекалено досадно.![]()
Don't worry, be happy!
Много мразя момчетата да се правят на такива каквито не са!Не харесвам надути и нагли.Иначе всяко момиче не харесва момче което не се грижи за хигиената си.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Първоначално написано от kriska__
само така![]()
in defense of our dreams...
Страхотни мнения дамиБлагодаря за информацията, лично на мен ми е много от полза, така няма да ми е вечно чудно "Какво ли си мисли?"
![]()
Ебахти.. Значи всички мацки трябва да си падат по мен, ама нещо ги няма..
Само едно кофти нещо има в мен и това са пъпките..
И може би тва, че в момента пускам дълга коса и приличам на гъба в главата..
Хах..
Хах мен лично ме отблъскват момчета с неподдържани нокти...ааа мн ми са противни или да вонят на пот.
А за характера тея дето се правят на големи ебачи,надуфките или тези без чувство за хумор
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Много интересен коментарПървоначално написано от Bai Toq
![]()
Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!
Колкото и да е банално - външноста едва ли би ме отвратила толкова, колкото самото поведение...
nicolepcd
Да, рева кат откачена за един. Да, искам да обичам и да съм обичана, но ... Не, не мисля, че на тази възраст (говоря за себе си (15 год.)) може да се мисли трезво за любов. Макар че на повечето момичета и момчета (не говоря за всички!!) търсят някой/я за по-дълго време (повече от 1 месец), не смятам, че трябва да се обвързваме толкова сериозно. Все още сме малки! Живота е пред нас. Има ли смисъл да задълбочаваш нещата, след като тепърва ти предстои да срещаш нови хора? Ноо не казвам, гаджетата да се сменят всеки ден. Просто, като тръгнеш с някой, да не влагаш толкова много чувства.
Това "дали едно момче със златно сърце и недостатъци във външния вид може да си хване готино момиче " е доста относително. Ако си по-зрял, именно такъв човек ше търсиш.Ноо при тийн-овете не е така. Всеки гледа на първо място външният вид. Таа нали първо това виждаме - външният вид.
Но пък от друга страна, кой ли би искал да се хване с някоя отрепка, макар и за един ден?
Какво ми е противно в едно момче? Хмм да видим ...
- косми по тялото, корем, наглост, арогантност, наркотици, лицемерие ...
Лъжливите копелета направо ме отвращават!
- липса на хигиена, неуважение, злобните, ии нетактичните!
Ей за това се сещам за момента.![]()
Ако има някви криви или жълти зъби... леле,това е отвратително.
Не че нещо ама вие половината тука дето изредихте "недостатъците" които не харесвате, все си мисля че 90% от тях покриват точно ВАШИЯ живот .... А имаше хора които просто изброяваха кофти качества и повечето не знаеха дори какво значат хауаху продължавайте така аз ще седя и ще умирам от смях![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Vichko0o
![]()
+1
![]()
![]()
може би с конкурс да си ги избират бре
![]()
просто няма перфектен човек...аз лично гледам вътрешното на първо място...допадне ли ми то,вс е oki
![]()
![]()
Ама не бе то има девойки дето са написали толкова много недостатъци че ми е чудно някога дали са имали приятел ? Те искат едва ли не перфектния !!! Ама момичета взимайте това което МОЖЕТЕ ДА ДАДЕТЕ БЕ !!!!! Защото както вие не ги харесвате тея неща така и момчетата не ги харесват у вас![]()
De-Phazz - Anchorless
primerno men me draznat tiq nadutite mom4eta s "luskaviq" stil (fe6an4etata) .. xaresvam kogato mom4eto se durji estestveno![]()
Ми аз съм естествен с достатъчно пари да преживявам красив умен с изключително добри обноски и обичам да обичам мил съм красноречив изящен !!! Ама съм девствен ;( Вземете ме за гадже беееее ;( Все хубави неща имам а никоя мацка не ме иска ;(А да и не съм фешън некъв такъв .....
De-Phazz - Anchorless
Надявам се срещата ти да мине добре и безкрайните теми, че сме злобни кучки да изчезнат. Най-много се отвращавам от ниско интелигентни хора. Адски гадно е да седнеш на маса с някой и разговора да се върти около пълни глупости, по простата причина, че човека отсреща има сериозна липса на каквато и да е обща култура. Също ме отблъскват и слабохарактерните момчета/мъже. А що се отнася до външния вид - не за първи път казвам, не лицето/тялото и т.н. имат значение. Важното е излъчването. И да кажеш какво е станало с мацката.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Da pretendira,4e e ne6to pove4e ot tova,koeto e!Da luje.Da pliue,da se urigva...![]()