.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82

Град
    СоФиЯ
    Отвръщавам се ако някое момче пърди с подмишница
    зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!

Град
    Лапландия!?
    Голям нос и крив на сичкото отгоре ужас...сключени вежди като 'чайка' също ме отвръщава,да няма косми по тялото също е ужасно ебати мъжа...
    или да е адски простак и да говори само някви пълни гадорий и ми става лошо от тях,лоша хигиена също има и такива индивиди..абе още моа да изброявам ама...

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    ооо мене много неща ме отвращават начии ..
    миризмата на пот и парфюм в едно
    ооогроооомното самочувствие
    лош дъх (блях)
    стила на обличане понякога е ооотвратителен
    да плюе по улиците .. това го мразяяя ...
    може и още да има ... но не се сещам

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Кфо ви отвращава дългата коса..ако е подържана защо не
    а по въпроса
    мразя кухите гъзари и такива пиядета дето на 13 са дърво още в 8
    също и мразя някой да мирише

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    мрая да ми мирище на пот да се оригва по улиците да се държи просташки и да се мисли за голямата работа,не харесвам да е много дебел или много слаб.или косата да му е мазна.Има много неща но това са главните

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Отвръщава ме нечистотата и простото отношение на някои момчета.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Надявам се срещата ти да мине добре и безкрайните теми, че сме злобни кучки да изчезнат. Най-много се отвращавам от ниско интелигентни хора. Адски гадно е да седнеш на маса с някой и разговора да се върти около пълни глупости, по простата причина, че човека отсреща има сериозна липса на каквато и да е обща култура. Също ме отблъскват и слабохарактерните момчета/мъже. А що се отнася до външния вид - не за първи път казвам, не лицето/тялото и т.н. имат значение. Важното е излъчването. И да кажеш какво е станало с мацката.
    Момичето е хубаво,интелигентно,с леко ниско самочувствие обаче,но това не е лошо тъй като е земна,поне на 1-во впечатление.Хареса ме,каза,че съм готин и че сигурно много момичета ме харесват,аз си замълчах,говорихме си много за какви ли не неща,за живота като цяло.Уж имаме еднаква филосфия,спестих и голяма доза от простотията си.Не съм плюл по улиците(нали казахте,че е много противно,а го имам тоя навик...),не съм псувал,усмихвах се повечето време защото ми беше приятно с нея.
    Много хубаво момиче,печено,сериозна е и много мила,ще видим дали може да се получи нещо между нас следващите пъти когато излизаме.

Тази тема дотук ми е много полезно,не съм предполагал,че момичетата мразят контетата и някои други неща.
    Благодаря много на всички за полезните отговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си