- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви отвращава в едно момче?
Отвръщавам се ако някое момче пърди с подмишница![]()
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Голям нос и крив на сичкото отгоре ужас...сключени вежди като 'чайка' също ме отвръщава,да няма косми по тялото също е ужасно ебати мъжа...
или да е адски простак и да говори само някви пълни гадорий и ми става лошо от тях,лоша хигиена също има и такива индивиди..абе още моа да изброявам ама...![]()
ооо мене много неща ме отвращаватначии ..
миризмата на пот и парфюм в едно
ооогроооомното самочувствие
лош дъх (блях)
стила на обличане понякога е ооотвратителен
да плюе по улиците .. това го мразяяя ...
може и още да има ... но не се сещам![]()
![]()
Кфо ви отвращава дългата коса..ако е подържана защо не
а по въпроса
мразя кухите гъзари и такива пиядета дето на 13 са дърво още в 8
също и мразя някой да мирише![]()
мрая да ми мирище на пот да се оригва по улиците да се държи просташки и да се мисли за голямата работа,не харесвам да е много дебел или много слаб.или косата да му е мазна.Има много неща но това са главните
Отвръщава ме нечистотата и простото отношение на някои момчета.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Момичето е хубаво,интелигентно,с леко ниско самочувствие обаче,но това не е лошо тъй като е земна,поне на 1-во впечатление.Хареса ме,каза,че съм готин и че сигурно много момичета ме харесват,аз си замълчах,говорихме си много за какви ли не неща,за живота като цяло.Уж имаме еднаква филосфия,спестих и голяма доза от простотията си.Не съм плюл по улиците(нали казахте,че е много противно,а го имам тоя навик...),не съм псувал,усмихвах се повечето време защото ми беше приятно с нея.Първоначално написано от Jus7__Me
Много хубаво момиче,печено,сериозна е и много мила,ще видим дали може да се получи нещо между нас следващите пъти когато излизаме.
Тази тема дотук ми е много полезно,не съм предполагал,че момичетата мразят контетата и някои други неща.
Благодаря много на всички за полезните отговори![]()