Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
Надявам се срещата ти да мине добре и безкрайните теми, че сме злобни кучки да изчезнат. Най-много се отвращавам от ниско интелигентни хора. Адски гадно е да седнеш на маса с някой и разговора да се върти около пълни глупости, по простата причина, че човека отсреща има сериозна липса на каквато и да е обща култура. Също ме отблъскват и слабохарактерните момчета/мъже. А що се отнася до външния вид - не за първи път казвам, не лицето/тялото и т.н. имат значение. Важното е излъчването. И да кажеш какво е станало с мацката.
Момичето е хубаво,интелигентно,с леко ниско самочувствие обаче,но това не е лошо тъй като е земна,поне на 1-во впечатление.Хареса ме,каза,че съм готин и че сигурно много момичета ме харесват,аз си замълчах,говорихме си много за какви ли не неща,за живота като цяло.Уж имаме еднаква филосфия,спестих и голяма доза от простотията си.Не съм плюл по улиците(нали казахте,че е много противно,а го имам тоя навик...),не съм псувал,усмихвах се повечето време защото ми беше приятно с нея.
Много хубаво момиче,печено,сериозна е и много мила,ще видим дали може да се получи нещо между нас следващите пъти когато излизаме.

Тази тема дотук ми е много полезно,не съм предполагал,че момичетата мразят контетата и някои други неща.
Благодаря много на всички за полезните отговори