i taka....az sum edno momi4e na 16,za koeto vsi4ki kazvat,4e e luda glava...Ne znam kak se polu4i-prosto obshtuvam pove4e e mom4eta!Ne,4e ne se razbiram s momi4eta,no ako trqbva da buda 4estna s vseki minal den razbiram kolko cenni priqteli sa mom4etata!Navremeto s priqtelkite si predstavqh kolko 6te e qko da si edno momi4e v mujka kompaniq,ve4e znam-naistina e taka!Gledat si me kat pisano qice Smile ...NO!Ei,tva "no" Confused ...az-glupa4eto,vzeh,4e se vlubih v edin ot nai-nai-nai-nai-nai- awe va -dobirq mi priqtel Crying or Very sad ...i poneje ne sum ot mn pritesnitelnite mu kazah!Vs beshe ok.Ne znam kakvo stava,toi prosto ne iska da govorim za tova!Ne spira da mi povtarq kak az sum bila nezamenima i t.n. i t.n. i t.n. -znam!Toi bezumno mnogo durji na men,no e magare....V momentut s nego sme mn ,ama naistina mn blizki....a az vse pak sum shtasliva,zashtoto za men toi e vajen i za nishto na sveta ne bih iskala da sasipq tova dobro priqtelstvo! i taka...krainiqt rezultat e:az sum sama i toi e sam i 2mata sme sami....e hubu de,moje da izlizame zaedno s mrejite da lovim gadjeta Laughing Da,vlubih se i lubovta me podmina ....