.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    яки

Не харесвам ;
    1.Лигли
    2.Фукли
    3.Да се мислят за най-сладките а всьщност не са
    4.Не4истопльтни
    5.Заядливи
    6.Хвалещи се 4е се употребяват наркотици
    7.Лесни
    8.Тьпи
    skype thug_gangstaa pishete

Не харесвам лигли, с високото самочувствие и големите претенции...

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    Няма да споря,нито ще се опитвам да променя нечие мнение по дадения въпрос,а само ще изразя собствено мнение.От повечето коментари,които прочетох успях да изградя представа за момичетата,които се харесват на повечето момчета,но все пак в главата ми изникна въпрос.(Това,което ще кажа сега няма нищо общо с мен самата,само ми стана интересно какъв ще е отговорът.)
    Всички казват,че искат момиче,което да е скромно,спретнато и дори ако е възможно да няма грим.Така,добре,до тук идеално.Да не пуши,да не пие,да се държи възпитано.Добре,да приемем и това.И сега идва големият въпрос.И как така по-точно ми обяснете защо го искате това момиче,след като вие самите преди време избрахте то да е русо,разсъблечено,с пълна липса на каквата и да било интелектуалност и колкото по-гримирано,толкова по-добре.Искате идеалното момиче,а се заглеждате по точно този тип,който описах току-що.Въпросът ми е повече от елементарен.Защо?Защо точно това разсъблечено и повече от глуповато момиче?На нея казвате,че е идеалната,а когато пред очите ви се изпречи спретнатото момиче,вие какво правите?Наричате ги зубърки,макар че нямат нищо общо с употребения епитет.И защо така?Май и вие не знае какво точно искате.

П.П. :Моля глуповатите мнения да бъдат задържани за собственика.

+47385 Лелееее малеее значи това по горе мила не съм си го мислела само аз.Поздравявам те за коментара който си оставила!!!!!!Евала тука ги заби!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    ТОВА по-долу го написах , понеже бях отнесен и бях прочел грешно заглавието .. леко грешно .. яко объркано

Писал съм за момичетата КОИТО ми харесват ...

Уникални ..
    Естествени ..
    Красиви ..
    Умни ..

Земно момиче .. реалистка .. да знае какво иска ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Не харесвам прости момичета,
    не харесвам курветини,
    не харесвам кухи лейки,
    не харесвам грозни и дебели...
    abe moe sum momi4e.. ama toq post evala
    woshata

Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.

4 изтирти акаунта за 1 час rofl

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от MartiSSima
    Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    Няма да споря,нито ще се опитвам да променя нечие мнение по дадения въпрос,а само ще изразя собствено мнение.От повечето коментари,които прочетох успях да изградя представа за момичетата,които се харесват на повечето момчета,но все пак в главата ми изникна въпрос.(Това,което ще кажа сега няма нищо общо с мен самата,само ми стана интересно какъв ще е отговорът.)
    Всички казват,че искат момиче,което да е скромно,спретнато и дори ако е възможно да няма грим.Така,добре,до тук идеално.Да не пуши,да не пие,да се държи възпитано.Добре,да приемем и това.И сега идва големият въпрос.И как така по-точно ми обяснете защо го искате това момиче,след като вие самите преди време избрахте то да е русо,разсъблечено,с пълна липса на каквата и да било интелектуалност и колкото по-гримирано,толкова по-добре.Искате идеалното момиче,а се заглеждате по точно този тип,който описах току-що.Въпросът ми е повече от елементарен.Защо?Защо точно това разсъблечено и повече от глуповато момиче?На нея казвате,че е идеалната,а когато пред очите ви се изпречи спретнатото момиче,вие какво правите?Наричате ги зубърки,макар че нямат нищо общо с употребения епитет.И защо така?Май и вие не знае какво точно искате.

П.П. :Моля глуповатите мнения да бъдат задържани за собственика.

+47385 Лелееее малеее значи това по горе мила не съм си го мислела само аз.Поздравявам те за коментара който си оставила!!!!!!Евала тука ги заби!
    Дамм и аз това си мислех! Истината е, натруфените и отворени кифли привличат много повече внимание от скромните и свестни момичета. Какво да се прави, опаковката винаги ще си остане по-важна поне за първо впечатление.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Дамм и аз това си мислех! Истината е, натруфените и отворени кифли привличат много повече внимание от скромните и свестни момичета. Какво да се прави, опаковката винаги ще си остане по-важна поне за първо впечатление.

Първо,искам да благодаря на момичетата,които подкрепят моята теория.И второ:да,наистина е така-опаковките наистина привличат окото,и аз съм го забелязала.Но има нещо друго,което имах предвид.Защо?Така като гледам,май всички не харесват надутите момичета,с толкова много грим,че навярно не могат да виждат,разсъблечени колкото е възможно повече и все такива нагледни неща,но съм готова да се обзаложа,че повечето момчета(не казвам всички,но по-голямата част) имат точно такива гаджета.И въпреки това претендират за святно момиче! Пак ще повторя:въпросът ми е повече от елементарен.Защо всички тръгват към онези момичета,когато могат да имат точно това момиче,за което претендират?Да,всички гледат опаковките,но понякога,точно зад най-хубави опаковки,стоката не струва дори стотинка.Затова понякога трябва да избереш по-нетрадиционната и тайнствена обвивка,за да изскочи от там ненамирано съкровище.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Наркоманки, Надути, такива който не харесват мен ... не съм се замислял ако има още някакви .. ще пиша

отговор на по горният въпрос .... аз не харесвам такива ... истината е че .. дори момичето да е страшно красиво .. няма ли я химията не ме ли грабне .. не я искам .. и съм има такива случай .. всичко опира .. до химията .. до " пеперудите в корема " и тнт ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    то не е град,а джунгла...

Re: Момчета...какви момичета не харесвате... !!

ииииии, сега всички се оказахте мъже-мечта тука. доста съм съгласна с Chrissie и ще дам най-простичкия пример, на който съм ставала свидетел неведнъж ; аз и приятели. минава старателно нагримирано момиче, щедро деколте и/или т.нар. "пичи панталонки" (бяха много модерни това лято .........). абе кукла. почват да текат лиги и сополи. "ами ако е тъпа?" -питам аз. "кво като е тъпа, няма да я чукам в акъла, нали?!". разбрахте ми мисълта, надявам се.
    имам такива красиви, стилни и мега-интелигенти приятелки, които са сами, и това ще е само защото цялата мъжка, форумна интелигенция се е втурнала да си търси точно такива момичета.
    истината е,че скромните, умни, кротки и знаещи-какво-искат момичета ви плашат, защото никога не биха допуснали да се ебавате с тях и никога не биха ви вървяли по свирката.

Цитирай Първоначално написано от viksun
    чакайй момче кои са тия бе ? сории ама аз см на 13 и 1/10 от тех незнам паа момчетата ме харесват ..не см професор
    Вместо да казваш "чакайй момче кои са тия бе ", защо не прочетеш това-онова и не се образоваш поне малко? Някой каза, че Neon Black е прекалил, но изобщо не е така. Напоследък е модерно да си прост, неграмотен и малоумен. Не разбирам как може толкова 'гордо' да пишеш, че не знаеш кои са те?

...

e Da popitam togava kakva trqbva da e 1-vata kra4ka
    ina4e da pogovorq malko za mene az i edno mom4e 4esto si govorime i dosta se smeeme zaedno 4uvstvam go za golqm priqtel i toi men no men malko me privli4a ...a primerno kakvo trqbva da pravq v mejdu4asieto kato az i o6te nqkoi momi4eta stoim na parnoto (na toplo) a dve ligli4ki vinagi sa pri mom4etata na peikata (az ne sam tolkova 4esta tam ) a tam stoi i mom4eto koeto me privli4a...kakvo da pravq ?? da sedna do mom4etata zaedno s moqta priqtlka ili da im kaja ne6to na tqh 2-te da gi nakaram mom4etata da obarnat vnimanie na nas a ne na ligli4kite ??

Haha interesno mi e pritova mnogo 2/3 papki problem li sa ??

Chrissie , както казах и в една друга тема повечето момчета мислят с долната си глава. С риск да бъда нападната ( отново ) ще кажа, че не вярвам на нито един от тези, които казват, че харесват "скромни и умни момичета, без значение от външноста" ... Защото съм сигурна, че ако едно момиче не ви грабне окото и пръста няма да си мръднете да направите някакъв опит да я опознаете, че чак тогава да разберете свястна ли е или не ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    не харесвам тея дет те прават на идиот...
    не харесвам надути
    не обичам да нямат чуство за хумор
    не харесвам тея дето всяка вечер се прибират пияни на кирки от някоя дискотека или бар...

Не харесвам да не става да я бутнеш дори и с ръкавици и пръчка.
    Не харесвам да се напива като руски селянин.
    Не харесвам да не мисли.

Neon Black е много прав и около 90% съм съгласен с критериите му.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

MakeMeFeel,като не познаваш сигурно по4ти никой от тук в REAL LIFE,защо се обаждаш неподготвена?

Цитирай Първоначално написано от WhenThugzCry
    MakeMeFeel,като не познаваш сигурно по4ти никой от тук в REAL LIFE,защо се обаждаш неподготвена?
    Аз говоря за момчетата като цяло, не специално за тези от форума. В случая ти се изказа неподготвен ...

Град
    За повече контакти търсете разклонители. :)
    Много мразя такива котио незнаят дали ги боли или ги сърби. Също така не обичам дебели. Нямам идеал за жена, но явно повечето жени имат идеал за мъж и търсят него ( Може пък да съм аз )

Ок,извинявай.Мислех,4е говориш за тези вьв форума...Peace

Супер фен
    Най-лошата комбинация според мен е грозна,дебела и тъпа

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Chrissie , както казах и в една друга тема повечето момчета мислят с долната си глава. С риск да бъда нападната ( отново ) ще кажа, че не вярвам на нито един от тези, които казват, че харесват "скромни и умни момичета, без значение от външноста" ... Защото съм сигурна, че ако едно момиче не ви грабне окото и пръста няма да си мръднете да направите някакъв опит да я опознаете, че чак тогава да разберете свястна ли е или не ...

Чакай малко,моля те.Защо да бъдеш нападната?Това е лично мнение и ако трябва да съм честна,доста правилно при това.Има ли смисъл изобщо да се лъжем и да се правим,че не разбираме за какво става въпрос?Не,разбира се.Няма да има никакъв смисъл от това.Просто светът ще си тъне в забрава и заблуда,а това няма да донесе нищо добро на никого.Ето затова задавах толкова пъти въпросът "Защо?" .Защото исках да разбера мнението и на момчета,които твърдят обратното,но (с риск да накърня мъжкото его на някого,искам първо да се извиня) явно няма достатъчно смели,за да отговорят на въпроса,защото би било любопитно на всички онези момичета,които си задават въпроса,да разберат същото.И както вече казах:да,ти наистина си права.За жалост.

Наистина ако някоя не им грабне окото няма и пръста да си мръднат дори,но освен това,дори и да й обърнат внимание,интересът им ще се изпари моментално,щом разберат,че няма да им се даде лесно.А почти всички момчета (казах,почти всички) претендират,че момичетата били лесни и ... затова ги наричат по дадения начин.А когато не са лесни,какво става?!Много важно,да си гледа пътя. С риск да се повторя...Май и те не знаят какво точно искат.

И сега може да вляза в роля на адвокат на дявола,но отново забелязах нещо-всички претендират,че не харесвали дебели момичета.И всъщност,потвърждават теорията,на която се опитвам да опонирам-че всички гледат само и единствено външния вид.И ето сега още един бонус въпрос:добре де,ами ако момичето е умно и вие я харесвате заради дадена нейна черта,но просто има няколко килограма повече,тогава какво?Дано "адвокатът на дявола" да успее да извлече някакъв отговор за този въпрос,защото вярвам,че на никое момиче няма да му е приятно да го зарежат само заради външния му вид. Бих била доволна,ако някой изкаже някакво мнение.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

И всъщност,потвърждават теорията,на която се опитвам да опонирам-че всички гледат само и единствено външния вид.И ето сега още един бонус въпрос:добре де,ами ако момичето е умно и вие я харесвате заради дадена нейна черта,но просто има няколко килограма повече,тогава какво?
    Тогава естествено , че няма да се занимават повече с нея от страх какво ще кажат останалите за това, че ходят с "дебело" момиче . 100% съм сигурна. И също така съм сигурна , че на всяко едно момче му се е случвало колкото и да харесва дадено момиче, да го отреже именно заради външността.
    Просто в тая държава манталитета е толкова селски, че няма накъде повече. ПОЧТИ всички момчета им е само за едното ебане. И после се оплакват, че момичетата са били курви. Ми докато има курвари ще има и курви и това е факт. Докато има момчета, които гледат само външния вид ще ги има и тези "нагримираните куклички" и това също е факт .

И всъщност,потвърждават теорията,на която се опитвам да опонирам-че всички гледат само и единствено външния вид.И ето сега още един бонус въпрос:добре де,ами ако момичето е умно и вие я харесвате заради дадена нейна черта,но просто има няколко килограма повече,тогава какво?
    Тогава естествено , че няма да се занимават повече с нея от страх какво ще кажат останалите за това, че ходят с "дебело" момиче . 100% съм сигурна. И също така съм сигурна , че на всяко едно момче му се е случвало колкото и да харесва дадено момиче, да го отреже именно заради външността.
    Просто в тая държава манталитета е толкова селски, че няма накъде повече. ПОЧТИ всички момчета им е само за едното е**не. И после се оплакват, че момичетата са били к**ви. Ми докато има курвари ще има и к**ви и това е факт. Докато има момчета, които гледат само външния вид ще ги има и тези "нагримираните куклички" и това също е факт .
    Ако това от аватара си ти, евала ти правя за простотията. Ако не - се извинявам официално.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Цитирай Първоначално написано от GetNasty
    Просто в тая държава манталитета е толкова селски, че няма накъде повече. ПОЧТИ всички момчета им е само за едното е**не. И после се оплакват, че момичетата са били к**ви. Ми докато има курвари ще има и к**ви и това е факт. Докато има момчета, които гледат само външния вид ще ги има и тези "нагримираните куклички" и това също е факт .
    Ако това от аватара си ти, евала ти правя за простотията. Ако не - се извинявам официално.
    Еми добре може и простотия да е, но това си е моето мнение. Съжалявам ако съм засегнала мъжкото достойнство на някой ; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си