- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Еднаквите табуретки
Защо вече все по-малко хора искат да са различни?Защо не искат да имат някаква индивидуалност,да се отличават от тълпата?Защо са еднакви....като табуретки са.Като вървя по улицата все едно съм в мебелен магазин.Евала на всички различни!
dosta glupavo sravnenie
Оф,мене па ми писна от различни...
Или поне от такива,дето се правят на различни.
Положението на моменти е смешно.Зависи от коя страна го гледаш.Първоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
Първоначално написано от velma
По моята логика обикновените мразят различните, различните мразят обикновенитеА както се вижда повече са обикновените за това и повечето хора гледат да не се отличават от другите за да не бъдат намразени, заради предпочитанията си
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Може би е така.Но аз не мразя обикновените.Просто не ги харесвам особено.Което не значи ,че ги мразя.Първоначално написано от Jumbie483
ДаПървоначално написано от Mmmm_SlaDKotO_An4e
Съгласи се ,че са като табуретки.
![]()
Оффф... всички станаха еднакви в желанието си да са "оригинални" ...
Какво значи да си "Различен"? Да ходиш с дървени гердани и смъкнати гащи ли?
Всеки малко или много е различен, а оригиналността не се мери в това да слушаш групи, дето никой не ги е чувал или да носиш два различни чорапа.
Супер плоско е това, да гледаш хората по улицата и да казваш "Вие сте еднакви, ти ставаш, другите в другата колона, моля!".
Ти говориш за хората, които се открояват. Не е задължително нито да са различни, нито оригинални или да им сече много пипето, за което.
Поне е ясно, че всички сте еднакви в това да слагате етикети и оценки за облекло и прическа.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Е,сега,че всичко е се е превърнало в някви субкултури си е вярно...и или ще си емо,или ще си рапър,или наркоман,или чалгар,или метал,ама все хората се причисляват към даден 'вид',тва,че си е така, така си е....амааа...знаеш ли,че цялата тая работа мен лично слабо ме касае... като няма индивидуалисти(за каквато се имам аз,без да го изтъквам и да се правя на 'различна') , кво следва? Ми нищо....кой какъв е...смяташ ли,че тва е важно? Пф,живота е много повече...
E to v stremeja si da sa razli4ni vsi4ki stavat ednakvi![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Не съм слагала никакви етикети и оценки за облекло,прическа или музика.Самите им личности(на тези,които познавам) са еднакви.Първоначално написано от Modern swinger
Тва също е верно....абе,когато човек се опита да се изкара някакъв,без да е такъв,просто си проличава...нямало да ме харесват иначе..ем хуу...и кво от тва? Да не би в тва да е смисъла? ПфПървоначално написано от slim__shadygirl
Наскоро видях една позната,дето беше супер свястна,ся обаче прай някви мега изцепките...и то си личи...с едничката цел да си намери по-голяма компания...е кажете ми къв е смисъла...тя не е такава,ама само за да се 'котира' едва ли не си дава гъза насам и натам...емм,мен тия неща не ме учудват...просто смятам,че и теб не трябва да те. Хора всякакви, а нещата на хората мен не ме бъркат,както и моите тях не ги ...
"Като вървя по улицата все едно съм в мебелен магазин"?!?!
Не, сериозно, ти ако очакваш някой да те издуха с оригиналността си, да те залее направо, значи не търсиш оригиналното у хората, а ти се гледа сеир. Оригиналното не е само това, което ти допада или разбираш или според теб е оригинално и т.н....
Друг въпрос, че всичко вече е правено, трудно ще избягаш от това.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Щом различните са повече от един, значи пак са еднакви с различието си.![]()
аз не харесвам хора
какво да правя?!
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Ми ту! И плюс това не разбирам какво значи да си различен? Да си с други дрехи? Да слушаш различна музика? Да се държиш различно? Няма напълно различни хора. Колкото и да са различни те в дадена ситуация все ще постъпят по един и същ начин, пък макар и да става дума за това, да се приобщят към някое "стадо", защото така е по - айляк. Ама от друга страна няма и еднакви хора... та всъщност дефинирай ми понятието различен!Първоначално написано от бръм
хъх...табуретки ;д велико!според мен тфа е като униформа...всички са като аптекарски шишета ;д
вървиш по улицата и се оглеждаш...виждаш че всеки 2ри с 3ти си прилича ;д
и тези шантави 'групички'...примерно от 'емота' или 'метали' или 'скейтъри'...'фешъни'...'парис хилтъни' и т.н ;д
лошо ми става...аз си имам свой собствен стил...до сега слава богу,не съм виждала човек с подобни на моите дрехи...фиу ;д
DYNAMIC и аз не харесвам хора ;д да живеят зайците ^^,
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Аз пък въобще не им обръщам внимание,отдавна е спряло да ми прави впечетление как са облечени и как изглеждат хората по улиците.И честно казано,ми е все тая..
веднъж с една моя приятелка видяхме едно момиче коеото беше супер смешно облечено аама направо да ти се доплаче и като мина покрай мен и аз я подръпнах за ръкава и й казах...ей момиченце ти имаш ли си огледалце в къщи?! а!? щот не си личи....тя мълча 100 века обърна се и си тръгна![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
Много е фешън да си антифешънИ се напълни с момиченца и момченца, вдъхновени от тийнфилмите, които се изживяват като странни и уникални малки мечтатели
Абе на наистина различните хора надали им е фикс идея да бъдат различни.
Абе не че нещо,ама не може ли табуретките да са различни...
Аз като вляза в мебелен магазин и вътре има много видове табуретки,кво?![]()
ne znam na mene v pove4eto slu4ai "razli4nite" sa mi smeshni...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !