- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Еднаквите табуретки
Оф....![]()
Уискас имаше една много мъдра мисъл за различните...![]()
Която ще споделиш...?
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
x
аь ус ефь пьтнсше
Всеки се старае да бъде различен, поне аз мисля че няма човек който да иска да е едно към едно със останалите. Но нямаме много избор да бъдем различни. Взимаме по нещо открояващо се от другите ора, нещо което ни е впечатлило в тях. Взимаме, взимаме, и другите взимат по нещо от нас. И по този начин се получава така, че да няма различни, защото и другите са се впечатлили от различното в нас и се стремят и те да бъдат различни. Стремят се да бъдат различни като нас, защото смятат че ние сме различни. И накрая се получава так, че ако искаш да си различен трябва да ходиш гол. Но на бас се хващам, че някой ще те види и ще поиска и той да бъде различен и също ще тръгне гол. И така веригата се затваря. Няма угодия, всички сме различни по еднакъв начин.
аз пък не мога да разбера какво ви влиза на вас в работата как изглеждат и какво правят другите...имате право вие да изглеждате както си искате...кво ви бъркат другите
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
1.Не пазарувам от Anti fasion или Мухоморка.Първоначално написано от exploitedteen
2.Почти не нося бижута.
3.Лодки?Не съм го чувала.Но пък ходим на разходка в гората.
4.Не нося кецове и смъкнати гащи.
Why the FUCK дори ти пука?Първоначално написано от velma
Защо си мислиш, че точно за теб се отнася? Гузен негонен бяга или?
Защо ти пука дали другите ще те мислят за оригинална?
Защо не носиш кецове- за да си оригинална ли?
Аз нося кецове пък, удобни са ми и толкова. Нося кецове от 4 години насам и ми нямам намерение да ги свалям, "щото са модерни" пък аз на въпреки .... пффф...
Откога това какво носиш е белег на това какво имаш на горния етаж? И по- специално обувките станаха етикет за това какъв си в тийн обществото?!
Един човек ако няма добър вкус и/или моден усет той оригинален ли е? И обратното, ако се харесва по начин, който се смята за моден, той фешън ли е задължително?
Това е абсурдно, вие сте абсурдни. Напишете 1000 мнения защо сте оригинални, за да видят всички други колко силно се опитвате да бъдете нещо, което не сте.
Щото ако бяхте нямаше да се опитвате.
Това е абсурдно....
-I dont sympathize
Please open your eyes!
vsichki razbrahme che si RazlichnaaaПървоначално написано от velma
aide sega bqgai...
^ prav e
v momenta, v koito zapochnesh da se biesh v gurdite ili se opitvash da budesh razlichen(koeto vsushtnost e dosta razteglivo ponqtie) ti avtomatichno stavash tochno obratnoto...
Различните хора са тези, които действително правят нещо различно.
Обикновено дори са били хулени за това, което правят, или в което вярват.
Различни са били тези, които им е дошло първо на ум че земята може би е кръгла. Не им е било леко, ей....
А иначе по тази логика ескимосите са различни, те живеят различно от българите, не може да не признаете. Мисля, че тук хората говорят за "оРиГинАлНоуСттТттЪЪЪъъЪЪ ъ", която ако се позамислим всички малко по- дружно ще стигнем до извода, че е абсолютно неприложимо понятие.
Думи като "различен" и "нормален" са такива локуми, че хората си ги разтягаме от години. Няма точно определени критерии нито за едното нито за другото, така че просто може за всеки да кажем, че е различен, както и е че е като другите. Въпрос на гледна точка.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
xax zavisi ot sredata na jivot vse pak,ako az naprimer sum metalka da kajem i zapo4na da se obli4am i da se durja taka estestveno 4e 6te sum razli4na i zashto-zashtoto jiveq v maluk grad i vsi4ki sme ednakvi i 6e e smeshno da doide nqkoi s razli4en stil i t.n
Oba4e vij ako si v golqm grad kato Sofiq ne se nabivash tolko v o4ite i horata si te priemat suvsem normalno...shtoto tam taka da se kaje ve4e vseki e razli4en.![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Да, през Средновековието всеки, който е казвал, че Земята е кръгла, са го горели на клада или са забучвали врял кол в него през ануса му.Първоначално написано от Modern swinger
![]()
Та не знам защо се отклоних така.Просто се сетих как детайлно ни обясняваше господина по трудово как са забивали кола..
![]()
![]()
Когато си различен, ти не го осъзнаваш.
П.П. Не съм срещала човек с две глави или три ръце или прочие.
У всеки човек има заложени универсални черти. Например една такава е да се стремим да бъдем различни.![]()
Абе тва ви е проблема сравняваш ги с еднакви таборетки еднакви таборетки няма все някоя ще има петно,ще е по-чуплива или по-здрава.Някой по нагоре беше казал,че различните хора са тези който водят различен живот и е прав.В крайна сметка ако ти си различна това е хубаво за теб и е доста голям плюс в живота.Нека всеки да си прай квото си иска просто не е работа на никой дали някой ще се напие и ще се убие някъде или ще стой мирно и тихо в офиса и ще мисли как да промени света..
И за какво да ги промени? Да станат и те "различни", КАТО него?Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Всеки иска да е различен,но в сремежа си да го направи,получава обратния ефект.
ние сме продукт на обществото, в което живеем
няма как да сме различни
всички сме стока, всички желаем да се "котираме" на определен пазар.
вече няма нищо ново, няма и добре забравено старо
света се изтърка, стана празен кух
и различните изчезнаха. те не се "котират", не са интересни.
какви радикални идеи, останаха недоизказани?
нима има нещо ново, различно и вдъхновяващо, което да представяш с личността си?
тогава аз съм сляпа
защотото от много дълго време не съм виждала или усещала нещо ново, различно и вълнуващо
имам чувството, че света тъпче на едно място
всичко върви в определен коловоз и едно кривване моментално би означавало лудост
като че ли, хората са се уморила да рискуват и откриват
и аз съм тъжна, защото съм част от това уморено и сиво общество
а не знам как бих могла да спомогна за някакво новаторско движение в кръговрата на живота
Това е тема, в която се изразяват мнения.Първоначално написано от ATAKABG
Има къде къде по-плиткоумни хора от мен.
И ДА, визирам.![]()
Ем.. Не помня точно, ама много хубаво го беше казала, че истинските различни са в лудниците.Първоначално написано от Modern swinger
![]()
Дааам, всички си мислим, че сме различни, че имаме нещо, което другите нямат, бла-бла...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Можеше да измислиш къде-къде по-подходящо сравнение...Както и да е,еднакви хора няма...Това,че на теб ти изглеждат еднакви...Плюс тва,вече и "различните" са "еднакви" =D.Всичко е до характера.Не гледай,че повечето хора имат една и съща(ужасно глупава)представа за това как трябва да се обличат,да се държат,какво да слушат и т.н...Би трябвало да знаеш,че,опознаеш ли един човек,всичко се променя страшно много.Затова,не съди по дрехите,по държанието и по първото впечатление изобщо.Защото почти винаги то е адски грешно.И аз не знам какво точно имаш предвид,но предположих,че говориш за облекло...Е,въпрос на стил и вкус-едни ти харесват,други-не...Едни ТЕ харесват,други-не...Толкова.А че обществото е комерсиализирано и се налагат някакви малоумни лайфстайл принципи...Това е вече жалко да се обсъжда
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Да си аутсайдер и да си различен, не е едно и също. Просто, когато си различен можеш да станеш аутсайдър, което е частен случай.
Всички са различни и никой не е различен от останалите. Накупете си дървени гердани и спете спокойно...
-I dont sympathize
Please open your eyes!