- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Еднаквите табуретки
А сравнението е такова, за да е оригинално и нестандартно и намсиквосиоще, не разбрахте ли...
И НЕ пишете в искрящи цветове, няма обективна причина поради която да правите това, тея цветове на този фон не контрастират и боли глава като се зачетеш...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Аутсайдър е :
n.
1.
1. One who is excluded from a party, association, or set.
2. One who is isolated or detached from the activities or concerns of his or her own community.
2. A contestant given little chance of winning; a long shot.
Т.е. човек изолиран от обществото.
Хората стават аутсайдъри, когато са различни, но и това не е задължително. Двете не са едно и също, но едното може да произлиза/да е частен случай на другото.
Както и можеш да си аутсайдър без да си "различен". В предния ми клас имахме едно момче, което беше аутсайдър, но си беше съвсем обикновен и леко глуповат, просто не обичаше да общува с другите и не беше склонен сам да потърси чуждо приятелство или внимание.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Когато си аутсайдер, си видимо различен,но това не означава, че всички различни са аутсайдери.
аутсайдерите не са различни по принцип, просто не са приети от една група от хора по различни причини, или пък не искат да участват в тях...аусайдер може да си за една група от обкръжението си /разбирайте хора, с които общуваш достатъчно често, не само по собствено желание/ но това не значи, че не общуваш с други хора
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Оффф. аз какво казах? Че различието може да доведе до това да си аутсайдер, но не задължително.
Кажете го още 10 човека и да се приключи...
-I dont sympathize
Please open your eyes!