- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо не се вълнувате???
Ами...аз се вълнувам,че идва 15 септември,защото ще бъда в ново училище и искам да си видя класа,макар че се страхувам да не остана разочарована...Като бях по-малка по това време на годината се вълнувах мноогооо повечеНадявам се всичко да е наред
![]()
Рутината и еднообразието са сред причините, притъпяващи вълнението ми.Като бях по-малка трепета от първия учебен ден, беше далеч по-усезаем от този към настоящия момент.
Определено съм си поставила доста цели, които вярвам че ще постигна тази учебна година, но честно казано малко ме е страх от това да не се проваля....![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
еми вълнувам се нали е последна година...
п.с За бягането от часовете...че кой е казал, че бягам аз полека си ходя..![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
e ko sq da ne spq dve sedmici predi tui li ot valnenie xaxa tapo e den kato den ;pp i po4vame daskalo 10 meseca za tui li da se radvam?!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+ 1 мноо е тъпо като почнат сичките контролни...Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
лелее очертава се на 15 да е ацкото ии го очаквам с нетарпение ,, ноо след 15 ее аД не искам даскало нее тфа входни , дразги , да ставам рано .. олее не не мисе ходии![]()
![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Za kakvo da se radvam? Zaradi otvratitelniq mi klas![]()
![]()
, ili zaradi tupite daskali
? A moje bi zaradi izpitvaniqta, kontrolnite i milionite doma6ni?
![]()
Da be! Nenavijdam vseki den prekaran v daskalo!
Taka mi se iska nqkoq sta4ka ta da si po4ina o6te mesec-dva ot neponocimite idioti ot klasa. Eh za6to lqtoto ne produljava ve4no!
![]()
![]()
4akam s netarpenie 15 6toto 6te sam v novo u4ili6te ,s nov klas i novi daskali!![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯвам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
с нетърпение чакам да започнем училище но не за да уча а за да видя
съучениците си мнооого се затъжих бее хоранищо че не съм в ново даскало
иначе ДА съгласна съм - 15 хубав ден .. 16 може би .. но след седмица - две всички ще се молим пак за ваканция![]()
природаа![]()
![]()
Еми хубаво е, че си случила на училище и клас.Моето училище не е кой знае какво.Води се елитна гимназия, но мисля, че има доста път да извърви още.Не се съмнявам в качествата на повечето преподаватели, но някои от тях сякаш никога не са работили с ученици.Държат се все едно говорят с някой на улицата, а други пък имат изключително голямо самочувствие.
Класа ми също не е кой знае какво.Движат се на групички от по 2-3-4 момчета/момичета и никой не го е*е за теб.
Друго - ставаш рано, стъмва се в 5, студено е...
Мисля, че времето, в което трябваше да се вълнувам вече отмина.Все ми е едно.
Не знам... Като свършихме 8клас, направо щях да ревна...Даже преди да замина, минах покрай училището, да си го видя
Но сегаа... хммм
Имах хубави моменти миналата година, надявам се тая да имам още по-хубави
Бее... сега не ми се ходи, защото не съм си написал по английски... иначе ако си го напиша, може да ми се доходи на училище...
![]()
еlsy![]()
Е как да не чакаме 15-ти с нетърпение след 15-ти изва 16-ти а тогава в НТБГ-то пускаме втория сезон на "Изтрещели мтоу рано сутрин"!Сега сериозно!Желанието за работа го няма.Просто и учителите не са мотивирати да работят.Аве от товакоето баща ми ми е разказвал преди години е било различно.Аз чакам 15-ти е нетърпение само е единствено да видя някои от съучениците си.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()