- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо не се вълнувате???
Ох,покрай многото теми които пуснах напоследък установих ,че едно 70% от форума не се вълнува за първият учебен ден, не му се ходи на училище поради ред причини....и т.н.
Е,хора защо така? Не мислите ли ,че 15 ти Септември е една хубава традиция...един хубав ден. За мен поне е така. Отивам с удоволствие. Училището ми е страхотно...класа също.Заедно се забавляваме...заедно си помагаме...подготвяме се.
Защо бягате от часовете? Аз нямам неизвинено отсъствие...за мин учебна година. Имам 7 извинени (събрани в деня който почина прабаба ми) .............Незнам...немога да ви разбера....цели и желание ли ви липсват,или просто обстановката в вашето училище не е особено приятна????
Първоначално написано от ™G-Baby™
Еми аз лично се кефя на този ден щото си се виждам с класа...а ии тази година ще съм с нова класна...после ходим иии се черпим по кафенета...пицарии..абе винаги си изкарвам готино когато съм с яка компания![]()
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Тази година опраделено се кефя чакам 15-сти с нетърпение да видя новия си клас и новото училище да намеря нови приятели и т.н И аз никога не съм бягала от часове за мин година нямах нито едно неизвиненосмятам че за напрад също няма да бягам и аз не виждам смисъл от това да бягаме.
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
защото мога да виждам повечето си съученици и през ваканцията, а в допълнение и още 100 човека, които като съм на даскало по цял ден и просто няма как да засека..
mi ne izgarqm ot jelanie da po4vam daskalo ama ina4e p1k 6e mi pisne i ot ednoobrazieto na vakanciqta.....sprqx da op4akvam s neturpenie edi koi si den i taka se nosq po te4enieto na jivota........i da iskam i da ne iskam6i xodq na daskalo p1k i kato izkly4a y4eneto drygo protiv nqmam. jivei si jivota i se radvai na vseki den a ne 4akai opredelen den za6toto propyska6 interesni momenti.....ina4e edin vid jivota ti preminava v 4akane.sq iska6 daskalo 4aka6.posle 6i iska6 koledna vakanciq-4aka6,lqto-4aka6................... a da pitam 6i ima li sta4ki taq godina?
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Еми да 15 септемви не е лош ден,
но виж вече 16ти и по-натам..![]()
za6toto imam nov klas i novo daskalo koet mi deistva ..pobarkva6to da go kaja15 septemvri ..hybava tradiciq da da. ako go nqma6e tozi den i natataka (ob6to kazano daskaloto
)lubimiq mi sezon esenta nqma6e da bade tolkova gaden i moje6e maksimalno da se naslajdavam na sezona. za6to bqgam li? za6toto mi e kef,za6toto iskam da ostana sama ili s nqkoi say4enici za laf,bira,cigari i tem podobni.
Мен пък въобще не ми се ходиСякаш вчера беше последния учебен ден...а ето вече първия се задава
Аз миналата година си проявих характера и си спечелих цяло училище мразители
Учителите са непоносими, всеки си има любимец и само него си гледа и само на него обяснява. Всички се делят на групи
Абе бебешка му работа
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз не се радвам щтото класа ми е съставен от олигофрени и лигли... Абе общо взето в класа ми е събран половината "VIP" деца на града....само моите родители не са щефове на фирми и тн. Просто нямам какво да правя с повечето хора от класа
Иначе традицията си е хубава
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Да,ужасно много се радвам,че ще ставам в 6:30 и ще бия 2 км път до там..а 2 не виждам сутрин
също много се радвам,че ще ида и даскалите ще почнат да се заяждат,че няма да мога да ида да ям,щото лавката е препълнена,а магазините са далече.
Радвам се също,че съм до 2-3 часа и ще обядвам към 3;30.Също така и,че трябва да уча,а в 5:30 се стъмва!И кога да изляза?
Да не говориме,че ебати студа в даскало.
И кво-от даскало-в къщи и си лягам?Пфф ... голяма радост.
чесно да си кажа мн обичам даскалото си... сега съм 8 клас във 9 ФЕГ и нямам търпение да видя как ше е и какъф ше е класа ми, изобщо да се запозная с даскалите и да си напрая фр...иначе миналата година не съм имала нито ч извинено или неизвинено и не съм имала даже закъснение
нямам търпение
МОже би аз се радвам....щото даскалото ми е до задника.....класа ми е мн печенА учителите са истински професионалисти
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не чакаме 15ти,защото това първата крачка към учебната година![]()
а то няма много хора,които искат да ходят на училище..а с приятелите си от даскало можеш да се срещаш и извън училище както правя аз
:P
Аз лично не се вълнувам. Класа ми е пълен с лицемери и двуличници, мазници....Не ми харесва обстановката, в която уча...
(#) ...thats a cookie...
хаха и аз като бях Вас до 7-8 клас нямах неизвинени отсъствия,но след като отидох в гимназията....на 15 ми е кеф само зайцитееееее![]()
как да се вълнувам когато класът ми е толко прост че неща го виждам ... че си имам хубава работа ся и вадя пачките и кат почне даскало тря се уволнявам... пък и ся тря мн учене че не сам от долните класове..
Първоначално написано от Drogiranata_
Аз на 15ти мисля да не ходя.
Не ми се занимава с идиотите,с които уча.
Но се радвам,че училището идва.Чувствам се добре,че съм заета с нещо,което ме държи далеч от дома![]()
Е, аз се вълнувам.Трябва да изглеждам перфектно и злобно, за да покажа кой е шефа на смотаните ми съученици :]
хъхъ..
Как да се радвам като знам какво ме чакаучилището ми е тоооолкова смотано, как можах да се набутам там леле колко съжелявам, но за жалост няма връщане назад
половината учители са изкукуригалии и не знаят къде се намират
директорката е голям олигофрен, зимата ще мръзна, защото нямаме парно и прозорците са изпотрошени, съучениците ми са толкова тъпи, че покрай тях аз съм вундеркинд (е малко преувеличих
)...МАМКА МУ НЕ ИСКАМ ДА СЪМ В ТОВА УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!
че на кой нормален му се ходи?!?аз не искам щот пак ще трябва да обяснявам на патките от класа ми защо не искам да ги запозня с еди си кой въпреки че тя много го харесвала... или общо взето щот в моя клас ме ползват като бюро-запознанства... и 2ро щот като си помисля пак 2ки учене и пак 2ки се побърквам...
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Ох и аз бях така миналата година,абсолютно същата история-смотано училище, тъпи съученици...доста беше гадно...първите 2 седмициПървоначално написано от xpucuto
Споко, няма да е толкова лошо колкото ти изглежда! Все ще намериш някой свестен да движиш с него
![]()
А по темата... Ходи ми се колкото да видя в какъв клас съм попаднала, дали има яки хорица...иначе не ми се учи![]()
Не искам да си видя нито класа нито даскалото...и мисълта че трябва да ставам в 6 сутринта и следобед не мога да си легна защото трябва да уча, всеки ден трябва да бутам по сума ти пари защото даскалото ми е по чукарите...Някак си тези мисли ме стоплят и ми се прихожда на училищеАко можеше да ми дадат дипломата за завършено основно образование и да не ида повече там-не ми дреме че няма да ги видя повече нито съучениците ми нито даскалите...
me tooПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Аз лично много се вълнувам.![]()
Ново даскало, нови съученици, приятели, учители. Надявам се да бъде голям купон!![]()