.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Защо не се вълнувате???

Ох,покрай многото теми които пуснах напоследък установих ,че едно 70% от форума не се вълнува за първият учебен ден, не му се ходи на училище поради ред причини....и т.н.
    Е,хора защо така? Не мислите ли ,че 15 ти Септември е една хубава традиция...един хубав ден. За мен поне е така. Отивам с удоволствие. Училището ми е страхотно...класа също.Заедно се забавляваме...заедно си помагаме...подготвяме се.
    Защо бягате от часовете? Аз нямам неизвинено отсъствие...за мин учебна година. Имам 7 извинени (събрани в деня който почина прабаба ми) .............Незнам...немога да ви разбера....цели и желание ли ви липсват,или просто обстановката в вашето училище не е особено приятна????
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    гр. Варна
    Еми аз лично се кефя на този ден щото си се виждам с класа...а ии тази година ще съм с нова класна...после ходим иии се черпим по кафенета...пицарии..абе винаги си изкарвам готино когато съм с яка компания
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Тази година опраделено се кефя чакам 15-сти с нетърпение да видя новия си клас и новото училище да намеря нови приятели и т.н И аз никога не съм бягала от часове за мин година нямах нито едно неизвинено смятам че за напрад също няма да бягам и аз не виждам смисъл от това да бягаме.
    Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки

Голям фен Аватара на asasfdf
    защото мога да виждам повечето си съученици и през ваканцията, а в допълнение и още 100 човека, които като съм на даскало по цял ден и просто няма как да засека..

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mi ne izgarqm ot jelanie da po4vam daskalo ama ina4e p1k 6e mi pisne i ot ednoobrazieto na vakanciqta.....sprqx da op4akvam s neturpenie edi koi si den i taka se nosq po te4enieto na jivota........i da iskam i da ne iskam6i xodq na daskalo p1k i kato izkly4a y4eneto drygo protiv nqmam. jivei si jivota i se radvai na vseki den a ne 4akai opredelen den za6toto propyska6 interesni momenti.....ina4e edin vid jivota ti preminava v 4akane.sq iska6 daskalo 4aka6.posle 6i iska6 koledna vakanciq-4aka6,lqto-4aka6................... a da pitam 6i ima li sta4ki taq godina?
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Еми да 15 септемви не е лош ден,
    но виж вече 16ти и по-натам..

za6toto imam nov klas i novo daskalo koet mi deistva ..pobarkva6to da go kaja 15 septemvri ..hybava tradiciq da da. ako go nqma6e tozi den i natataka (ob6to kazano daskaloto )lubimiq mi sezon esenta nqma6e da bade tolkova gaden i moje6e maksimalno da se naslajdavam na sezona. za6to bqgam li? za6toto mi e kef,za6toto iskam da ostana sama ili s nqkoi say4enici za laf,bira,cigari i tem podobni.

Мен пък въобще не ми се ходи Сякаш вчера беше последния учебен ден...а ето вече първия се задава Аз миналата година си проявих характера и си спечелих цяло училище мразители Учителите са непоносими, всеки си има любимец и само него си гледа и само на него обяснява. Всички се делят на групи Абе бебешка му работа
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Аз не се радвам щтото класа ми е съставен от олигофрени и лигли... Абе общо взето в класа ми е събран половината "VIP" деца на града.... само моите родители не са щефове на фирми и тн. Просто нямам какво да правя с повечето хора от класа Иначе традицията си е хубава
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Да,ужасно много се радвам,че ще ставам в 6:30 и ще бия 2 км път до там..а 2 не виждам сутрин
    също много се радвам,че ще ида и даскалите ще почнат да се заяждат,че няма да мога да ида да ям,щото лавката е препълнена,а магазините са далече.
    Радвам се също,че съм до 2-3 часа и ще обядвам към 3;30.Също така и,че трябва да уча,а в 5:30 се стъмва!И кога да изляза?
    Да не говориме,че ебати студа в даскало.
    И кво-от даскало-в къщи и си лягам?Пфф ... голяма радост.

чесно да си кажа мн обичам даскалото си... сега съм 8 клас във 9 ФЕГ и нямам търпение да видя как ше е и какъф ше е класа ми, изобщо да се запозная с даскалите и да си напрая фр... иначе миналата година не съм имала нито ч извинено или неизвинено и не съм имала даже закъснение нямам търпение

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    МОже би аз се радвам....щото даскалото ми е до задника.....класа ми е мн печен А учителите са истински професионалисти
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Не чакаме 15ти,защото това първата крачка към учебната година а то няма много хора,които искат да ходят на училище..а с приятелите си от даскало можеш да се срещаш и извън училище както правя аз :P

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Аз лично не се вълнувам. Класа ми е пълен с лицемери и двуличници, мазници....Не ми харесва обстановката, в която уча...
    (#) ...thats a cookie...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз се вълнувам

...

хаха и аз като бях Вас до 7-8 клас нямах неизвинени отсъствия,но след като отидох в гимназията....на 15 ми е кеф само зайцитееееее

как да се вълнувам когато класът ми е толко прост че неща го виждам ... че си имам хубава работа ся и вадя пачките и кат почне даскало тря се уволнявам ... пък и ся тря мн учене че не сам от долните класове..
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Повече от фен
    Аз на 15ти мисля да не ходя.
    Не ми се занимава с идиотите,с които уча.
    Но се радвам,че училището идва.Чувствам се добре,че съм заета с нещо,което ме държи далеч от дома

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Е, аз се вълнувам.Трябва да изглеждам перфектно и злобно, за да покажа кой е шефа на смотаните ми съученици :]
    хъхъ..

Повече от фен
    Как да се радвам като знам какво ме чака училището ми е тоооолкова смотано, как можах да се набутам там леле колко съжелявам, но за жалост няма връщане назад половината учители са изкукуригалии и не знаят къде се намират директорката е голям олигофрен, зимата ще мръзна, защото нямаме парно и прозорците са изпотрошени, съучениците ми са толкова тъпи, че покрай тях аз съм вундеркинд (е малко преувеличих )...МАМКА МУ НЕ ИСКАМ ДА СЪМ В ТОВА УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!

Град
    Boulevard of broken dreams
    че на кой нормален му се ходи?!? аз не искам щот пак ще трябва да обяснявам на патките от класа ми защо не искам да ги запозня с еди си кой въпреки че тя много го харесвала... или общо взето щот в моя клас ме ползват като бюро-запознанства... и 2ро щот като си помисля пак 2ки учене и пак 2ки се побърквам...
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Цитирай Първоначално написано от xpucuto
    Как да се радвам като знам какво ме чака училището ми е тоооолкова смотано, как можах да се набутам там леле колко съжелявам, но за жалост няма връщане назад половината учители са изкукуригалии и не знаят къде се намират директорката е голям олигофрен, зимата ще мръзна, защото нямаме парно и прозорците са изпотрошени, съучениците ми са толкова тъпи, че покрай тях аз съм вундеркинд (е малко преувеличих )...МАМКА МУ НЕ ИСКАМ ДА СЪМ В ТОВА УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!
    Ох и аз бях така миналата година,абсолютно същата история-смотано училище, тъпи съученици...доста беше гадно...първите 2 седмици Споко, няма да е толкова лошо колкото ти изглежда! Все ще намериш някой свестен да движиш с него

А по темата... Ходи ми се колкото да видя в какъв клас съм попаднала, дали има яки хорица...иначе не ми се учи

Град
    Долината На Идиотщината
    Не искам да си видя нито класа нито даскалото...и мисълта че трябва да ставам в 6 сутринта и следобед не мога да си легна защото трябва да уча, всеки ден трябва да бутам по сума ти пари защото даскалото ми е по чукарите...Някак си тези мисли ме стоплят и ми се прихожда на училище Ако можеше да ми дадат дипломата за завършено основно образование и да не ида повече там-не ми дреме че няма да ги видя повече нито съучениците ми нито даскалите...

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Аз се вълнувам
    me too
    Суетата.Моят любим грях.

Голям фен Аватара на krisence
    Аз лично много се вълнувам.
    Ново даскало, нови съученици, приятели, учители. Надявам се да бъде голям купон!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си