.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    И за какво да се вълнувам? Ще виждам тъпите си съученици и учители всеки ден, ще ставам рано, ще седя гладна, защото храната на даскало не струва, ще трябва да уча, ще бъде студено... - да, наистина е много вълнуващо! Единственото хубаво на този ден е, че ще се напиеме като за поселедно...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Еми да 15 септемви не е лош ден,
    но виж вече 16ти и по-натам..
    ]
    аха
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами кво да му се кефя като таз дата я имам като начало на мъченията
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

а уе на мен не ми е кеф,щото са ново училище,нов клас,а аз си искам стария.кажи ми как да се кефя????а пък и сиг ще трябва да ставам в 5.30 сутринта докато стигна,що то е на майната си,а старото ми беше под гъза и ставах в 7.нз на тва как може да се кефи човек

Аз се радвам.
    Нем ога да кажа,че кой зне колко се вълнувам,ебати нормално е да не е като в първи клас обаче да,радвам се.Обичам си училището.

Радвайте се , радвайте се , ама като започнат разни тестове , изпитвания , заяждания на даскалите ще видим дали ще се радвате
    За какво трябва да се радвам за 15-ти.Толкова да го мразя тоя ден.Целият ми клас е пълен с боклуци , с няколко изключения.Даскалите ни все едно са избягали от лудницата и не си пият хапчетата (освен класната де , за нея знам , че пие , ама не знам редовно ли ).Оле ами като видя мутрата на математичката , много добра женица щеше да ме остави на поправителен за малко Като се сетя колко е приятно да умираш от глад и да имаш тест следващия час - удоволствие голямо.Голяма забава , райт?

Град
    In the middle of Nowhere
    Аз му се кефя Винаги съм отивала със желание на 15ти...А не влизам понякога в часовете защото така съм решила,предпочела съм да си изпия кафето на спокойствие или нещо такова,не че нямам цем и мотивация...Никога не съм бягала от час заради незнание или нещо подобно или ме гонят или закаснявам за половината час или просто не влизам,защото така съм решила
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Sofia
    В 15 септември няма нищо лошо...да виждаш се с приятелите ти,запознаваш се с нови хора...готино е...но все пак,не някфо кой знае какво събитие...да,трябва да изгллеждаш добре,защото първото впечтление е най добро,но не и един месец преди тфа,некфи подготовки фризьори в същия ден...тфа беше в първи клас ...Не знам дали всичики,но аз лично имам цели в живота и то доста големи...в часовете не винаги слушам,защото не винаги ми е интерестно...уча,но не прекалено-достатъчно...за мене не е вариант да си скъсвам задника от учене,но не е и вариант да не уча нищо...средата е най-добре... А бягам от някой часове,защото точно в този ден примерно,точно в този час не ми се влиза...

Чакам този ден само за да се видя с приятелките от класа ми. За останалата част от него хич и не копнея да виждам.[/i]

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Браовчет ми ще е 1 ви клас...... аЗ ще си се вълнувам и за него
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    в мазето ;dd
    на мен ми се ходи на училище само за да виждам вече ПОЧТИ всички от класа ми .. така съм се затъжилаааа направо не е истина .. аа както казаха по-нагоре една малка част от класа хич не копнея да видя
    ее то още 10 днии и пак ШКОЛО

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    И аз ще съм заЯк тая годинааа И това ми действа влудяващо вече нямам търпение..простон вече изтъпявам вкъщи и искам деня ми да е ангажиран с нещо 3 пъти ра за Рускатаааааааа
    in defense of our dreams...

Не се вълнувам и никога не съм се вълнувала...дори в 1ви клас на самия ден не исках да ходя на даскало и още оттогава го мразех. Нямам нищо против хората,който обичат да ходят на даскало...но,аз... Причините са всеизвестни ... ставането в 6 сутринта,ходенето в студа през зимата и то толкова рано...а ученето Класа не го познавам,защото тази година ще бъда в ново даскало,но не искам и да го познавам Искам вечно да е лято ... да спя до къснооо,да се шматкам цял ден по града иии да си живея живота

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Защо ли? Защо, питаш Защото ся ще съм в девети клас - изобразителното и музиката ги няма (SH!T).
    Започват веднага някви преговори и максимум до края на седмицата (т.е. 18 ) ще почнат с тъпите контролни. Почваме първи срок с втора смяна, което значи, че нито ще имам време да си науча, нито да изляза след училище. Уроците ще са още по-дълги и математиката просто не ми се иска да я мисля!
    Като изключим това, се вълнувам за 15
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Вече ходя на зиг-заг от вълнение. Такова напрежение ... :>

Та ... ден като ден. Поне със сигурност ще е хубав и весел ден, тъй като ще се видя с доста хора от даскало, с които така и не успяхме да се срещнем ваканцията

Re: Защо не се вълнувате???

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Ох,покрай многото теми които пуснах напоследък установих ,че едно 70% от форума не се вълнува за първият учебен ден, не му се ходи на училище поради ред причини....и т.н.
    Е,хора защо така? Не мислите ли ,че 15 ти Септември е една хубава традиция...един хубав ден. За мен поне е така. Отивам с удоволствие. Училището ми е страхотно...класа също.Заедно се забавляваме...заедно си помагаме...подготвяме се.
    Защо бягате от часовете? Аз нямам неизвинено отсъствие...за мин учебна година. Имам 7 извинени (събрани в деня който почина прабаба ми) .............Незнам...немога да ви разбера....цели и желание ли ви липсват,или просто обстановката в вашето училище не е особено приятна????
    За Х-те ми години в у-ще всичко ми е до болка познато и знам,че не ме очаква нищо интересно и тази година.Още толкова Х пъти съм била на "първи учебен ден"-всяка година процедурата е една и съща,независимо от различните у-ща.
    Повече се вълнувам от личните си цели и постижения, отколкото от някаква манифестация/всяка година еднаква/.

И от час не бягам,отсъствам когато има причина.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Град
    Враца
    вие сте идиоти целата банда
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Аз все още се вълнувам и ми се ходи, ама до кога ще е...

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Вълнувам се.Класът ми е страхотен и както каза авторката с тях страшно много се забавляваме.Много обичам класа и даскалото невероятно си изкарваме.Имам амбици,но да нямам нито едно отсъствие за цялата година не се получава при мен.Просто в класната стая в коридорите или в двора ни е успер яко :P и само чакам да дойде началото на годината

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Еми да 15 септемви не е лош ден,
    но виж вече 16ти и по-натам..
    Дам...
    Бъди себе си..

Не го чакам с нетърпение, защото не обичам да ставам толкова рано, а и в училище е мн студено, а госпожите са некви изперкали вече, всичко забравят абеее ужас с една дума. Училищният салон е отвратителен, даже ме е гнус да седна на пейките там, а и въобще не се отоплява (е те не го чистят пък камо ли да го отопляват). А и в училище пак е гнусно ама то тва май във всяко е гнусно. Е са аз се примирявам с сички тия неща, даже от много отдавна съм се примирила ама си е гадно кво да го правиш. Аа да и не можеш да се храниш като хората , само джънк фуд ям през междучасията ама мисля от тая година да си взимам от нас

Град
    where no one needs a reason..
    Ми не се радвам особено.. Единственото яко нещо са междучасията, лафовете, лигавенето.. Нито ми се става рано, нито ми се почват пак досадните предмети..
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

izvinqvam se za latinicata
    Ot 3 klas iskah da vlqza v tova uchilishte i vsichko beshe vupros na vreme.Otkakto razbrah che sa me prieli gorq ot neturpenie da doide 15,no veche vsichko vsqkush mi stana bezrazlichno,misleh che ako ucha tam shte sum shtastliva no kakvo shtastie kogato NEGO go nqma

Re: Защо не се вълнувате???

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Ох,покрай многото теми които пуснах напоследък установих ,че едно 70% от форума не се вълнува за първият учебен ден, не му се ходи на училище поради ред причини....и т.н.
    Е,хора защо така? Не мислите ли ,че 15 ти Септември е една хубава традиция...един хубав ден. За мен поне е така. Отивам с удоволствие. Училището ми е страхотно...класа също.Заедно се забавляваме...заедно си помагаме...подготвяме се.
    Защо бягате от часовете? Аз нямам неизвинено отсъствие...за мин учебна година. Имам 7 извинени (събрани в деня който почина прабаба ми) .............Незнам...немога да ви разбера....цели и желание ли ви липсват,или просто обстановката в вашето училище не е особено приятна????
    искрено ти завиждам, че си случила на клас, даскало и т.н. Ако беше в зверилник като моя клас и с даскали, хванати от гората щеше да си на друго мнение.
    Fuck you You fucking Fuckers

imam ujasen klas ujasni daskali i ujasno daskalo nqma kak da obi4am 15.09 i vsi4ki y4ebni dni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си