- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- най-яката изненада която сте правили или са ви правили?
Ами заглавието си е ясноПросто мн обичам изненади и ми е интересно до къде ви се простира въображението. Аз ще дам пример - Една приятелка я наказаха да не си празнува рд-то, аз събрах най добрите и приятели, купихме торта, подарък и и уговорихме среща, като казахме че ще я вземем от тях. Като отвори вратата нямаше думи
Беше мн сладко
![]()
Аз лично сама не съм правила кой знае какви изненади.Веднъж почти целия клас направихме една изненада на една съученичка която беше доста болна на легло(за щастие се оправи) и бяхме накупили сякакви лакомствамн беше забавно а и тя се изненада.Иначе аз се изненадвам много и на най-малкия подарък.
![]()
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
СуперИ според мен дребните спонтанни подаръци са много готина изненада
![]()
майка ми ме заведе в Париж съвсем изведнъж... беше невероятно![]()
Баси,само на мен не ми правят изненади.
Изненада, отделям този пост в твоя честПървоначално написано от бръм
малък интернет-подарък :Д
бтв Йо ли се казваш.. ако да, изненадите са 2![]()
и на мен не ми правят изненадиретардет...
![]()
помня как изненадахме класната с една голяма торта и подарък картина нарисувана от художник по поръчка и 40 минути си изкарахме страхотно много се зарадва![]()
(#) ...thats a cookie...
iznenadaite me i men taka iskam i az nikoi ne me iznenadvaa
![]()
![]()
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
organiziraxme priqteli si4ko za rojdeniq den na edna fr za6toto tq nqma6e da go praznyva i q zavedoxme.be6e mn qko [daje podgotovkata be6e spr interesno prejivqvane]
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
iznenadaaaaaaaaaaaПървоначално написано от snike
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Първоначално написано от EarthShaker
хах мерси.![]()
иначе-не.
Най-голямата изненада правена ми до сега беше от гаджето. Помоли ме да отида за малко до тях, че имал да ми дава нещо. Като отидох заварих цялата къща разчистена и подредена (нещо необичайно за него) Беше изгасил лампите на всякъде и в хола беше сложил маса оградена от ароматни свещи. Дори беше сготвилТова за мен беше наистина голяма изненада, защото той попринцип не е такъв
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
хъх...по принцип хората не умеят да ме изненадват приятно ;д
-преди години една фрка за рожденния ми ден ми подари плъх...друга...година по-късно ми подарява огромна хлебарка...щях да ги метна заедно с подаръците им от прозореца!
-преди 2 седмици ме изненадаха мн гадно по телефона...приятелката на тъй наречения ми приятел звъни(от неговия телефон),за да ми каже да не го безпокоя повече ;д
-преди 4 месеца,най-добрата ми приятелка ме изненада,като ми каза че заминава за Испания и няма да се върне...
-2 седмици преди рожденния ми ден,майка ми убедила баща ми да подари единственото красиво и мило нещо в живота ми-кученцето ми,на някъф негов приятел,шото майка ми неискала куче
-ден преди рожденния ми ден майка каза че няма да си празнувам рожденния ден...
-преди месец другата ми най-добра приятелка ми каза че е БИ...отдалечихме се малко ;д
-друг,т.н приятел,ме изненадва с думите 'спр си тъпа'...
ауее...нали ви казвам...умеят да ме изненадват хората ;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Миналата година (както обикновено) планирах скромен рожден ден, с 4ма гости и само да се позабавляваме, да хапнем, да пийнем, да си поприказваме. Но... за рожденния ми ден си подарих кучето и то се разболя. Беше късно, храната беше поръчана и аз ги бях поканила. Помолих си само да си поемат сметката в дискотеката вместо подаръци, защото се ошушках по Мишел. Накрая ми се явиха с това, което толкова време си бях поръчвала: четка за коса + керамична преса за коса и пак си поеха разноските. Беше адски мило!
Мммм последната голяма изненада, която ми направиха ....хм... беше един много близък мой приятел подари ми негови шорти, за които го врънках страшно много време, а той все ми отказваше и макар че са ХХХЛ размер много си ги обичам! Сантиментален подарък![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Цялата женска гилдия ми подари мъж. С панделка.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ауч наистина гадниизненади....то верно не са всеки път хуб ави, обаче поне ги разказваш забавно ;Р Има време може приятелката ти да ти каже че си е намерила друго момиче и вече няма да се притесняваш че ще скочи на тебПървоначално написано от samoubiika
![]()
msПървоначално написано от my baby love
![]()
![]()
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Обикновено аз правя изненади. Просто обичам, а на другите не им се занимава, знам ли.
Последната беше за едно момче, което никога не бях виждала.
Подробно - тук.
Друга, която няма скоро да забравя, е тази. Тоз' е любимият актьор на девойката, която имаше бал. Та, причаках го, уговорих го да й подари букет от балони и влязохме с взлом в х-л "България":Д Беше яко!
ПП:Умирам си някой да прави нещо подобно за мен, но, уви...
Първоначално написано от бръм