- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо всички сте толкова предубедени?
Скърцането със зъби е най-лесната част чисто технически - тамън на 2 клика ми е с мишката. Едностранно вече го направих - акаунт с няколко хиляди поста на Емо Дол изгърмя.
Обаче съм станал мекушав и искам всичко да си дойде на мястото по естествения начин и никой да не ме псува.
axaxaxaxax golema borba,golemo ne6to...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Еми и тоя момент го има с това всички да нападат, което е тъпо, ама от руга страна като ме дразни да си трая, защото се драка и с другите ли?
Според мен е адски тъпо това, че всички в темата за снимки й казват, че е грозна. Чудят се как да я издразнят и то супер безпочвено.
Тя не е беззащитно животинче, и тя си показва ноктенцата и се заяжда без да са й казали и дума някой път.
Иначе абстрахирайки се от частния случай е така. Най- лесно е да нападнем някой, когото вече са свалили. Ако го правиш, само защото по този начин се чувстваш добре спрямо себе си и си вдигаш самочувствието е адски тъпо. Но не е по- умно да симпатизираш на някого, когото не харесваш, само защото другите също не го харесват, а ти да си на иначе.
Справедливостта не значи в случая числено равенство на хората с различно мнение, а по- скоро е еквивалент на "каквото повикало- такова се обадило".
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Повечето пъти съм "нареждала" някоя "жертва" от незнание, а не защото ще се почувствам велика. А накрая, когато съм виждала, че съм в грешка почти винаги съм си го казвала. Даже наскоро обяснявах на едно момче как зад гърба му, от незнание, съм коментирала с приятелки какъв боклук е. Накрая стигнахме до положение да се извинявам, че съм се извинила, защото наистина беше боклук... Иначе съм съгласна с който каза, че понякога има хора, на които им е нужно някой да ги "подбутне" за да си кажат каквото им тежи, но масата просто се дървят за да се чувстват велики. Зат'ва има толкова много бананнати, с нови никове, наново псуват "персонала" и не само. Грозното е когато виждам такова нещо, такава джафканица между възрастни хора, на високи постове.![]()
Еми всеки затова си има глава на раменете.
А иначе аз специално в случая мога да кажа, че по- системно се заяждам с нея, защото просто нея доста системно я има във форума. Не се заяждам с хора с по 1-2 мнение. Друго, че за безумно тъпите въпроси на потребители пак влезли за да питат как да свалят 3 килограма също няма смисъл да наливам. Реално погледнато, тя яко беше наистина яко тъпа щях да си река "боже, прости й, не е виновна" и да не се занимавам, както с цифра потребители.
Дразнещо е някой като е много тъп, ама е по- дразнещо като не е обаче се държи тъпо.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Еми мене пък не ме кефи и то поради една причина- това тя че така посреща нещата може да е плюс или минус. Плюс- защото е упорита, минус- защото не знае кога да спре, когато почват да я гаврят лошо. От външна гледна точка това е чиста проба сеирджийстване във форума. Прави интересно сигурно, обаче накрая всички забравят за какво въобще са почнали да се чекнат и оттам идва това, че я захапват във всяка тема само като й видят никнейма.
Мене ми е интересно да кажем първото включване и два коментара след това и оттам насетне са някакви плоски лични нападки и словесни излияния със страници.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Мен не ме дразнеше докато не прихрани по неадекватен начин разни печени хора, като АТАКА, като и мен самата.![]()
Сори ама око за око...Злопаметна съм и заядлива....
![]()
Еми, когато от просто заяждане прерастне в мания разбираш, че се нуждаеш от хоби.
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Пише се с "А" беПървоначално написано от fire_of_satan
![]()
![]()
от много мислене,ето кво става..всеки е толкова и прав и погрешен в мисленето..зависи от гледната точка.А както каза някои преди мен,кво се филмирате,тва е просто форум.То да си мислиш,че винаги си прав на 100% е равна на тва да си предубеден..само се келешите и после мажете.Измийте си чинийте,прочете некоя книга..поне нещо полезно..щото от тая тема полза не виждам!
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
бате...мисловната дейност ти влияе зле..
кво ти пука?
Хем си прав, хем не си...имам едно момиче от моя клас, която е доста...хубава, но като си и знаеш керливите ризи, просто я отбягваш! Друга съученичка, която също БЕШЕ хубава, но както ти каза може да дойде момент, в който да се случи нещо с теб и да те обезобрази за цял живот, но тя си остава красива по друг начин!!!Първоначално написано от exploitedteen
съгласна съм с тва за присъединяването...случвал ми се е и на мене ;д в смисъл...и мен са ме нападали 90% от форума ;д
не съм гледала,кой те обижа...или теб или викито ли кфа беше...няма да си правя труда да чета другите мнения в темата,шото моа се фана на бас че са негативни...поне голяма част от тях ;д
не е забранено на хората да споделят едно мнение...ма аре като е отрицателно си го запазете за себе си...
обиждате хора,които не сте виждали наживо никога до сега и които напълно не познавате!
сега една случка...има едно момиче...Моника...с нея съм от 1ви клас...знам я кфа е офтса ;д и още сме с нея в един клас...с нея се мразим...и аз примерно,имам право да я обиждам,шото я познавам...но човек,който не е прекарал време с друг човек,няма право да съди за него,по външния вид...било то дрехи,кожа,очи...дали е пъпчасал/а или не е...дали е грозен/на или не е...дали е дебел/а или не ;д тфа са глупости хора!осъзнайте се!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Преди няколко дена беше отправила комплмент към мен в темата за снимките.Първоначално написано от iliana_svoge
Е, аджеба, това не е ли пример?![]()
Xmm... imam edna moje da se kaje losha 4erta mnogo burzo da si promenqm mneniqta za horata,v tvoq slu4aiПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Ами, съжалявам, но искаш ли да ти покажа темата, в която неизвестният дотогава за мен Яворчоооу, написа, че съм травестит и защо ли ми се обръщало подобно внимание?Първоначално написано от _showy_
А ти като печена ли се окачествяваш?![]()
В този случай между мен и теб, естествено, аз започнах всичко, но просто ме издразни с повърхностното си мислене.
Та нали ние, простите селяци, нямаме право да стъпваме в така недосегаемата и лелеяна София, щели сме да ви развалим.![]()
Че приличаш на травестит.. Приличаш. Спор няма.![]()
Като каква се окачествявам няма да обяснявам точно на теб.Но.. Наистина досаждаш....
Досаждаш със злобата и ниското си самочувствие...с плоския си ум и грозната си муцунка..
с наглостта си и повтярянето на едно и също във всички теми...
А ти не повтаряш ли непрекъснато, че мязам на травестит?Ти си по-досадна.
![]()
Всъшност не го повтарям непрекъснато.Ти трябва да си го знаеш...
![]()
И не мисля, че съм по-досадна. Поне не всяка втора, досадна тема е моя.![]()
Свалете си гащите и си премерете пишките! Супер задръстено е т'ва дето става в момента. Емото малко от малко се мъчи да кротне, ама вие все я провокирате.
Първоначално написано от babity
Как бе девойче...? Гледай к'ви теми пуска...
![]()
А аз си се чудя на акъла, как може още да се занимавам...Ама явно до това водят дългите почивки...
![]()
Еми глей с'а... доколкото си спомням за какво беше темата, а то никак не е много, става дума, че един вид всички я нападате колективно и просто го правите по инеция, вече дори не чакате да се надъха нещо. По принцип ми е през... някъде кой с кого има да дели и какво. Ама просто и угаждате на акъла. Видяло момичето, че тука има внимание и дай да серем навсякъде, за да има още внимание за нея. Само и угаждате на акъла, карате я да се чувства специална. Прекалено много труд си давате.
emo doll e dosta protivno syshtestvo
dori v skype mi beshe dosajdala
vypreki
che q psuvam na "makq"![]()
Моля ?!
На мен на ЛС ми досажда.Първоначално написано от Riot
![]()
Иначе babity си е напълно права... Тъпо е да правим на такова мазало форума заради някакво си създание.![]()
qvno dosta i e SADПървоначално написано от _showy_
opitva se da zavyrje conversation s vsichki deto q "obichat"![]()
Моля ?!