.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Мега фен Аватара на machoka
    Скърцането със зъби е най-лесната част чисто технически - тамън на 2 клика ми е с мишката. Едностранно вече го направих - акаунт с няколко хиляди поста на Емо Дол изгърмя.
    Обаче съм станал мекушав и искам всичко да си дойде на мястото по естествения начин и никой да не ме псува.

Супер фен
    Град
    Своге
    axaxaxaxax golema borba,golemo ne6to...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Еми и тоя момент го има с това всички да нападат, което е тъпо, ама от руга страна като ме дразни да си трая, защото се драка и с другите ли?
    Според мен е адски тъпо това, че всички в темата за снимки й казват, че е грозна. Чудят се как да я издразнят и то супер безпочвено.
    Тя не е беззащитно животинче, и тя си показва ноктенцата и се заяжда без да са й казали и дума някой път.
    Иначе абстрахирайки се от частния случай е така. Най- лесно е да нападнем някой, когото вече са свалили. Ако го правиш, само защото по този начин се чувстваш добре спрямо себе си и си вдигаш самочувствието е адски тъпо. Но не е по- умно да симпатизираш на някого, когото не харесваш, само защото другите също не го харесват, а ти да си на иначе.
    Справедливостта не значи в случая числено равенство на хората с различно мнение, а по- скоро е еквивалент на "каквото повикало- такова се обадило".

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на babity
    Повечето пъти съм "нареждала" някоя "жертва" от незнание, а не защото ще се почувствам велика. А накрая, когато съм виждала, че съм в грешка почти винаги съм си го казвала. Даже наскоро обяснявах на едно момче как зад гърба му, от незнание, съм коментирала с приятелки какъв боклук е. Накрая стигнахме до положение да се извинявам, че съм се извинила, защото наистина беше боклук... Иначе съм съгласна с който каза, че понякога има хора, на които им е нужно някой да ги "подбутне" за да си кажат каквото им тежи, но масата просто се дървят за да се чувстват велики. Зат'ва има толкова много бананнати, с нови никове, наново псуват "персонала" и не само. Грозното е когато виждам такова нещо, такава джафканица между възрастни хора, на високи постове.

Еми всеки затова си има глава на раменете.
    А иначе аз специално в случая мога да кажа, че по- системно се заяждам с нея, защото просто нея доста системно я има във форума. Не се заяждам с хора с по 1-2 мнение. Друго, че за безумно тъпите въпроси на потребители пак влезли за да питат как да свалят 3 килограма също няма смисъл да наливам. Реално погледнато, тя яко беше наистина яко тъпа щях да си река "боже, прости й, не е виновна" и да не се занимавам, както с цифра потребители.
    Дразнещо е някой като е много тъп, ама е по- дразнещо като не е обаче се държи тъпо.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Еми мене пък не ме кефи и то поради една причина- това тя че така посреща нещата може да е плюс или минус. Плюс- защото е упорита, минус- защото не знае кога да спре, когато почват да я гаврят лошо. От външна гледна точка това е чиста проба сеирджийстване във форума. Прави интересно сигурно, обаче накрая всички забравят за какво въобще са почнали да се чекнат и оттам идва това, че я захапват във всяка тема само като й видят никнейма.
    Мене ми е интересно да кажем първото включване и два коментара след това и оттам насетне са някакви плоски лични нападки и словесни излияния със страници.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Град
    София
    Мен не ме дразнеше докато не прихрани по неадекватен начин разни печени хора, като АТАКА, като и мен самата.
    Сори ама око за око... Злопаметна съм и заядлива....

Еми, когато от просто заяждане прерастне в мания разбираш, че се нуждаеш от хоби.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan

Това е първия и последен топик, който ще напиша и ще е свързан с Биянка.
    Пише се с "А" бе

от много мислене,ето кво става..всеки е толкова и прав и погрешен в мисленето..зависи от гледната точка.А както каза някои преди мен,кво се филмирате,тва е просто форум.То да си мислиш,че винаги си прав на 100% е равна на тва да си предубеден..само се келешите и после мажете.Измийте си чинийте,прочете некоя книга..поне нещо полезно..щото от тая тема полза не виждам!
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    бате...мисловната дейност ти влияе зле..

кво ти пука?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

А повечето заяждания тръгнаха относно външния й вид, затова искам да ви разкажа за една моя бивша съученичка от основното ми училище. До 7-и клас на това момиче му викахме Годзата, Годзила и т.н., докато наскоро един приятел и бивш съученик я е видял и ми каза, че е станала най-яката пичка и слага в малкия си джоб всичките други момичета, които тогава бяха готини. Та идеята ми е, че външната красота е много разтегливо и относително понятие, а е и доста нетрайно... човек никога не знае дали от грозното пате няма да се пръкне някой лебед, както и дали перфектната хубавица, няма да й се случи нещо, което да я обезобрази. И тогава няма да има виртуални целувчици, а хората ще съдят за нея по нов начин...
    Хем си прав, хем не си...имам едно момиче от моя клас, която е доста...хубава, но като си и знаеш керливите ризи, просто я отбягваш! Друга съученичка, която също БЕШЕ хубава, но както ти каза може да дойде момент, в който да се случи нещо с теб и да те обезобрази за цял живот, но тя си остава красива по друг начин!!!

Град
    Русе
    съгласна съм с тва за присъединяването...случвал ми се е и на мене ;д в смисъл...и мен са ме нападали 90% от форума ;д
    не съм гледала,кой те обижа...или теб или викито ли кфа беше...няма да си правя труда да чета другите мнения в темата,шото моа се фана на бас че са негативни...поне голяма част от тях ;д
    не е забранено на хората да споделят едно мнение...ма аре като е отрицателно си го запазете за себе си...
    обиждате хора,които не сте виждали наживо никога до сега и които напълно не познавате!
    сега една случка...има едно момиче...Моника...с нея съм от 1ви клас...знам я кфа е офтса ;д и още сме с нея в един клас...с нея се мразим...и аз примерно,имам право да я обиждам,шото я познавам...но човек,който не е прекарал време с друг човек,няма право да съди за него,по външния вид...било то дрехи,кожа,очи...дали е пъпчасал/а или не е...дали е грозен/на или не е...дали е дебел/а или не ;д тфа са глупости хора!осъзнайте се!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    A be murlo takava pisna mi ot tebe ve4e weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,zatvori si malko taq prokleta usta,deewa spri se ve4e!
    PP sujalqvam ama pa i az se qdosah,mamka mu
    Преди няколко дена беше отправила комплмент към мен в темата за снимките.
    Е, аджеба, това не е ли пример?

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge
    A be murlo takava pisna mi ot tebe ve4e weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,zatvori si malko taq prokleta usta,deewa spri se ve4e!
    PP sujalqvam ama pa i az se qdosah,mamka mu
    Преди няколко дена беше отправила комплмент към мен в темата за снимките.
    Е, аджеба, това не е ли пример?
    Xmm... imam edna moje da se kaje losha 4erta mnogo burzo da si promenqm mneniqta za horata,v tvoq slu4ai
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Мен не ме дразнеше докато не прихрани по неадекватен начин разни печени хора, като АТАКА, като и мен самата.
    Сори ама око за око... Злопаметна съм и заядлива....
    Ами, съжалявам, но искаш ли да ти покажа темата, в която неизвестният дотогава за мен Яворчоооу, написа, че съм травестит и защо ли ми се обръщало подобно внимание?
    А ти като печена ли се окачествяваш?
    В този случай между мен и теб, естествено, аз започнах всичко, но просто ме издразни с повърхностното си мислене.
    Та нали ние, простите селяци, нямаме право да стъпваме в така недосегаемата и лелеяна София, щели сме да ви развалим.

Град
    София
    Че приличаш на травестит.. Приличаш. Спор няма.
    Като каква се окачествявам няма да обяснявам точно на теб. Но.. Наистина досаждаш.... Досаждаш със злобата и ниското си самочувствие...с плоския си ум и грозната си муцунка.. с наглостта си и повтярянето на едно и също във всички теми...

А ти не повтаряш ли непрекъснато, че мязам на травестит? Ти си по-досадна.

Град
    София
    Всъшност не го повтарям непрекъснато. Ти трябва да си го знаеш...
    И не мисля, че съм по-досадна. Поне не всяка втора, досадна тема е моя.

Свалете си гащите и си премерете пишките! Супер задръстено е т'ва дето става в момента. Емото малко от малко се мъчи да кротне, ама вие все я провокирате.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Свалете си гащите и си премерете пишките! Супер задръстено е т'ва дето става в момента. Емото малко от малко се мъчи да кротне, ама вие все я провокирате.
    Как бе девойче...? Гледай к'ви теми пуска...
    А аз си се чудя на акъла, как може още да се занимавам... Ама явно до това водят дългите почивки...

Еми глей с'а... доколкото си спомням за какво беше темата, а то никак не е много, става дума, че един вид всички я нападате колективно и просто го правите по инеция, вече дори не чакате да се надъха нещо. По принцип ми е през... някъде кой с кого има да дели и какво. Ама просто и угаждате на акъла. Видяло момичето, че тука има внимание и дай да серем навсякъде, за да има още внимание за нея. Само и угаждате на акъла, карате я да се чувства специална. Прекалено много труд си давате.

Супер фен Аватара на Riot
    emo doll e dosta protivno syshtestvo

dori v skype mi beshe dosajdala
    vypreki
    che q psuvam na "makq"
    Моля ?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Riot

vypreki
    che q psuvam na "makq"
    На мен на ЛС ми досажда.
    Иначе babity си е напълно права... Тъпо е да правим на такова мазало форума заради някакво си създание.

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от _showy_
    Цитирай Първоначално написано от Riot

vypreki
    che q psuvam na "makq"
    На мен на ЛС ми досажда.
    Иначе babity си е напълно права... Тъпо е да правим на такова мазало форума заради някакво си създание.
    qvno dosta i e SAD
    opitva se da zavyrje conversation s vsichki deto q "obichat"
    Моля ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си