- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо всички сте толкова предубедени?
Пожелавам никой да не се държи с вас, така както вие с нея.
Атакабг, пич кефиш ме, въпреки отношението си спрямо това момиче, но си представи някой така да обижда приятелката ти или сестра ти, ако имаш такава. И това не е само за теб.
Аз и правя евала, че показа свои снимки, въпреки че сигурно е осъзнавала, че няма да се хареса на маса хора тук.
Тя не си е избирала как да изглежда, но е избрала как да се държи и мисли, благодарение на Вас.
АБСОЛЮТНО всеки човек има някакви комплекси относно нещо си.Първоначално написано от Cаnis_Dirus
![]()
Права си, така е. Малък ми еПървоначално написано от Hit 2 fit.
[-o< ... булдога!
![]()
![]()
![]()
![]()
Тихо па' ти бе! [-o< [-o< [-o< К'во издаваш обществени тайни?Първоначално написано от Cаnis_Dirus
![]()
Какво целиш с тази тема??иначе си напълно права
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Според мен също е тъпо защото повечето хора не пишат кои са от къде са на колко са и т.н. и ти просто незнаеш с кого общуваш..а пък ако някой толкова те дразни няма нужда да бъдеш баннат заради няколко свои мнения а просто пиши си там колко се дразниш но без убиди..а пък ако предните мнения на човека са били тъпи в смисъл заяждал се е и т.н. пък сега не е така няма смисъл да му се натяква че заради предишните си мнения сега си е заслужил такова отношение и т.н. не мисля че има смисъл в това защото не мисля че хората са толкова тъпи че да не се осъзнаят все някога...Първоначално написано от s3xy...
![]()
според мен цели да каже на хората които говорят неща за човека срещу тях и са толкова предубедени че той е тъп и т.н. без да го познават да не г правят повече нещо такова..Първоначално написано от pampers
![]()
Не е така, определено.
Повечето хора (влючително и аз) намираме Викито за хубава. Единици не я харесват. Отх_фенка наистина има еднотипни снимки, никои не го отрича. Някой го е забелязал, останалите са го потвърдили. Това не прави снимките й лоши...просто еднакви.
Остносно теб...ясно това е ясно целта на темата... Ако не се държеше злолбно, не обиждаше и не коментираше с цел провокация, абсолютно на никои нямаше да му пука на това, че 14 годишна пикла изглежда прекалено мъжествена.
Абе защо във всяка тема те има??! Имам чувството, че като пусна чешмата пак ще излезеш ти...ужас
where?Първоначално написано от 5StaR
вие верно си нямате никва работа и само си създавате някви драми в тоя форум
Човек с почти 6000 мнения за малко повече от месец да говори за форумни мишки ауу![]()
Hit 2 Fit има и живот извън форума, от меен да знаеш
Jebem te u usta, jebem te u oko
Абе, знам го, ама не баш от теб.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
tqnko много ти се кефя за това, чудя се наистина ли си толкова ограничен или се правиш![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko