Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
абе мърло,1000 пъти ти се обясни,че НЕ СИ ИНТЕРЕСНА и ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ ЗАНИМАВАШ С ОСОБАТА СИ.

мачока ме помоли да не се занимавам с теб и нямам никакво желание да го правя,но докога ще продължаваш да тровиш с присъствието си,с темите и постовете си целия форум?! и докога мод. екипа ще те търпи???

не ми е ясно просто???

дразниш съвсем умишлено,ГЛУПАВА си и си МАЛКА НА ГОДИНИ,а си със самочувствие на Айнщайн,без НИКАКВА БАЗА,БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ.

нормално е да те нападат всички... ще те нападат и още как!

.....
Това е първия и последен топик, който ще напиша и ще е свързан с
Биянка. Атака, аре млъкни, ти пък мен много ме дразниш, всеки път като видя твое мнение ми се драйфа. Но трябва да отблежим факта, че не те преследвам из целия форум, за да ти натяквам за колко слабоумен те смятам, нали така? Игнорирам те, просто защото не си заслужаваш, но ми писна да виждам навсякъде теми и постове за гореспоменатата девойка, често изписани от твоята светла личност. Прави се на велик колкото пожелаеш, но потъпквайки нечие самочувствие, само още по- жалък изглеждаш. Теб те дразни тя, мен ме дразниш ти и т.н.....веригата е безкрайна, обаче тва е форум и трябва да се съобразяваме малко...
По темата- аз не те бях забелязвала до момента, в който всички почнаха да ти се нахвърлят, до сега не съм те нападала май, можеш да си правиш изводите.