Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

А повечето заяждания тръгнаха относно външния й вид, затова искам да ви разкажа за една моя бивша съученичка от основното ми училище. До 7-и клас на това момиче му викахме Годзата, Годзила и т.н., докато наскоро един приятел и бивш съученик я е видял и ми каза, че е станала най-яката пичка и слага в малкия си джоб всичките други момичета, които тогава бяха готини. Та идеята ми е, че външната красота е много разтегливо и относително понятие, а е и доста нетрайно... човек никога не знае дали от грозното пате няма да се пръкне някой лебед, както и дали перфектната хубавица, няма да й се случи нещо, което да я обезобрази. И тогава няма да има виртуални целувчици, а хората ще съдят за нея по нов начин...
Хем си прав, хем не си...имам едно момиче от моя клас, която е доста...хубава, но като си и знаеш керливите ризи, просто я отбягваш! Друга съученичка, която също БЕШЕ хубава, но както ти каза може да дойде момент, в който да се случи нещо с теб и да те обезобрази за цял живот, но тя си остава красива по друг начин!!!