.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Удряш в слабините и когато е на земята го досмазваш с паве, но все пак го оставяш жив!
    I Want To Play a Game!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    ти гледай другия път да не му се прииска нещо повече че може да има тема"Случвало ли ви се е да ви изчука 90-годишен дядка"

тоя дядо на 90год. много жизнен бе! коляно между краката и си тръгваш, подсвирквайки си

oooo davam si duma,4e 2ri put podobno neshto samo ako trugne da se slu4va....podpalvam podmetkite ...

ами тва което е трябвало да направиш е не да седиш като препарирана, а да му нацепиш два шамара и да бягаш
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Град
    .. от света на изродите ;]]
    90 год хяхах.. на 90 и за секс мисли бреехх.. :Д ха як0
    Seм. SимпSoнS

Град
    United States Of Love
    Защо не избяга? Малко ми е странно как 90 годишен дядо може да се нахвърли на някого. Не искам да си го представям
    Somebody told you how much i love you!!!
    Everything's fine, so fine

Град
    pO sVEta i U VaS
    малеее братле ... как така не си тръгнала да бягаш ... и ми е мн интересно как си му дала да те доближи, пък камоли да те целува ...
    При наличие на желание .. всичко се постига ...

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Ауе я стига сте се подигравали на момичето Ее ми вцепенила се е ,може да е имала прекалено неща на главата.Разбирам те ,макар че съм нямала такава ситуация и изобщо не си станала за смях!Просто следващия път като ти се случи подобно нещо,един шут в удъртялото му достойнство и ще види дали следващия път ще прави така
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

ш гУ ПрИбИЬ.
    КуР зА мОбИлНиТе ТеЛеФоНи !!!

Град
    На слънцето :>
    един уол кик и един долен ъперкът

ako nekoi tekaf mi as vesne 6e go gledam stranno 6emu se drapna ako tova ne pomogne ve4e da go stypam 6e e trydno.. ama 6e go za6amara nqkolko pati.. 6e otnede nekoi ritnik i 6e zvanna na na6te... nedai si boje da me zamaknena nekade i sam bezsilna vikam i tfa e ... pa koi ma 4ue kasmet.. koito ne.. si dirq ne6ty da go za6emeta awe pri vs polojeniq trea igrae darvoto po toq dqdka i sad do dupka.. i to ne za da zeme6 nekfi pari ili ne6ty tekoa a za zn 4e si si otmustil/a na takaf izverg

Град
    СофиЯ
    аз бих му взела бастуна
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Супер фен Аватара на Sarabi
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    Дълбините на канала :D
    тва да бех аз 6тех да му завра бастуна в аналното отверсие....

оффффффффф защо си му позволила вееееееееее!!!!!!! виновна си да избягвай го!!!
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    чей малко той на 90 , още малко на смъртен одър и те целува...Умелоо!!! Модерен дядко! Ми фраскаш му един в изстрадалия четал и си се прибираш (sun) !
    хаха е тва е!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си