- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Никъде не ме пускат
Така проблема ми е следният.
Аз съм на 14 години от Шумен.Един приятел ме покани да ходя у тях с компания и после да спя у тях.Приятелят ми е много добро момче,даже майка ми го познава и знае.И тя научила,че ще има много хора и алкохол сега,аз вече казах на момчето,че ще ходя ,а майка ми постоянно ме заплашва и ми крещи,че няма да ходя.Всички ги пускат навсякъде освен мене.Аз никъде не мога да ходя.Не съм толкова малък?Как може и по-малки от мен да ги пускат,а пък аз да съм все назаде.Баща ми е на мнението на майка (което не е от значение) А пък каквото каже майка ми това трябва да стане.
Просто вече не знам.Подиграват ми се и ми се присмиват.Викат ми мамино синче и такива неща.Просто не знам как да преодолея това.Моля ви помогнете ми.
Поговори с майка си и и кажи доводите си,защо искаш да те пуска итн...,кажи и,че нищо лошо няма да правите,и че ти се присмиват и се заяждат с теб. Просто,един нормален разговор с майка ти,като възръстни хора да седнете,и да поговорите,ще те разбере сигурно.
Майка ми ще ми се изсмее в очите.Дори и най-трогателното нещо,нея не може да я впечтли.ИСКАМ ДА Я ПРЕБИЯ
otidi na kupona i se priberi kogato poiskash i kogato maika ti zapochne da ti se kara ti i kaji che shtom tq ne ocenqva mnenieto ti i ne iska da te izslushva i ti nqma da go pravish i shtom e takawa shte si prawish kakwoto iskash ;pp
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Първоначално написано от NF_D
Викни ченгетата,имаш правоКажи ,че те пребиват сопствените ти родители,а ти в очите на съда си едно безащитно,малко дете
![]()
ami 1 boi kfo tolko pone shte idesh i shte kuponqsvash do sutrinta i shte pokajesh che ne si mamino detence..nz kakto reshish :] vse pak n poznavam roditelite ti nz na kakwo sa sposobni :P
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
И дори да е така, к'фо ще умреш ли? ако те е страх толкова от 1 пердахПървоначално написано от NF_D
1.во- ДА мамино синче си
2.ро- Докато не станеш на 20 забавления за теб няма да има,...
всеки е имал такъв момент, преодолял го е... спокойно
Raise your fist!
EJI4eTy
Ако нямаш мнение по темата не пиши.Много ясно,че няма да я пребия.Само ми се исска да променя нещо в нея.
Така де всъщност като се замисля не ми пука толкова от един бой.
Айде да видим дали ше ме спира.Не съм толкова зле.Най-много да не ми дава месеци пари,което е гадно де,ама и аз си имам приятели![]()
абе я я послущай жената... на 14 си, представи си на какво ше заприличаш на 24... има време, изчакай да мине и тая година и й покажи че си по-отговорен и по-зрял![]()
Така си мислиш.Ама ако си на моите години,едва ли ще искаш да чакаш
Аз на 14 години имах вечерен час 2:30 по нощите . Никога не съм имала такива проблеми , но това не значи , че съм се пропивала .Просто на тия години сме се събирали по градинки , на пейки , лафче , забавно с много хора . Така майка му само ще го асоциализира и ще загуби самочувствие . Според мен избягай , след това всичко ще се оправи , иди на купона и това е. На моя отговорност , поне съм с 8 години по - голяма от теб и щом ти го казвам има защо . Разбира се не се връщай пиян или напушен , но трябва да воюваш в тази битка , няма начин .
Да, майка ти е права.Аман от 14 годишни пишлемета дето се хвалят с пиянските си изпълнения.Голямо геройство да си цяла нощ на купон ей, нямам думи.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
доколкото разбирам нямало начин да я обедиш или впечатлиш както каза..но трябва да опиташ с добро,за да не си ти виновния в края на случката.опитай да говорите.и нека доводите ти не бъдат "Всички ги пускат навсякъде освен мене.Аз никъде не мога да ходя." ,защото звучи доста детско..нещо като "искам да покажа,че съм сериозен и че ще мога да се грижа за себе си когато излизам" колкото и да не е в твой стил би спечелило доверието и малко повече.незнам, помисли си..тя е на доста повече години от теб,нормално е да се плаши от такива неща,кой знае колко много е видяла.говори на нейния език
ако и това не помогне,направи каквото си решиш..накрая нещо като "опитах да се разбера с теб,но ти не ме разбра" е достатъчно. успех
:P
e az sam na 17 i sam o6te taka
taka 4e spoox ne si sam
абе пичПървоначално написано от tubito
поговори сериозно с ваште
познавам хора на 18 години на 1 купон в 11 часа му звъни майка му и тоя пали колата и се прибира, недей така ...
Ок,съветите ви ще са ми от полза.И днес мисля да отида на купона.И както казаха,няма да се връщам пиян или напушен.
Мерси
Боже,аз на 14 години незнаех кфо е БИРА,ЦИГАРИ,НАРКОТИЦИ!!!А ти се оплакваш ..я земи се стегни ..в този свят в който живеем не е толкова безопасно ,като предишните години ..сега за некъф златен пръстен могат да те убият ..нормално е майка ти да не те пуска!Майка е и се тревожи да не стане нещо на детето й ..разбери я!!!Първоначално написано от NF_D
Може би майка ти си е такава просто,защото са се държали така с нея като малка .. НАистина трябва да поговориш с нея , макар че тя се пртеснява и затова го прави .. Но след време ще те пуска - колкото и да е неприятно слушай я ще бъде така 2-3 пъти после ще те пусне
:lol Чакай малко е![]()
Къде си се разбързал?Аз съм колкото теб и ме пускат навсякъде и доколкото искам и какво седя си в изгрев и се прибирам в 8 и половина
Като те пуснат какво мислиш,че ще стане ще спиш една седмица по приятели и повече няма да искаш да чуеш за това
Успокой се има време ще ходиш по купони
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
само ще прецакаш работата като не ги послушаш (родителите) ми успех след това па въобще нема да те пускат
Първоначално написано от Drogiranata_