- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Mijete li da me posavetvate???
Priqtelqt mi sportuva postoqnno,no i pu6i mnogo.Po4ti vinagi sled trenirovka ne moje da si poeme vazduh i pritiska silno gardite si,a mn 4esto se raztriva okolo sarceto.Rabotata e tam,4e tova se slu4va dori kogato si sedi.Kogato go popitam prosto otsi4a,4e mu nqma ni6to i tova e!
Kakvo 6te kajete?![]()
Slu4valo li vi se e i kakvo pravite?
не може ли да спре цигарите ?аз като пуших също съм се задъхвала и съм получавала спазми на сърцето,както от написаното от теб,съдя че и той ги получава.
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Neznam dali e samo zaradi cigarite,za6toto tova prodaljava s 4asove i ve4e taka ot po4ti 2 godini!
най-малкото което може да направи е да спре цигарите и да понамали спорта за известтно време , защото и аз мн често играя и то по много и мн се изморявам ......... а немога да си го представя в комбинация с цигари сигурно е още по ужасно нека спре за малко .......... TAKE IT EASY
-=To Live Is To Die =-
накарай го да отиде да си направи изследвания на сърцето, но преди това да не пуши поне 2 седмици че на кръвните проби се хваща и никотина, а вероятно техните не знаят за тоя му навик![]()
Ve4e vednaj stana vapros za lekar,no toi tvardo zaqvi,4e e bezmisleno,za6toto mu nqma ni6to!
Има проблем и това са цигаритеНакарай го да спре да пуши! Той на колко е
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Na 19
Може да има астма,още утре да търчи при лекарят.Но как може изопщо да си помисля за цигари като спортува?!Просто да ги спира и забравяПървоначално написано от Angel Pixi
![]()
според мен наистина трябва да откаже цигарите не знам обаче как ще стане това![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq