- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- SmartMovie
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Значи имам нокия Н81 и искам да мога да гледам клипчета на него казаха ми че с тази програмка http://zamunda.net/details.php?id=10...=1#comm1982692 мога но нещо не мога да разбера кое от всичко да инсталирам на компа кое на тела иИ + това ми изписва че сертификатът е с изтекъл срок и въобще много се обърках ако някой може да ми обясни с всички малки подробности като на малоумен как става номера ще съм му адски благодарнаа ето и скайпа ми (dup3to) ако искате благодаря ви предварително

уф май трудно ще се намери някой...

като за началото си теглиш целия пакет от замунда.
после си инсталираш за S60 smart movie player на телефона (.sis файла)
след това слагаш и кодека - xvid също .sis файла и го инсталираш също
smart movie converter се слага на ПЦ-то с тази програма си конветираш филмите за телефона като резолюция и голема. след като го конверт филма клип и т.н. си го слагаш на телефона и от програмата smart movie го намираш където си го качила на телефона и го пускаш и гледаш.
за регистрацията виж във readme файла трябва да е обяснено както точно става. аз не си спомням но имаше някаква "игра" между телефона и пц-то.
успех!
Intel Core 2 Quad Q6600 || Gigabyte GA-EP35-DS3 || 2x1GBCorsair XMS2 CM2X1024-6400C4 || NVIDIA GeForce 8600 GT
Microsoft Corporation
MCP - certified
MCAD - certified

Преди да инсталираш на тела smartmovie трябва да върнеш дата на телефона на 1/1/2007 и така ще се инсталира а регистрационния код е 0000 на тела и след туй даващ на отклучи конветор и пишеш кода на конветора който ти исписва и си готовако искаш ми пиши на привет да ти дадам няколко полезни сайта за телефона ти

What usually watch bastard ????