- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем ;(
значи ... днеска с приятелката ми пробвахме за първи път да го направим .. на мен за първи ноо тя го е правила с бившия си .. и се притеснявах дали няма да се огелпя .. тя каза няма страшно .. но .. незнам от притеснение ли какво .. той леко спадна .. не до края .. а просто леко спадна и неможах да го вкарам .. а и без туй в др стая беше сестра и тя на прекъсна ии нищо нестана .. станаа ми супер най гадното.. тя каза няма нищо .. всичко се случва .. но на мен ми стана супер гадно и ...
.. може ли да ми кажете това според вас от какво е
аа и второто тяя неиска с презарватив .. та някой правил ли го е първия пъб без ... и къде сте свършили .. направо незнам вече
.. някой испадал ли е в такива ситуаций
Изтрий си другата тема
Ами не се притеснявай ве човек, момичето се опитва да те предразположи! Но това без презерватив първи път е малко тъпо... Все пак неможеш да контролираш еякулацията си...
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
бРаТ тВа Е оТ пРИтЕСнеНИе ... инаЧе бЕз пРеЗерВаТиВ е По ЯКо мА ГЛеЙ дА Се КОнТроЛИраШ !!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
АвЕ На ТеБ Не Ти Ли ОмРъЗнА Да ПиШеШ По ТоЗи ПеДеРаСкИ НаЧиН?Първоначално написано от Stefchyy
това си е чисто и просто от притеснението.ако бях момче и бях на твое място-щях да си използвам презерватива,за да ми е сигурна работата.все пак ти не се познаваш толкова добре и не можеш да се влияеш.после ще има тема дали приятелката ти е бременна ... замисли се
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Първоначално написано от vaseto0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Вобще не я слушай и СЛАГАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ
2. Вобще да не ти е гадно-е какво толкова, 1 път не ти е станал като хората и не сте го правили-не е настъпила III Световна Война,нали? Съвсем нормално е да ти поспадне (или вобще да не го дигнеш) при първия опит-притеснен си (дори и да си мислиш че не си). След още 1-2 пъти ще ти мине. А и е нормално като има хора в съседната стая да си леко изнервен.
и бтв-кво значи "да се огелпя"??![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
и мен почна мн да ме дразниПървоначално написано от vaseto0o
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Т'ва е от притеснение на всеки може да се случи, а тва за презерватива... няма да ти казвам к'ви може да са последствията.
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Косеж да нема вторият път ще стане както трябва
Първоначално написано от White_Man_Playing
![]()
+ 6753248Първоначално написано от vaseto0o
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не съм иСпадала в такава ситуация, по простата причина, че съм момиче, НО - бъди максимално отпуснат и не се притеснявай, всичко ще дойде на мястото си.![]()
Споко,ако пак омекне,просто я помоли да те 'погали' докато станеш достатъчно твърд. Иние сме имали такива случки в леглото,не са проблем. Опасно е без презерватив,особено ако не можеш да се отдръпнеш достатъчно бързо то нея,т.е. ако не си свикнал да задържаш изпразването си. Но ако тя е на противозачатъчни и сте решили твърдо да е без презерватив,ти все пак внимавай кога ще ти стане 'много хубаво',отдръпни се от нея и можеш да свършиш върху гърдите,коремчето или гръбчето й,в краен случай в ръката си. Ако не ви се рискува много можеш да го изкараш още като си сравнително далеч от свършването и тя да те довърши с ръка или орално. Виж,поприказвай си с нея,как ще й е приятно,а ако искаш остави инициативата за 1вия път на нея,стига това да не те притеснява.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Така.. първо спокойно..няма за какво да ти е гадно.. все пак се случват и такива неща..
А иначе така се е получило от притеснение.. Все пак ще ти е за първи път,а и си знаел,че в съседната стая е сестра й.. Следващия път,когато решите пак да пробвате бъдете сами и се отпусни максимално..
А за това без презерватив хич не се съгласявай!!! Все пак още ще си неопитен и незнаеш до каква степен можеш да се контролираш.. А и това ще ти донесе още повече притеснения,ако го правите без кондом..
Айде и успех следващия път![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
От притеснение е.Следващия път, когато пробвате, се опитайте да е о време, когато сте сами.И подкрепям всички за тая идиотска работа без презерватив
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.