Иска ти се да има ама няма. Всъщност има вечерен час за всички под 18, ама не съм игурна до колко е :}
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Вечерният час ,за тези под 18 е до 22:00h,но в днешно време,в у нас никой не го спазва.Първоначално написано от punkrock
абе има един такъв закон,подобен ... ама той важи за 18годишните
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
a ako iska6 do po kysno ti trqbva pridrujitel nad 18Първоначално написано от Люси
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
и аз знам че вечерният час за под 18 е 22h... пфу![]()
![]()
![]()
ХАхАх, 'стига да не пият и пушат' ... кой ти ги наприказва тия глупости. .
По закон, ако си под 18 НЯМАШ право да излизаш след 22:00 лятно време и 21:00 зимно време, освен с НАЙ-БЛИЗЪК пълнолетен роднина - майка баща/брат сестра и това да може да се докаже с ЛИЧНА КАРТА - т.е. мащехи, доведени братя/сестри НЕ важат.
Не само в дискотека, ами и на улицата ако те спрат за проверка - пак са длъжни да те приберат и да глобят/смъмрят вашите.
Някаде четох статистика в която пишеше че има много глобени и нито 1 платена глоба ..
П.П: май и по БТВ правиха репортаж
който придружител да ти е роднина - майка, баща, брат, сестра... а последното което ни изръсиха беше - непълнолетния да има 16, а придружителя - 21... така върнаха бра4едките ми от диското, тъй като малката е на 15, а сестра и на 19.... а нас със брат ми са ни връщали от Брилянтин, нищо че имам 16 и той има 21... - просто не можело тряяло с майка ми да ида ...Първоначално написано от snike
![]()
тъпаци...
брат/сестра не може да е придружител по закон...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....