- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с връзката ми
zna4i hodq s 1 mom4e ot 2 sedmici no ne sme se celuvali za6toto az ne moga i nz kak da mu go kaja i ne moga da mu go kaja 6toto toi 6te kaje 4e sum lape i ne mu se zanimava , a p1k nie hodim za 2-ri p1t i toi minaliq p1t me zarqza zaradi tova i mi e mnogo gadno taka ako sv1r6i si4ko otnovo..
ne s1m se celuvala nikoga do sega ,nqkakva ideq kak da ni se polu4i 1-vata celuvka ? mnogo me e strah da ne sgafq, molq vi se hora tova ne e t6k help 4e mi e mnogo pritesneno ...toi e s 3 godini po-golqm i ako ne moga i da se celuvam 100 % 6te me zareje
Off представяш ли си какъв е зле тоя, че да те зареже, само защото не можеш да се целуваш ??
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ami prosto mom4eto e golqmo i mu e pisnalo ot lape6ki prostotii + tova az ne s1m i opitvala.. iiii
ako pak mu kaja 4e ne moga pak 6te sk1same za6toto e po-golqm i ima nqkvi iziskvaniq se pak.. ne moje po buzkata da se cunkame..trqbva da izmislq ne6to da se nau4a i takanqkakvi s1veti?
ти на колко си?
а той прост ли е, че още не те е целунал?
Ходите вече втори път, а не сте се целували ...
Той на колко е ?!
Просто го целуни , пак квото станеа пък и би трябвало той да направи първата стъпка
![]()
ami toi e 10 klas a az sum 7 .. i da ne moga da se celuvam i ..kvo da napraq ..Първоначално написано от dreaml1nd_
vinagi kogato se opita se d1rpam i skoro 6te me zareje ;(;(;(
Еми какво толкова се притесняваш ?
Просто му кажи, че досега не си се целувала и не знаеш как, затоваа го погледни по палаво и му кажи, че искаш да те научи![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
6te me zarejeee ;(;(;(Първоначално написано от punkrock
а...що се дърпаш?!?! и в същото време се оплакваш ... давай .. целунете се! Пък тогава ще разбереш можеш ли или не... никой не се ражда научен![]()
I az predi nemojeh da se celyvam purvoto mi gadje trugna da me celyna az se drupnah i me zarqza , no e lesno da se celyvash vse nqkoga shte se nay4ish![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
ami ako ob1rkam ne6to?!Първоначално написано от dreaml1nd_
izvinqvaite za t1piq v1pros no kvo to4no da praq? qsno e 4e trqbva da si v1rtq ezika ama?
Абе глупостиииии!Първоначално написано от suunnyy
Ако те зареже, значи е тъп и не те заслужава!
Ама слушай кака си, ако го погледнеш по-перверзно едва ли ще ти откажее, мъжете са толкова лесни..![]()
toi 6te me zarejeeeee.. ne iskam da si propilqvam 2-riq i sigurno posledniq 6ans.. ;( 1-viq ni opit dokato hodihme za celuvka be6e absoluten proval
togava me zarqza na 3-tiq den
i sega mu pod6u6naha 4e o6te go haresvam i sum mojela da se celuvam ,no vsu6tnost ne e taka i daa.. ;(
Първоначално написано от punkrock
дам и т'ва е вариантКазвам ти ... още утре отиваш и правиш нещо по въпроса, за да няма после разбити сърца
![]()
Момичеееее, спри да повтаряш "той ще ме зареже"!!!
Ако не му дадеш да те целуне така или иначе ще те зареже...
![]()
da de ama po-dobre da me zareje s mislite 4e ne go haresvam ve4e otkolkoto s mislite 4e sum malka nedorasla hlapa4ka koqto dori ne moje da se celuva... ;(;(;(;(
Има и още един вариант ...... намери си някой друг да те научизнам ли
Да, и аз съм била 7ми клас,колебаела съм се, задавала съм си въпроси. Всички казваха "Не се притеснявай, то ще си дойде от само себе си" И да ви кажа 1вата ми целувка с език не беше кой знае какво, или поне аз не си я представях по този начин....Така, че смело! Купи си само едни ментови дъвкии давай на воля, хич да не ти пука за някакви дреболий
Направи добро- яж л***о !
искам просто не мога не съм опитвала и ме е страх да не прецакам всичко..знам че лапешко постъпвам ама ако примерно се целунем и аз го захапя или нещо объркам.. тогава?
Аз хапех бившето си гадже нарочно, така че не се спичай за някакви глупости. Ако стане "гаф" просто продължи с целувката и той няма и да забележи примерно, че си го направила от незнание
Да споделиш после как е минало :P :P :P
ОМГ! Тоя е не знам и аз какъв да го нарека - айде Кретен ще го нарека! Ти въобще как може да си с него, при положение, че те е зарязал заради такова малко нещо?! ОМГ - Простак!Не не стааа тоя